Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Vendégvélemények összefoglalója
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár igényes ötcsillagos szállodai élményt nyújt a fürdővárosban, ahol a wellness és a gasztronómia kiemelkedő összhangban találkozik. A 22 medencés wellness részlegben megtalálható a 25 méteres úszómedence, a különféle termálmedencék és az 1056 méter mélyről feltörő 46 fokos gyógyvíz egyedi hatást biztosít. 9 szaunával gazdagított szaunavilág és a kapcsolódó kezelések igazi relaxációt kínálnak.
A szobákban faerezetes tapéta és süppedő faliszőnyeg, valamint hatalmas, erkélyes terasz biztosítja a kényelmes pihenést. Az Onix étterem magas színvonalú gasztronómiai élményt nyújt, reggel pezsgővel és friss rostos narancslével indul a nap. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár Onix étterme mellett a kínálat széles, a reggeli és vacsora gazdag, és a helyben készülő fogások változatosak. A személyzet udvarias és figyelmes, a recepció gyors és készséges, a szolgáltatás összességében gördülékeny. A szálloda közvetlen átjárást kínál a Sárvári fürdőhöz, amely hozzájárul a teljes körű pihenéshez. A csodás belső tér és a panoráma lift megbizonyosítják a különleges atmoszférát, míg a kandallós lobby és az élő zenei programok kellemes hangulatot teremtenek. A környezet és a parkosított területek, a gyönyörű kilátás és a közeli sétálóterületek mind hozzájárulnak a gondtalan feltöltődéshez. A Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár egyedülálló luxusélményt ad, amelyet a visszatérő vendégek is gyakran megemlítenek, és amelyet érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Visszatérő vendégek vagyunk. Elsősorban kiváló wellnes, és a kiváló ételek miatt utazunk mindig a Spiritbe. Most a fitness-termet is kipróbáltuk, teljesen jók a gépek, nagyon jó másfél órát töltöttünk ott. Külön kiemelném az este 10-ig nyitvatartó wellnest. Sok helyen csak 8-ig lehet fürdeni, de mi egy korai vacsora után még 10-ig kinnt ültünk a medencében a csillagos ég alatt.
A koktélok is kiválóak, a szombat esti zenés műsor is nagyon tetszett. +10 ezer forintért délután 4-ig maradhattunk a szobában. Hamarosan újra megyünk.
Nem először jártunk a Spirit Hotelben, viszont ez volt az első ott töltött szilveszterünk. Gyorsan meg is jegyezném, hogy nem csalódtunk, és kilátásban a visszatérés. Mivel egy előző jellemzésben már leírtam az általános véleményemet, fókuszáljunk inkább az esemény adta különlegességekre. . .
Impozáns, feldíszített helyiségek, szinte már túlzóan (a szó pozitív értelmében) mesébe illő pompa, párhuzamosan futó igényes programok, finom ételek, folyamatos szórakoztatás. A produkciók összeállításánál is ügyeltek arra, hogy minden korosztály megtalálja a számára érdekes időtöltést. A zene 2 külön teremben ment, a stílusok itt is elkülönültek egymástól. A másnapi nyugodt, kellemes pihenés feltette a koronát az átmulatott éjszakára.
A személyzet nagyon kedves és udvarias volt, mindenben segítettek. Az ételek kitűnőek voltak. A vacsora nagyon kellemes hangulatban telt minden nap, a felszolgálók is udvariasak voltak és gyorsan ment a kiszolgálás. A szobánk nagyon szép volt és tiszta, a fürdőszoba is. Az ágyunk nagy volt és kényelmes, tiszta ágyneművel.
A wellness részleg tényleg a teljes kikapcsolódásról szólt, nagyon tetszett mindegyik medence, a szaunák, az aroma kabin. A kis pihenő ágyak is nagyon kényelmesek voltak. Nem tudok semmi rosszat mondani, nagyon jól éreztük magunkat. Ha tehetném, minden hétvégémet itt tölteném.
Ilyennek képzelek el egy szállodát és az ott dolgozó személyzetet is. Mindenhol minimum ilyen fogadtatásba kellene fogadni a vendégeket. Úgy mint a filmekben, portás már a kocsibeállónál a poggyászhordóval melyet szívélyesen a szobádba viszik és elhelyezik a tartón. Akkora a recepció mint máshol az egész szálloda mely első benyomásra elröppent egy mesevilágba.
Kellemes és kedves fogadtatás, a szobák tágasak, minden kényelemnek megfelel. Pezsgő és 5 féle gyümölcs fogadja a vendéget a szobába. Az étterem csodásan van megoldva, több helységre osztva így, soha nincs zsúfoltságérzeted annak ellenére, hogy meg sem tudtam volna számolni a terített asztalokat. Úgyszintén a tálaló, soha nem kellett sorban állni, több sorban voltak felsorakoztatva a szemet gyönyörködtető ételek-italok, végig sem lehetett nézni nemhogy enni a számtalan menüsort, számtalan péktermék, saját magad választottad és szeletelted a kenyeret melyből minimum 10 félét számoltam + péktermék ugyancsak többféle, ezekhez párosultak a különböző gyümölcsök, gyümölcsitalok, sütemények, fagylaltok. A Spa részleg minden igénynek megfelel. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat.
Szép környezetben levő szálloda.Kiváló ételkínálattal,medencével, sportolási lehetőséggel. A személyzet minden kívánságot teljesített.Szuper volt.Két kiegészítést ha tehetek.A szobában a fényerő lehetett volna nagyobb is, ill. a péntek esti partit bizony a szobámban is lehetett hallani.
Gyönyörű környezetben lévő szálloda, benne gyönyörű szobával. A portán a személyzet igazán segítőkész. A szoba körágyas volt, és hatalmas. Kevés szállodában szánnak ekkora helyet egy szobára, ha nem elnöki lakosztály.
Nekem a vacsora választéka kissé kevés volt, mármint a szálloda áraihoz, minőségéhez képest, más harmadáras 4 csillagosban nagyobb választék szokott lenni, én nagyon hiányoltam a halat, ami egyik este sem volt. Reggelinél is minden alkalommal szólni kellett a személyzetnek valamiért, ami épp kifogyott. Ennél a kategóriánál szerintem nem megengedett az üres tál. . . A szaunában is zavaró, hogy van rengeteg fajta, és egy sincs, ahol fürdőruhába lehet menni. Én is meztelenül szeretek, tudom, hogy úgy a tradíció, de itt, ahol rengeteg öregember van, én nagyon nem szeretek meztelenül bemenni, ezért én fürdőruhába mentem be. Bár nem tudom kit zavartam vele, rám szóltak. A fürdőtérben sikerült belépnek egy pici törött üvegdarabba, ami eléggé kellemetlen volt, mire sikerült kihúznunk. Szóval szép, mondjuk nekem a sok lila fény kicsit sok, de azért vannak még hiányosságok. . . .
Másodszor voltunk a Spiritben, ismét tökéletes 2 éjszakás kikapcsolódásban volt részünk. Fantasztikus wellness részleg, szuper szaunák, medencék. A személyzet mindenhol kedves, mindenki mosolyog. Reggeli és vacsora változatos, kiváló minőségű. Oriental típusú szobában laktunk, tágas, szépen berendezett volt.
Kimagasló minőség, összességében is kiváló! Biztosan megismételjük. Tiszta, rendezett, a kiszolgálás is első osztályú. Véleményem szerint az itt tapasztaltak túllépnek az ország határain. Amit feltétlenül kiemelnék még, az az étterem, a sok medence, az első osztályú szoba. Úgy gondolom, hogy a megfelelő helyre kerültek a "csillagok". Nem is adhattak volna 5 alatt . . .
November végén volt szerencsénk 4 napot tölteni a hotelben. Minden adott volt a kényelmes pihenéshez. . . . . gyönyörű környezet, fenséges falatok, tágas, jól felszerelt szobák, udvarias személyzet. A ködös őszi időjárás sem volt lehangoló a kültéri termál medencében, sőt inkább nagyon hangulatos volt.
Nem azért megyünk 5x szállodába,hogy - jól lakjunk- ! Hanem azért, mert szeretjük a kényelmet, az extra szolgáltatásokat, a kulináris élvezeteket. Természetesen azért az árért, amit kifizetünk pl. a Spiritben el is várható,hogy :-) jól lakjunk. De a mostani kínálat pl. a vacsoránál inkább egy jobb 4 csillagosnak felelt meg!
Speciális étrenddel nem szabad megbízni a felszolgálókban,mert simán kiviszik azt is ami nem felel meg kérésnek! Hiába a foglalásnál jelzett speciális étrend, az már nem fér bele a kissé magas árba,hogy biztonsággal fogyasztható minőségi diétás pékárut is beszerezzenek! Sőt egy kis édesség elkészítése is komoly problémát okozott a cukrásznak. Pedig csak egy kis fantázia és egy kis tájékozódás kellett volna. Minősége jelentősen romlott, de sajnos itthon még nincs versenytársa. 2 éve super és hibátlan volt! 2014. decemberében csalódtunk! Könnyű a ,,legjobbnak"lenni,ha nincs versenytárs! A szoba bútorainak kárpitján egyértelműen értellmezhető foltok voltak. Nem szívesen ültünk le a sofára és fotelbe sem. Este nyiltan tárgyaltak az orosz vendégek a bár mellett az ott várakozó fizetett lányokkal. A felszolgálók az étteremben 2személy kivételével nem voltak szakmailag toppon, sőt kedvesek sem! Az ételek minősége is romlott. Természetesen azoknak akiknek nincs viszonyítási alapjuk észre sem veszik a hibákat. Azok akik már jártak ott több alkalommal viszont igen! Sajnáljuk,hogy ennyire romlott a szinvonal,mert szivesen töltöttük ott a szabadidőnket. Ezentúl megfontoljuk,hogy Ausztriában a ,,testvér" szállodába menjünk vagy a Spiritbe.