A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
A szoba nem megfelelő, két ágyast kértünk négy ágyast adtak. nem lehetett mozogni benne. Fotel nem volt, csak az ágyra lehetett leülni. Al incluziv ellátás és a teljes ellátás "keveredett". A recepció személyzete nem tudott választ adni kérdésünkre. Rendelés visszaigazolásánál elírták a nevet és a csomagot.
Saunák nem voltak tiszták, a dézsában levő víz felszínén úszkáltak a szőr és "egyéb" termékek. A nagymedence vize nem volt tiszta. Szóval nem voltunk megelégedve, kivétel az éttermi szolgáltatást.
Étkezésnél minden alkalommal csak alma volt a gyümölcsválaszték! Az étterem szűkös telt ház esetén. A szobában az ágyak rendszeresen széttolódtak, dupla ágy jobb lett volna. Egyetlen szárító lehetőség a fürdőszoba radiátor /2 fürdőköpeny, 2 törölköző, 2 fürdőruha számára meglehetősen zsúfolt/.
Az egyforma törölközőt rendszeresen összecseréltük, javaslom 2 féle címkével ellátni, így elkerülhető az összecserélés. A wellness részben klór szag volt, mely az élmény elemek müködésekor kellemetlenül fokozódott. A személyzet udvarias és segítőkész volt.
Nagyon hangulatos családi szobát kaptunk, így a gyerekek külön szobában tudtak aludni. A szoba szép tiszta volt, az étteremben is szerintem mindenki megtalálta a neki való falatokat. A masszázs tökéletes volt. A medence nekünk kicsit hideg volt, fél óránál többet nem mertük a gyerekeket bent hagyni, utána át kellett menni a jakuzziba megmelegedni.
A medence egyik végéből borzasztó csatorna szag jött, beázik a tető a medencék egyik felénél, ahol tetőablakok vannak. A játszóházban az óriás ugrálóvár szuper, de egy kicsit több játékra számítottunk. Összeségében mi jól éreztük magunkat, a gyerekek miatt mentünk, ők meg teli vannak élménnyel.
Októberben jártam itt a párommal! :) Csodálatos pár nap volt kettesben! A CE Pláza Hotel nagyon tetszett nekünk, kiválóan éreztük magunkat. Az étkezés, a welness részleg, minden tetszett. Egyetlen egy kivetnivalót találtunk csak a szobában, mégpedig azt, amit már több értékelésnél is láttam, hogy az ágyakon a matrac folyamatosan összevissza csúszkált alattunk. De ezt leszámítva szuper hely! ! :)
A wellness részlegben a medence pezsgő elemei gyakrabban változhatnának, elég sok volt a holt idő. A reggeli és vacsora bőséges volt, viszont halat egyik nap sem találtunk, ezt eléggé hiányoltuk. A mélygarázsban nagyon szűkek a parkolóhelyek. nincs gyerekmedence, emiatt a sok kicsi gyereket behozzák a felnőttek közé, nem higiénikus.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A napi 3x étkezés bőséges, választékos és nagyon finom! volt. A wellness is nagyon jó volt. A masszőr hölgy is tökéletesen átgyúrta a testem. Amin változtatnék, hogy a matracok csúszkáltak az ágykereten, de ez egy egyszerű szegély felszerelésével orvosolható lenne. Ettől függetlenül nagyon jót aludtam mindkét éjszaka.
A Hotelben 4 éjszakát töltöttünk el az őszi szünetben. Két gyermekkel érkeztünk akik nagyon élvezték a 4 napot,az Animátoroknak köszönhetően mi szülők is teljesen kipihenten térhettünk haza!Wellnes részleg teljesen jó volt.A reggeli,vacsora bőséges és nagyon finom volt!Köszönjük szépen!
A medencék nem elég izgalmasak, sőt nagyobb gyerekek számára unalmas. A megközelítés nehézkes a különböző útvesztő folyósokon keresztül. Az ételek minősége sem a legjobb. A köpenyek szárítására nincs megfelelő alkalmatosság. A parkolási lehetőség a szálloda előtt telt ház esetén lehetetlen.
Szerintem aki kritizál egy wellness szállodát az nem is érdemli meg, hogy eljusson oda. . . . A véleményem: Amikor megérkeztünk a recepciós hölgy kedves volt és megfelelő tájékoztatást adott. A takarítók is figyelmesek voltak s a többi személyzet is. A szaunák jók voltak. ami negatívum, hogy az élménymedence masszázsfunkciói ritkán lettek beindítva.
. . az kifejezetten pozitív, hogy többféle szauna volt, a legjobban az infra szauna tetszett. a masszázsszolgáltatást nem vettük igénybe mivel én is masszőrként dolgozom:) A konditeremben a futópad nagyon jó volt. Összességében jól éreztük magunkat
Nagyon jó éreztük magunkat. A tisztasággal nem voltunk megelégedve. A szoba tiszta volt de a Wellness rettentő koszos volt amig mi ott voltunk egyszer sem takaritották. A medence szélén egy csomó szemét volt és mikór eljöttünkhárom nap után még mindig ott volt. A szaunában is csupa kosz volt a padló. Ha ebben változás történne bármikór szivesen visszamennék.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár