A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Már többször voltunk a barátnőmmel , mivel szeretjük az egy ágyas szobákat. Az elmult időszakban maximálisan meg voltunk elégedve. Most a vacsora sem volt kifogástalan, főleg vasárnap este. Az ember azért megy Wellnesbe, hogy téli időszakba élvezze a viz melegségét. Hát ez most nem jött össze. Vasárnap kb.
1/2 órát, hétfőn már csak 5 percet élveztem a vizet. /Én 75 éves vagyok/ Lehet hogy a gyerekek az ugrálás közepette nem érzékelték a viz nagyon alacsony hőmérsékletét, ami közel sem érte el a kiirt hőmérsékletet. Megértő vagyok, mivel én is egyéni vállalkozó vagyok, és nagyon erősen sujt az elektromos áram emelése / 32o FT/ kw/Mégis jobban éreztem volna magam melegebb vizben. Elnézést a negativ véleményrt, de ez volt az igazság. Remélem a jövöben kellemesebb kirándulásunk lesz, mivel mi nem magas nyugdijból engedtük meg magunknak ezt a kis kiruccanást.
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szíves észrevételét, melyen igyekszünk javítani, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Reméljük, a későbbiekben még Vendégeink között köszönthetjük Önöket és pozitív tapasztalattal távoznak.
Nem értem,hogy ez a szálloda hogyan kaphatta meg az Év Hotele címet. Egy négy csillagos szállodától elvárható lenne bővebb vacsora kínálat,és persze az ,hogy az ételeket ne hidegen tálalják. Reggelinél a rántotta is hideg volt,a szőrnyű kávénak nevezett löttyről már ne is beszéljünk.
Az ingyenes parkoló kevés,és akinek nem jut hely a szálloda előtt annak a szomszédos utcába kell menni parkolni. A szobában a párna gyalázat milyen lestrapált,a fürdőköntösök úgy szintén,nem ártana elvinni őket varrodába ,ha már nincs keret újra Nagyot csalódtunk a szállodában,pedig már jártunk itt pár éve,de akkor nem ez a színvonal volt.
A szoba borzasztó kicsi volt három főnek. A fürdő egyenessen undoritó volt a kosztol,a lefolyon nem ment le a víz a wc ülöke koszos a csapok egy vízkő. A szobában a hütőben előző vendég süteménye volt. Pihenni nem lehetet mert folyamat rohangáltak es hangoskodtak a folyosón este 10 kor is. A wellnes vize hideg volt, az étkezésnel folyamat várnunk kellett. Borzasztó csalodás volt ennyi pénzért.
Sajnos ez a szálloda csalódás volt számunkra. Az első éjszaka után eljöttünk, kerestünk másik szállodát. Borzasztóan koszos szálloda. Nem csak a szoba, hanem minden helyiség ragadt a mocsoktól. A folyosó, az étterem. Büdös volt mindenhol. Az étterem tálalójának tetején odaragadt kosz, legyek és méhek.
Ha egy 2 csillagos hotellel megelégszel akkor ez jó választás lesz. 2 éjszakát töltöttünk itt teljes ellátással . A szoba nagyjából jónak igérkezett a falon éktelenkedő nedves folt ellenére azonban a szomszédban kb 10 méterre épitkezés zaja -kopácsolás,hangos röhigcsélés-masszivan zavarta a reggeli ébredezést másnap.
A vacsora büfé egy negyed osztályu tanácsi étkezde színvonalát idézte 1968-ból,a száraz csirkecombbal,a zsíros,mócsingos, húscafatokkal ,csontokkal teli birkapörkölttel, a szálkával gazdagon tűzdelt pontyszelettel mindezek. langyosan a chevingből sorbanállás után a szűk étkezdében. . A melegitő lámpa alatt szomorkodó hideg sült krumpli és a ragacsos tarhonya sem csigázta fel az étvágyunkat. Az ételekhet felszolgált fröccs életem legrosszabbja volt, valamiféle ecetes lőrét higitottak szódával ,langyosan szervírozve. A valószinüleg mirelit alapanyagból készült túros derelye jó ha mutatóban tartalmazott valamiféle beazonosíthatatlan tölteléket. Mindehhez a hangszóróból áradó divatos pum pu pumm pum pu pumm latin muzsika szólt szünet nélkül és rendkívül idegesítően . A reggeli büfé semmiféle extrát nem tartalmazott ami egy 4 csillagos hotelben elvárható lenne. A minimum ,hogy a rántottához a hozzá tartozó bacon is van a kínálatban. A reggelihez már persze más zene járt itt az r n b stílus volt többségben fűszerezve némi tucc tucc tucccal. A welness részleg már a megközelítéskor sem kecsegtetett semmi jóval. Már a bejárat előtt 10 méterrel artikulátlan sivalkodás,visitás,sikoltozás hallatszott . Belépéskor tömegnyomort tapasztaltunk az amúgy szerény kiterjedésű részlegben. A gőzkamrában ormótlan bűzös -további tartózkodást lehetetlenné tévő -vizeletszag áradt a lefolyóból A kibirhatatlan zaj miatt rövid -langyos jakuzzis bugyorgatás után csalódottan távoztunk A személyzet gépies ,-robot szerü fellépése sem járult hozzá pozitívan az ott tartózkodásunkhoz. Összefoglalva és röviden ,ide többé nem jövünk,kidobott pénz,senkinek sem ajánljuk !
A szobák takarítás mentesek voltak. Pókok és pókhálók mindhárom szobában. A függöny kopott mindhárom szobában. A bőröndtartó szakadt. A fürdőben a nagyítós tükör hiányzik. A kukák nagyon mocskosak. Az erkélyajtó és a tükrök foltosak. A wellness részleg sem volt takarítva, a szaunák koszosak, a merülő medence alján 2 centiméteres fekete iszap szerű szennyeződés.
A fürdőköpeny és a törölköző gyalázat. Balesetveszélyes az egész wellness rész. Fertőzés veszély mindenhol a takarítás hiánya miatt. Az ételek hidegek és nem változatosak. Nem felel meg 4 csillagos szállodának. A legszívesebben eljöttünk volna és a Köjált küldtük volna helyettünk. Szándékunk volt bezáratni a szállodát, de az ott dolgozók miatt nem tettük. A felelőst viszont megkeressük és számon lesz kérve, vagy feljelentve. 4 csillagos árak, viszont a kínálat a 2 csillagot sem éri el. Sorolhatnám még a kellemetlenségeinket, de itt nincs értelme, mert az úgy sem olvassa el aki tehet erről az egészről, mert lehet, hogy nem is érdekli.
Soha az életben nem találkoztam még ilyen koszos szállodával! A lyukas ágyneműn hajszálak voltak, a párna csomókban összeállt. Morzsa volt a kanapén és a szőnyegen. Minden foltos volt! ( ágynemű, törölköző, függöny, kanapé) Használt WC. papír fogadott minket. Sem a szoba, sem a fürdőszoba nem volt kitakarítva!
Az ablakpárkány tele volt elhullott bogarakkal és kosszal. Minden koszos-poros volt! Ezt az állapotot azonnal jeleztük a recepción, és teljes takarítást kértünk! 1 óra múlva még nem volt kitakarítva a szobánk. . . cserébe kaptunk 1 üveg bort, és gyümölcstálat. Na ekkor végleg betelt a pohár, azonnal visszakértük a pénzünket és távoztunk! Felajánlották, hogy kitakarítják azonnal a szobát, de ebből mi már nem kértünk! Felháborító, hogy ilyet megengednek maguknak! Rajtunk kívül még 2 családnak is ugyanilyen problémája volt a szobával, ők is panaszt tettek, de ők maradtak. A lépcső mellett végig el volt dobálva a szemét. Ilyet én még szállodában nem láttam! Parkolási lehetőségük is kritikán aluli!
Már az elején is gyanús volt, mert többször felszólítottak, hogy rendezzük le a foglalásunkat, holott már minden 100% -ban ki volt fizetve és átutalási igazolás szállodának elküldve. Aztán kiderült, hogy ez nem egyszerű félreértés, az egész szállodában nagy káosz uralkodott, érezhető volt, hogy a szállodának nincs gazdája.
Az agyak nem voltak kényelmesek (matracok ki vannak feküdve és kiállnak a rugók), és nem voltak profi módon beágyazva. Két egyszemélyes ágy volt összetolva és a lepedő keresztbe leterítve (ufójussági szállás fellengje), pár óra után már csupasz matracon feküdtünk, mert nem volt alattunk a lepedő. Hát, az ágy beágyazása is egy szakma! Az ellátás nagyon gyenge volt, és nem a szerény mennyiséggel volt a gond, hanem minőséggel. Az utazás napján szűkített ebédet csak az kóstolhatta meg, aki elsőnek érkezett és tolakodott a pultnál. Amikor éttermi személyzettől megkérdeztünk, hogy lesz-e még második fogás, azt mondták, hogy már NEM! CIKI, hogy 4*-os szálloda étterméből a vendék éhesen távozik, holott kifizette a szolgáltatást. A 4*-ot is erősen megkérdőjelezném! ! ! Azért várnám a szálloda vezető visszajelzését.
A szálloda enyhén szólva nagyon messze áll a 4 csillagtól :D Tegnap hagytuk el a helyet, 2 éjszakát töltöttünk ott, sajnos rossz időt fogtunk ki, de bőven elég is volt. . . -Szobák: hangos klíma, kényelmetlen ágyak, üres minibár, érintkezési hibás szobakártya -Wellness: túlzsúfolt, homokos medencék, hideg jakuzzi, nem működő gőzkabin és infraszauna -Étkeztetés: kritikán aluli.
. . túlzsúfolt étterem, közel 10 percet kellett várnunk a reggelinél és vacsoránál, ahhoz, hogy leülhessünk egy asztalhoz. A felszolgáló hölgy kérésre sem volt hajlandó megfelelően letisztítani - a nehezen lefoglalt - asztalunkat, így magunk szedtük azt le. Evőeszközöket a kapkodó felszolgálóktól kellett kérni útközben. Az összesen 4 db felszolgálóból, 1 db pincér vette fel a rendeléseket, egy kancsó vízért közel fél órát vártunk. Az ""udvariasságról"" és a ""gyors kiszolgálásról"" már nem ejtenék külön szót. . . Reggelinél száraz, előző napról megmaradt péksütemények, hideg ételek, a vacsora átlagosnak mondható. Távozáskor annyit sem kérdeztek tőlünk, hogyan éreztük magunkat/ megvoltunk-e elégedve a szolgáltatásokkal, de ez már csak apróság. Összességében a 4 csillaghoz képest és a főszezonhoz viszonyítva botrányosan gyenge kiszolgálás, SENKINEK sem ajánlanám!
Szakadt köntös,rossz ízű étel,ital . A matrac ,rossz . . kényelmetlen ,lomtalanításra való. A vacsora és a szoba ,teljesen tönkre tette az ott tartózkodásunkat,fájdalommal és fáradtan ébredtünk. A fejünk lejjebb volt mint a lábunk 1109 szoba. . töltsenek el ott egy éjszakát ebben a szobában és tudni fogják ,de szerintem Önök ezt jól tudják.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár