A szoba, amiben el voltunk szállásolva, nagyon szép volt, nagyon tetszett nekünk. A bútorzat csodálatos volt, erkélyünk a szabadtéri medencére nézett! A folyosó nagyon díszes. A reggeli bőséges, az éttermi dolgozók nagyon kedvesek, figyelmesek. Kifejezetten gyerekcentrikus a szálloda.
Húsvét alkalmából tojáskereső verseny, bárány- és nyuszisimogatás, kézműves foglalkozás szerepelt a palettán. A szálloda alkalmazottai népviseletben várták a húsvétot és a vendégeket! A wellness részleg is szuper volt!
Igazi családbarát hotel, bármikor szívesen visszamennénk. A szobák berendezése csodálatos, a személyzet kedves. A tavalyi év egyik legmelegebb hétvégéjén voltunk, a kinti medence tökéletesen lehűtött minket, na és a jeges limonádé a medence partján. Az Xbox szoba nagyon nagy ötlet, főleg a kamasz gyerekek szülei értékelik szerintem.
Legjobban mégis a biciklikölcsönzés tetszett: pár perc alatt a belvárosban voltunk és a feliratoknak köszönhetően mindenki látta, hogy melyik hotelből jöttünk:)
Az épület kívülről nem igazán figyelemfelkeltő, - sem jellegében,sem méretével. Méret vonatkozásában egyébként belül is mindvégig egyfajta "alacsonyra nyomottságot" éreztem(ilyen érzést keltenek egyébként az osztrákok által épített kórházak is mind). De ezzel az alacsony kategória ki is merül.
Minden más erős ellentmondásban az előbb említettekkel - kifejezetten magas színvonalú. Az egész házat áthatja az,hogy a tulajdonosoknak van koncepciója,ami kongruens. Van megcélzott magas színvonal,amit minden területen tartanak is. Szeretik,amit csinálnak,és ezt a vendégek felé sugározni is képesek. Kreatívak,igényesek,mindig továbblépésre törekvők. Ha ide belép az ember,akár megszállni,akár enni, - biztonságot,nyugalmat,az otthon érzését éli át.
Családunk kedvence ez az étterem . Hosszú évek óta itt únnepeljük a születés napokat. Minden alkalommal nagyon jól érezzük Magunkat. Az ételek nagyon finomak, a felszolgálás pontos gyors. Minden kérésünket mosolyogva teljesítik. Az étterem és hotel hangulata nagyon jó. A karácsonyi dekoráció meseszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem fog csalódni !
A Szárcsa Panzió a maga nemében különleges. Kis méretével ellenben nagy hoteleket megszégyenítő méretű, és színvonalú wellness részlegével, valamint kiváló étteremmel rendelkezik az amúgy is befogadóképességű szálláshely. A rusztikus szobaberendezés ízléses. A személyzet kedves, segítőkész.
A szálloda külön programokat is szervez, például Halloweenkor tökfaragás, máskor kakaóparti finom sütikkel, szóval kreatív is a panzió. Az elhelyezkedés az egyetlen negatívum, messze esik a központtól.
A Hotel Szárcsa a város szélén, főút mellett található. Mi már 3 x voltunk itt, mert olyan jól éreztük magunkat. Minden szobája más, egyedi régi bútorokkal berendezett. A legjobban a romantikus fehér színvilágú szobák tetszettek. A wellness részlege kicsi, de megfelelő, a kinti részen folyamatosan mennek az élmény elemek.
Még minicsónak is van a gyerekek nagy örömére. Az étterem svédasztalos kínálata bőséges, választékos, nagyon finom. Kerékpár, tollas,játékok is rendelkezésre állnak a gyerekeknek a felnőtteknek meg sok-sok könyv. Még visszatérünk ! :)
2014 januárban töltöttünk el 2 éjszakát a párommal, a kisfiúnkkal és a legjobb barátjával a Hotelben. Egy újonnan kialakított 2 szobás, szuper apartmanban éjszakázhattunk. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a wellness részleg - medence, jakuzzi, szauna és gőzkabin - is kiváló!
Évek óta visszajárunk, főleg karácsonykor, nagyon színvonalas szálláshely, felveszi a versenyt a 4*-os szállodákkal is. Az étterme kitűnő, a szobák hangulatosak, megnyílt az új családi szárny is, a gyermekeknek play station szoba, gyerekjátszó áll rendelkezésre. Wellness részlegen úszómedence, infra és finn szauna, gőzkabin áll rendelkezésre.
Második alkalommal jártunk a szállodában a családdal 3 gyerkőccel nem véletlenül. A berendezés igazán egyedi ezért is tetszik nekünk nagyon, a régi időket idéző bútorok, képek tárgyak minden összhangban van mindennelA szobák nagyon szépek mint ha egy kúriában járna az ember. .
A gyerekeknek apró ajándék a párnán, a kis csokoládé amit nem felejtenek el, a szuper játszószoba ahol eltöltötték volna az egész napot. A wellnes este 11-ig nyitva. Az étterem is nagyon izléses a pincérek kedvesek nagyon értik a dolgukat,az ételek finomak. Azoknak ajánlom a szállodát akik szeretik a szépet az elegánsat az izléseset a Szárcsában ezt megtalálják.
Két pici unokámmal jártam itt. Maximálisan bababarát a hotel. Kényelmes, nagy szobát kaptunk. A berendezés nekem se stílusom, de itt olyan összhangban volt, hogy igazán nagyon tetszett. A wellness rész is nagyon klassz volt. Az unokáim is jól érezték magukat. Külön örültünk annak hogy a tulajdonos az egyik vacsoránál személyesen érdeklődött, hogy érezzük magunkat!