A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
A fiatal felszólgálók kivételvel az idősebbek mint kellemetlenül viselkedtek! ! ! Háromszori rendelés esetén sem volt hajlandó felszolgální az ítallapon kinált italt. Végül hosszas beszélgetés után amire megkértem hogy nem szeretnék vele beszélgetní,vacsorázní szeretnénk!
A szálláshely egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek hirdették. A szőnyegek koszosak, kopottak, a törölközők tiszták voltak ugyan, de áporodott szagúak, a TV készülék múlt századi, a játszóház kritikán aluli.
(felkopott szőnyeg, felpattogzott laminált padló, elhasználódott játékok ( van ping-pong asztal, de nincs labda, vagy horpadt, illetve lejt az egész asztal( kihívásnak nem rossz) Az wellness is többet mutat a képeken, mint valójában. Az étterem szép, kultúrált, a pincérek kedvesek és segítőkészek voltak, az ételekből a választék nem volt nagy, de az nagyon finom volt.
Ma érkeztünk haza a családi karácsonyozásból. Számunkra nagy csalódás volt a hotel. A 2010-es "Év szállodája" cím elnyerése óta nem sok minden történhetett a szállodával. A tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után 4 csillagos hotelről lévén szó. Ez vonatkozik mind a folyosókra, szobákra, fürdőszobákra.
A falak papírból vannak, szinte minden áthallatszik. Az ételek mennyiségével nincs gond, de a minőség. . . . . Az ételek sok esetben hidegek voltak, gondolok itt a tojásrántottára, bundáskenyérre, stb, amit általában melegen szeretünk. A kenyér nem tudom hány napos lehetett, mert olyan száraz volt, hogy szinte tört! Lehetett volna a karácsony szentestét kicsit családiasabbá, meghittebbé varázsolni. Hab a tortán, hogy tegnap este a bárban a férjem ivott egy whiskyt és a számlán vettük észre, hogy kettőt számoltak fel. Nem azon az 1200 Ft-on múlik a becsület, erre azért oda kellene figyelni! ! ! ! Nem valószínű, hogy visszatérő vendégek leszünk! ! !
A fürdőszobában a víz nem folyik le a kádban, és tiszta kosz a mosdóval. A szobában szakadt a függöny illetve a lepedő,a szönyeg koszos. A folyosón nagyon hideg van így köntösben lehetetlen közlekedni a felső szinten. A kábel tv nagyon rossz minőség a kislányom nem tudott mesét nézni,illetve usb csatlakozó nincs a tvn.
Az étteremben a gyerekeknek nincs kis asztal szék ahogy az hirdetve van. A gyerek medence nagyon kicsi a gyerekek nem férnek el. Az étteremben a felszolgálók 20 csillagot érdemelnek annyira rendesek és segítőkészek A játszóház rendetlen nagyon illetve nagyon hideg a gyerekek számára.
Pénteki napon 20 perccel 14:00 előtt érkeztünk a Hotelbe, de sajnos nem foglalhattuk el a szobánkat még. Kettőkor pedig már odamentem, hogy mi a helyzet, amire a recepciós hölgy azt mondta, hogy még semmi előkészítés nincs a szobánkban (törölköző), de odaadja a kulcsot. Kissé elhadarta merre kell mennünk, de másról nem kaptunk információt.
Aztán jött a sokk, a szobánk :( egy ütött - kopott, kis lyuk. A falak piszkosak, szőnyeg és fürdőszoba bekészítés nuku, lyukas függönyök, ócska tv. Nem is értettük, normál árért, hogy adhatnak ilyen szobát? ? ! ! Viszont ezen túltettük magunkat, ezzel nem szerettük volna elrontani a hétvégénket. Lementünk a wellness részlegre - a nagy medence végülis jó volt, de egyre többen lettünk lent - így kissé nagy lett a hangzavar, volt akinek nem jutott műanyag ágy sem. Illetve a szaunázáskor ez a tömeg is nagyon zavaró volt. Itt szintén semmi lehetőség (gondolok itt a szeánszokra, illóolajakra). A szaunák állapotán is lenne mit javítani, a nagyban nem volt óra, és majd beszakadt a fa. A vacsora időpontjáról is a kinyomtatott visszaigazoló e-mailből tájékozódunk, még jó hogy időben lementünk, mert aki később jött azt várta, hogy legyen asztala. Gondolom valaki ezt bepanaszolta és nagy nehezen megnyitották a felső szintet. A vacsora finom volt. A reggeli viszont borzalmas, mindkét nap a péksütemények nem voltak frissek (nem tudom hány naposak lehetettek). Dühítő volt. Még érkezéskor kaptunk koktél kuponokat, ezt felhasználtuk, de ott is volt egy dolog ami nem tetszett : repedt pohárban kaptam a koktélomat. Ne már! ! :( Végül kijelentkezéskor vagy 5-6 olyan tétel szerepelt a számlánkon, amiket nem is fogyasztottunk. Ezt szerencsére eltudtuk intézni, de ez már sok volt nekünk ebben a 3 napban. Biztos nem jövünk ide többet! Lehet, hogy az Év Hotele volt egyszer 2010-ben, DE most biztos NEM AZ! ! ! ! !
A személyzet kedves volt,kivéve a wellness részlegen. Foglaltam masszázs időpontot. Amikor láttam a kis papíron,hogy férfi a masszőr,módosítást kértem nőre,amit csak nagy szajhúzás kíséretében sikerült megtenni. Egyik ebédnél romlott süti volt felszolgálva (savanyú volt a csokis süti,ami előtte lévő este még normális ízű volt).
A disznótorost sült krumplival tálalták. Nem volt a gyerekeknek szóló étel se ebédnél,se vacsoránál. (Pl bolognai,halrudacska) Takarítás a szemetes kiürítéséből állt mindössze. A szobában a kádnál a króm le van lopva a csapról,a wcn műanyag deszka van(ilyet még nem láttam hotelban még),szellőztetni nem lehet,mert nincs nyíló ablak,csak az erkélyajtó,amit bukóra se lehet nyitni.
-Szoba: hangos klíma, kényelmetlen ágy, üres bárszekrény, gyenge minőségű TV, kevés csatornával (3-4db)
-Wellness: rossz időben túlzsúfolt, koszos, homokos medence, gőzkabin nem működött, infraszaunát csak kérésre indítják be, hűvös hőmérséklet az egész wellness részlegen
-Étkezés: kritikán aluli kiszolgálás, lassú, hozzá nem értő "vendéglátós" fiatalok, túlzsúfolt étterem, 10 percet kellett várnunk arra, hogy valahova egyáltalán leülhessünk, arról nem beszélve, hogy a pincérek oda sem jöttek rendelést felvenni.
A vacsora átlagos, a reggelinél száraz péksütemények, kihűlt ételek fogadtak. Csak 13. 00-ig lehet a wellness részleget használni a távozás napján, amely után felárat számolnak, a wellness részleg csak 8-20. 00-ig van nyitva átlagosan. . . Szobakártya érintkezési hibás is volt, percekig azzal kellett sakkozni, hogy a szoba "áramszolgáltatása" működjön. A 4 csillagtól nagyon-nagyon messze áll a szálloda. . .
Elvennék a szállodától 1 csillagot! Megérett egy felújításra. A személyzet azt csinál amit akar, gyenge a szálloda vezetése. A vacsoránál az ital rendelés sem ment zökkenő mentesen. Wellness részleg lehetne egy kissé nagyobb, enyhén zsúfolt, a medencében hiányoztak több helyen a burkolatok. Nem minden élmény elem működött.
Nem volt takarító személyzet, állt a víz a medence és a zuhanyzó közt,(egy férfi el is esett) az infraszauna nem volt jól beállítva, égetett. A szellőzés sem megfelelő, a medencék felett állandóan nyitva voltak az ablakok, ami nem igazán kellemes vizes fejjel. Az estére meghirdetett műsor is akadozott, a hangosítás borzalmas, élvezhetetlen volt a zene.
Az adottságok megvannak ahhoz, hogy egy igazán jó színvonalú szálloda legyen, azonban a személyzet negatív hozzáállása, a katasztrofális kiszolgálás, oda nem figyelés az nagymértékben lerontja ezt. Este 8-ig van a Wellness szolgáltatás meghirdetve, de már fél 8-kor lezárták a szaunákat, felmostak jelezték, hogy ennyi volt mára.
Reggel 8-tól hirdetik meg, hogy lehet igénybe venni, de a nyitott ajtón kívül senki és semmi nem volt elérhető. Volt aki elcsúszott, mert egész nap senki nem volt aki a kifröcskölt vizet feltörölte volna. Fitnesz teremnél található vízautomata, ott ahol igazán senki sem jár a szauna résznél ahol szükség lenne rá, ott nincsen. A gőzt csak kérésre kapcsolják be, pedig annak éppen az a lényege, hogy folyamatosan biztosítsa a gőzt, és hideg vizes csap sem található benne. Az étkező rész rendkívül zsúfolt, nem volt folyamatos az újra terítés, sok esetben nem volt evőeszköz, szalvéta, amit magunknak kellett megoldani. Az ital rendelés sem volt egyszerű, többszöri kérésre került csak elő akitől megtudtuk végre rendelni az italunkat. Az ételek minősége is hagy némi kifogásolni valót. Távozáskor érdemes a számlát jól átnézni, mert fogyasztottunk akkor is amikor még nem is voltunk a szálloda vendégei.
Zuhanyzós szobát kértem, kádasat kaptam, amit csak a mozgássérülteknek kialakított szobára tudtak cserélni. /Nem volt más zuhanyzós/ A mozgássérült szobában mind a három éjszaka összecsipkedett valami, ami bedagadt, fájt. Egy pókot kiirtottam, de a helyzet utána is változatlan maradt. A személyzetnek szóltunk, valamit csináltak, de nem volt eredménye.
A vacsoránál kitálalt sültek némelyike ehetetlenül nyers volt. A fürdőben a közlekedő részeken egész nap vastagon állt a víz, egyszer sem húzták le az odakészített eszközökkel.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár