Amigó Étterem és Pizzéria Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
Az Amigó Étterem és Pizzéria Siófok a széles étlap és különösen a pizzák kínálatával vonzza a vendégeket. A belső tér hatalmas és modern, több különálló részre osztott, így egyéni, páros vagy nagyobb társaság számára is kényelmes ülőhelyek biztosítottak. Az étterem nyílt kemencés pizzakészítést mutat be, ami frissen sült pizzát és látványos közeledést teremt. Az étlapon a pizzák mellett levesek, tésztaételek és tengeri finomságok is megtalálhatók, változatos kínálatot kínálva.
A pizzák tésztája vékony, a feltétek pedig bőségesek, és többféle ízvilág választható. A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes. Az ár-érték arány kedvező, különösen a pizza esetében, és a méretes adagok jó ár-érték arányt mutatnak. Az Amigó Étterem és Pizzéria Siófok a sétány közelében található, így könnyen megközelíthető és a környék ajánlott színvonalú étterme. Különösen családi vagy baráti összejöveteleket érdemes itt megtartani, mivel a tágas tér és a változatos ételkínálat ezt lehetővé teszi. A desszertek és italok is hozzájárulnak a kiegyensúlyozott élményhez, és a korszerű teraszrész is kínálati lehetőségeket ad. Összességében az Amigó Étterem és Pizzéria Siófok stabilan jó minőséget és változatos ételválasztékot kínál, amely a helyi kínálat meghatározó szereplőjévé tette.
Őszintén szólva,ilyen pizzát még nem láttam,nem ettem. A tésztaalapnak nem sok köze volt a pizzához,rajta nyers sonka,nyers paradicsom,kemény parmezánforgács. Nem nagyon tudom,elfelejtették-e visszatenni a kemencéme,vagy itt ez a "pizzakoncepció". Kedvem lett volna visszavinni,de mivel összesen egy éjszakát töltöttem Siófokon,nem tettem. Nem volt drága,de sajnos ehetetlen.
Több alkalommal fordultunk már meg ebben a vendéglőben. Általában probléma volt a kiszolgálásnál. Higiéniai szempontból és emberségből is jellemtelen volt az ominózus nap.
Rendeltem pizzát. Piedone. Volt rajta pepperoni. 5 egész szál. Jobb helyen ezt legalább felkarikázva szórják rá. A feltét is kb a pizza közepén volt. (Moderálva a szerkesztő által.)
Az étterem egy órás (!) kiszállítást ígér a honlapján, de ez bizony hazugság. A telefonokat nem veszik fel vagy kinyomják. Sajnos előre fizettünk, így bukta van, mert olyan sokáig vártunk, hogy közben muszáj volt ennünk. Soha többé!
Az étellel, itallal nem volt probléma. Viszont a személyzet viselkedése érhetetlen! Az étel elfogyasztása után kihozták a számlát, amit még nem is kértem! Sőt, akkor még el sem fogyasztottam az italomat! Normálisan viselkedtem, nem kritizáltam semmit, mégis egyszerűen kidobtak.. Soha többet nem jövök ide!
Soha senki nem nyitná ki az ajtót rájuk! Siófokra évek óta visszatérő vendégek vagyunk, általában az olasz étteremben szoktunk vacsizni. Mos úgy gondoltuk kipróbáljuk ezt az éttermet is. NEM KELLETT VOLNA! ! ! ! ! Én imádom a steaket, igy sokszor erre esik a választásom, most igy történt.
Megrendeltük az telt vártunk, majd megérkezett a pincér egy szénkockával! ! ! ! ! a férjem azt kapta amit rendelt, de én egy szénkockát. Hivtuk a pincért mondtam ne haragudjon én ezt nem fogom megenni én steaket kértem, nem brikettet. . . . Vissza vitte,de előre jelezte,hogy a következő sem lesz jobb! ! ! ? ? ? Hm, hát ezt előre tudja? Igen és igaza lett az még borzalmasabbra sikerült mint az előző. Ujra pincér, majd a pultnál álldogáló TULAJDONOS ÚR? ? ? ? ? :-), a férjem kérésére oda fáradt az asztalunkhoz és kioktatott, hogy itt még ilyen nem fordult elő és ez egy grill hús aminek ilyennek kell lennie. Kedves Uram! , a steak nem grill hús, szerintem ezt egy étterem tulajdonosának igazán illene tudnia! Ha nem tud a séf-szakács ilyen ételt késziteni nem kellene az étlapon szerepelnie! ,mert való igaz ezt csak kevesen tudják elkésziteni JÓL! Itt még szerintem nem is láttak jól elkészitett steaket! Meghivtuk egy igazi steak vacsorára Budapestre, de sajnos elfoglaltságai miatt nem tudta elfogadni szerencsére! :-) De azért mégis kicsit, megmutattunk volna neki 1-2 olyan helyet ahol tudják mi a steak és hogyan készül! Senkinek nem ajánlom,hogy ebben az étteremben akarjon elfogyasztani egy jó ebédet,mert ha már a felszolgáló is bevallja,hogy a konyhán nincsenek a helyzet magaslatán ott nagy baj lehet!
Masodik alkalommal mentunk ide elsore karajt ettunk, normalis adag es jo izu volt. Masodszorra pizzat es tesztat kertunk, a pizza izetlen volt a tesztaja borzaszto a feltet rajta inkabb fott mint sult volt. A carbonara, hamár az etterem neve olasz illett volna hogy legalabb nyomokban tartalmazza az elemeket de fott ocska sonka szetfolyos lottyben, otthagytuk.
A kiszolgalas iszonyu lassu de errol nem a felszolgalo tehet o udvarias volt de a fonok gondolom nem akar felvenni meg alkalmazottakat igy viszont minden nagyon lassu. A hely hangulatos de ilyen pizzat veszek melyhutottet a tescoban. Profi fonokkel es megfelelo pizzaszakaccsal jo hely is lehetne igy csak egy felejtheto meg kozepszerunek is nehezen nevezheto "pizzeria". Kar erte biztos ajnalanank masoknak igy viszont csak lebeszelni tudom oket
Ma ebédelni tértünk be édesanyámmal és az unokahúgommal . A pincérek két úriember meglehetősen mogorvák barátságtalanok türelmetlenek voltak persze a borravaló elmaradt, kifele menet némi éllel a hangjában azért megkérdezte,hogy mindennel megvoltunk-e elégedve.
Végül is a konyhájuk jó az étel finom volt,hát a modortalanság ebben a szakmában feltéve,hogy a szakmájuk volt (kétlem) nem kifizetődő szó szerint. Két ilyen ember az egész csapat munkáját romba dönti.
A családdal: apa anya 3 éves kisfiúval és a mama. Tyúkhúsleves, 2 pizza és 1 célzó és volt a rendelés. Utánunk jött még egy idősebb úr egy pár, 2 fiú és egy német család. Az idősebb úr asztalánál már be is fejezték az ebédet, a németek is megkapták a rendelést mi még mindig a pizzákra és a calzonéra vártunk.
Gyenge, rossz minőségű pizza. A tészta állagán is lenne mit javítani, de a feltéteket nehéz nyomdafestéket tűrő szavakkal jellemezni. Mind a pizza tetejére szórt húskészítmények, mind a tejtermékek borzasztó feldolgozóipari hulladékok voltak. Nagyjából a legolcsóbb vackokat sikerült megvenni a nagykerben, amihez csak gratulálni tudok.
Teljesen mindegy hányféleképpen variálod (lehetne 200 féle pizza is az étlapon), a rossz alapanyagból igen kis valószínűséggel sül ki bármi ami jó. A kiszolgálás rendben volt, fiatal, kedves pincérek és pultosok. Miattuk nem 1 pontos az értékelés.