Hisztéria Cukrászda Tápiószecső

Hisztéria Cukrászda TápiószecsőHisztéria Cukrászda Tápiószecső
Hisztéria Cukrászda TápiószecsőHisztéria Cukrászda Tápiószecső
28 fotó

Hisztéria Cukrászda Tápiószecső - Vendégvélemények összefoglalója

A Hisztéria Cukrászda Tápiószecső a kézműves desszertek széles palettáját kínálja, amelyet saját műhelyben készítenek. A torták, sütemények és fagylaltok ízvilága gazdag, harmonikus és magas színvonalú. A kínálatban klasszikus kedvencek és modern, kreatív kreációk egyaránt megtalálhatók, mindegyik a hagyományos cukrászat értékeire támaszkodva. A megjelenés és tálalás esztétikus, a termékek gondos elkészítése és igényes prezentációja jellemző.

11 vendég értékelése alapján

3,7Kiszolgálás
3,8Hangulat
3,3Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Augusztus 20.
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Senior ajánlat
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior Ajánlat
Hotel Aquarell Cegléd

Hisztéria Cukrászda Tápiószecső vélemények

Szörnyű 2021. július 6.a párjával járt itt
Párommal beléptünk a cukrászdába és arra lettünk figyelmesek, hogy egyik pultos/felszolgáló sem hord maszkot mikor kötelező lett volna nekik. Párom szóvá is tette, hiszen a sütemények fölött beszélnek, mire a válasz az volt hogy a vendégeknek kötelező, nekik nem. (kb. 2 hete történt). Helyben fogyasztásra kértünk 5 szelet süteményt.
Gyenge 2020. július 11.családjával járt itt
Már csak a név a régi
Sokat járunk erre, sokszor betértünk. A hely gyönyörű, hangulatos. A sütemények gyönyörűk,
DE
az ízek
lassan egy középszerű cukrászda színvonalához sűlyedt. Az árak viszont mgasak, rossz ár érték arány lett jellemző a helyre. Itt lenne az ideje, hogy összekapja magát a mestercukrász és tényleg a nevéhez méltót alkosson.
119968
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4276 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119968 feltöltött kép
2026. január 22.gyerekekkel járt itt
A Hisztéria Cukrászda Westendben lévő egységét gyakorta látogatjuk, de maga a cukrászat ugye nem ott működik. A pult mögött van egy hűtőrészük, és oda érkeznek be innen, a központból a torták, sütemények. szobahőmérsékleten kb. 2-3 óra alatt lesznek olyanok, mint ahogyan aztán a pultban látjuk őket és fogyasztjuk.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 172 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 323 feltöltött kép
2020. október 12.a párjával járt itt
Mostanában többször vásárultunk itt elvitelre. Klasszikus tortát ne keressen senki. A süteményeik többsége nem a klasszikus vonalat képviseli, a választék széles. Amit vásároltunk, mindig friss volt. Kicsit drága szerintem. Sajnos, az idei ország tortát, amit az itteni cukrászmester álmodott meg, most sem sikerült megkóstolni, mert elfogyott, mire odaértünk.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
2020. június 18.gyerekekkel járt itt
A környéken lakunk, sokszor járunk ide a gyerekekkel. A tavaszi megújulás után még szebb környezet fogadja az ide látogatókat. Az árak kicsit talán magasabbak lettek, a sütik még esztétikusabban vannak tálalva, de mintha kicsit kisebbek lennének. Van diabetikus választék süteményből és fagyiból is.
2018. május 19.a párjával járt itt
Pogácsát vásároltunk, friss és finom volt, bár a 3 000 ft/kg kicsit drága.
A kiszolgálás megfelelő volt.
Kiváló 2026. augusztus 24.gyerekekkel járt itt
Rendszeres látogató vagyok, sőt többször rendeltem náluk előre is tortát, süteményeket, pogácsát, minden alkalommal magas színvonalú, friss termékeket kaptam. Igen, ők valóban nem az olcsó kategóriába tartoznak, de számomra az ízélmény és a megbízható minőség és a termékek frissessége miatt megéri.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1083 városban járt márFelfedező - 3431 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70786 feltöltött kép
Kiváló 2026. április 24.egyedül járt itt
Ismerjük be, ez a hely rászolgált a róla kialakult véleményekre. Valahol Zsámbokon ettem valami nem túl jót, rossz íz volt a számban is, hát mi az orvoslat? Aztán beláttam, hogy ízt csak ízzel lehet jól elkergetni, így bepattantam a rendelkezésemre álló járműbe és elugrottam a Hisztériába.
Hisztéria Cukrászda Tápiószecső - Külső képHisztéria Cukrászda Tápiószecső - MosdóHisztéria Cukrászda Tápiószecső - MosdóHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Külső képHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Étel/italHisztéria Cukrászda Tápiószecső - Külső kép
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2024. július 6.a párjával járt itt
Finom fagyikat főznek, bár csak a fagylalt neve szerint lehet választani, kinézete "zsákbamacska", mert a fagyitartók alapból le vannak fedve. Impozánsak a falra kitett oklevelek, amik a cukrászt és fagylaltmestert dicsérik.
Kiszolgálás kicsit lassú.
Nekem külön tetszik, hogy lemérik a fagylaltot, így mi denki annyit fizet, amekkora a fagylaltja.
2x2 gombóc 2. 000 Ft volt, így árban megfelelőnek tartom.
119968
Kiváló 2018. október 6.egyedül járt itt
A tápiószecsői székhelyű cukrászda is képviseltette magát a Bazilikánál megrendezett Édes Napok Fesztiválon, véleményem szerint az egyik legszínesebb, látványos standdal és jobbnál jobb sütikkel. A ma már Budapesten is jól ismert cukrászda 1990-ben kis családi vállalkozásként indult el, kis helyi fagyizóként.
Még több kép (4 db) >>