Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt a nyár, keresd fel a legjobb vidéki fagyizókat!

2022.06.14 | 7 perc

Végre beköszöntött a nyár és a fagyiszezon! Az országban jobbnál jobb helyeket találunk, ahol hódolhatunk ennek a frissítő édes élvezetnek. Lássuk hol érdemes idén megállni egy hűsítő gombócra! De vigyázzatok, mert ezeken a helyeken egy gombóc nem lesz elég!

 

Café One, Békéscsaba

A békéscsabai  Café One már egy évtizede a város kedvelt találkozási pontja. Kávézó, bár és open lounge egyben, így esténként a sütemények helyét a felhőtlen szórakozás veszi át. Minden tradicionális receptek alapján készül, ízletes francia édességek sorakoznak a pultban, és annak sem kell csüggednie, aki valamilyen speciális étrend szerint étkezik, hiszen itt ők is találnak kedvükre való finomságot.

Kiemelenedő, hogy 2021-ben a Cafe One színeiben hozta el mestercukrászuk az év fagylaltja verseny első helyét Bíborka fantázianevű, chilis, szedres, csokis alkotásával.

Szállásajánlatok Békéscsabán>>

Legjobb vidéki fagyizók - Café One Békéscsaba - Fehér Gergő mestercukrászLegjobb vidéki fagyizók - Café One Békéscsaba - Fehér Gergő mestercukrász

Legjobb vidéki fagyizók - Café One Békéscsaba Legjobb vidéki fagyizók - Café One Békéscsaba

 

 

Sissi Fagyizó, Gödöllő

Ha valami igazán nem mindennapi élményre vágyunk, a Gödöllő főterén lévő Sissi fagyizó nem fog csalódást okozni. Fő törekvésük, hogy egészséges alapanyagokból készítsenek igazán ízletes különlegességeket, és sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2021-ben az Év fagylaltja verseny közönségdíját a 'Sissi' egyik kreációja nyerte. Megkóstolhatjuk a tradicionális magyar sütik fagylalt verzióját, így kipróbálhatjuk a lúdláb, mákos guba vagy Esterházy torta ízű hideg édességet is.

Szállásajánlatok Gödöllőn>>

Legjobb vidéki fagyizók - Sissi Fagyizó, GödöllőLegjobb vidéki fagyizók - Sissi Fagyizó, Gödöllő

 

 

Dock Cukrászda, Polgárdi

Balaton felé menet érdemes lehajtani az autópályáról és egy rövid kitérőt tenni Polgárdinál, ugyanis itt található a Dock Cukrászda, amely a tavalyi évben elnyerte az Év fagylaltja verseny szakmai különdíját Kakukkfütty fantázianevű alkotásával. A sütemények az igazi otthoni ízeket idézik, fagylaltjaik krémesek, és jó minőségű alapanyagokból készülnek. Sima és mentes változatból is csemegézhetünk, így mindenkinek ajánljuk ezt a kényeztető megállót.

Szállásajánlatok a környéken>>

Legjobb vidéki fagyizók - Dock Cukrászda, PolgárdiLegjobb vidéki fagyizók - Dock Cukrászda, Polgárdi

Legjobb vidéki fagyizók - Dock Cukrászda, PolgárdiLegjobb vidéki fagyizók - Dock Cukrászda, Polgárdi

 

 

Damniczki Cukrászda, Székesfehérvár

A Damniczki cukrászda 1992-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, mely a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2018-tól 1100 négyzetméteren a Fő utcán várja a vendégeket. Csak magyar, teljesen természetes alapanyagokkal dolgoznak, és saját feldolgozó üzemükben készítik el azt a 140 fagylalt receptet, melyekben találhatunk hagyományos és extravagáns prémium ízeket is, tejmentes változatban is.

Szállásajánlatok Székesfehérváron>>

Legjobb vidéki fagyizók - Damniczki Cukrászda, SzékesfehérvárLegjobb vidéki fagyizók - Damniczki Cukrászda, Székesfehérvár

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Fedezzétek fel a Királyok városát! Programok és látnivalók Székesfehérváron
Székesfehérvár Magyarország egyik legnagyobb és legfontosabb városa is egyben. Kevesen tudják róla, de a középkori Magyar királyság fővárosa mellett, koronázó város is volt, így Székesfehérvár múltja elég sokszínű. Ne menjünk el természetesen az élénk sport és kulturális élete mellett sem, hiszen megannyi szabadtéri programmal és kikapcsolódási lehetőséggel várja látogatóit. Tartsatok velünk!

 

 

Balajti Cukrászda, Miskolctapolca

A turistacsalogató, hatalmas teraszos épület 2006-ban nyílt meg a főút mellett Miskolctapolcán, és aki az igazi házias ízekre vágyik, annak biztosan nem fog csalódást okozni a Balajti cukrászda. Helyben készült friss sütemények, limonádék, forró csokoládék és a régi családi receptúra alapján készült főzött és friss gyümölcsből készült fagylaltok várják a látogatókat egész évben, a hét minden napján.

Szállásajánlatok Miskolctapolcán>>

 Balajti Cukrászda, MiskolctapolcaBalajti Cukrászda, Miskolctapolca

 Balajti Cukrászda, MiskolctapolcaBalajti Cukrászda, Miskolctapolca

 

 

Jókai Cukrászda, Pécs

A pécsi Jókai cukrászda egy falatnyi Franciaország a város főterének szívében. A hely a régi klasszikus süteményeket ötvözi a mai modern kor igényeivel, így a hagyományostól mindenképpen eltér a kínálat. A választékban fellelhetőek tejberizs különlegességek, de a házi készítésű fagylaltok miatt is érdemes ide ellátogatni, amik tetejére ribizli vagy keksz morzsát is kérhetünk az ízhatás fokozása érdekében.

Szállásajánlatok Pécsen>>

 Jókai Cukrászda, PécsJókai Cukrászda, Pécs

 

 

Bringatanya, Somogyi fagylalt műhely Gyenesdiás

Gyenesdiáson a kerékpárút mellett létezik egy hely, ahol a biciklizésben megfáradva megállhatunk egy fagylaltra vagy frissítő italra, a Bringatanya azonban messze felülmúlja a megszokott útmenti "talponállók" színvonalát. Évek óta díjnyertes főzött fagylaltok, jégkásák, kávék és turmixok várják az idelátogatókat, a folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvétel pedig biztosítja, hogy mindig valami új kreációval lepjék meg az arra tekerőket.

Szállásajánlatok a környéken>>

Bringatanya, GyenesdiásBringatanya, Gyenesdiás

 

 

Hisztéria Cukrászda Budapest, Tápiószecső, Gyömrő

Az első Hisztéria üzlet 1999-ben nyílt meg Budapesten, melyet 2008-ban a tápiószecsői, majd a gyömrői cukrászda követett. Fagylaltjaik az igazi olasz mintát követik, akár a készítést, akár a tárolást tekintve, és a végeredmény magáért beszél; a cremeria lágy, krémes és a belga csokoládéval csurgatott tölcsér már-már tökélyre viszi a fagylaltozás élményét.

Szállásajánlatok Budapesten>>
Szállásajánlatok Tápiószecsőn>>
Szállásajánlatok Gyömrő környékén>>

Hisztéria Cukrászda TápiószecsőHisztéria Cukrászda Tápiószecső

 

Mák Kézműves Cukrászda, Piliscsaba

A Pilisben található Mák cukrászda jelszava a minőség. Minden édességük tartósítószer- és adalékmentes, nagy hangsúlyt fektetnek a mentes és vegán sütemények készítésre is. Díjnyertes, kézműves fagylaltjaik március közepétől októberig kaphatóak, de időjárástól függően vásárolhatóak. A kapható paletta nagy része gluténmentes, a gyümölcsös ízűek tejmentesek, így mindenki bűntudat nélkül válogathat kedvére a megannyi fajta közül.

Szállásajánlatok a környéken>>

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Igyatok egy jó kávét, bármerre is jártok - 15 újhullámos specialty kávézó vidéken
Legjobb pörkölőgépek, kézműves kávék, speciális ízjegyek. Budapesten túl a vidéki városok is bővelkednek specialty kávézókban, ahol megtaláljátok a kimagasló minőségű kávékülönlegességeket. Bemutatunk 15 vidéki specialty kávézót, ahol a mennyei kávé garantáltan szebbé varázsolja a napotokat!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szigetköz hazánk azon vidékei közé tartozik, ahol számtalan látnivaló, kirándulási- és programlehetőség adott, és eközben még a legszebb vidékek egyike is. Városnézés, vízi- és biciklitúra, fürdőzési lehetőség és még megannyi más lehetőség vár ránk, ha Szigetközbe látogatunk. Ezekből a lehetőségekből szemezgetünk, gyertek tartsatok velünk!
A tiszavirágzás egy rendkívül látványos természeti jelenség, amely évről évre rengeteg látogatót vonz. Szeretnéd a saját szemeddel látni? Íme néhány hasznos és fontos információ, aminek ismeretében biztosnak felejthetetlen lesz az élmény!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.