A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Az ételek nagyon finomak voltak,bőségesek,jó ízűek!Az ágy két egyszemélyesből volt összerakva ez kicsit zavaró de a szoba tiszta és szép!A mélygarázs kissé szűk!A bár nagyon hangulatos!Összességében nagyom ajánlom mindenkinek!
Sokat hallottunk erről a szállodáról vegyes benyomásokat. Mi a legjobbakat tapasztaltuk. Hétköznap lévén nem voltak sokan, igy a wellness részleg nagysága is megfelelő volt. Az étkezés minősége és mennyisége kifogástalan. Az itt töltött 3 nap alatt ki sem mozdultunk a szállodából, mert minden adott volt helyben. A masszázs is nagyon jól esett. A személyzet is figyelmes kedves volt.
4 éjszakát töltöttünk itt két gyermekkel. Az értékelések miatt kicsit félve foglaltam, de nagyon kellemes meglepetés. Az étterem szuper volt, a pincérek kedvesek, a személyzet a szálloda többi részén is kedves. A wellnes jó volt, a masszás szintén szuper. A víz lehetett volna melegebb, de utolsó nap az is fel lett fűtve.
Most sem csalódtunk! Az elképzelésünk szerint alakult minden, az elhelyezéssel, az ellátással, a személyzet munkájával maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat! Hamarosan újra jövünk!
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A wellness részleggel teljesen meg voltunk elégedve . A napozóteraszon található jakuzzi nagyon kellemes volt a napsütéses őszi időben. A szálloda méretéhez tervezett nagy wellness . Nagyon jó volt a masszázs . Külön dicséret Cintia masszőrnek:) Az reggeli , ebéd , vacsora választéka bőséges.
Talán annyi hogy gondolhatnának a vegetáriánusokra is . A szoba kényelmes , modern . Csupán egy dolgot mondanék hogy takarítatlan volt az egész hotel. A szobában a függönyön a napsütésben erősen meglátszott hogy milyen koszos. A közösségi terek , padlószőnyegek sincsenek takarítva rendesen . A takarítóknak valamilyen egyenruhát is javasolnék mert nem lehet tudni ki a személyzet. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat:)
Kiváló környezet ( városközponthoz, vízparthoz közel) csendes nyugodt hely. Kiváló vendégcentrikus személyzet minden tekintetben. Minden korosztálynak ajánlom. Tiszta mélygarázs, ami fontos nincs nyest, sok nívós helyen ez sajnos nem így van. Kisállat is bevihető!
Igazán családbarát hely. Az itt töltött egy hét, az első percétől, az utolsóig, fantasztikusan telt. Ha lett volna hely, még maradunk pár napot. Nem akarok ódákat írni, nincs is rá szükség, egyszerűen nagyon jó. Mindent köszönünk a profi szemelyzetnek. Mindenkinek ajánlom. Pihenésre, szórakozásra, kinek kedve szerint. Ár - érték arányában szerintem maximálisan hozzá az "értéket".
4 felnőtt 2 szobában, Nagy szobák, kényelmes ágy. Tisztaság. Szuper személyzet, a főnökasszony is nagyon segítőkész. Nagy választékos étkek, a saját farmról. Kisgyerekeknek is mindig kedveskedtek, palacsinta, müzli, kakaó mindig megtalálható volt az asztalon. Medencéknél mindenki megtalálja a kedvének valót. Farm egyszerűen mesés.
(Eddig) három alkalommal jártunk kisfiammal a szállodában, és szeretnénk még sokszor visszatérni. Minden egy helyen (gyerek- és felnőttmedence, wellness, játszóház - rossz idő esetére), finom ételek az étteremben. Köszönjük!
Arról nem a szálloda tehet, hogy tömegesen áztatják magukat felnőttek a pici gyerekmedencében.
Már másodszor vettem igénybe az egy éjszakás kikapcsolódást. Volt egy kis probléma az előzetesen lefoglalt dátumot illetően, de sikerült megegyezni egy későbbi időpontban. A szálloda maximálisan teljesítette egyedi kérésemet. Köszönöm!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár