Vásárosdombó

Vásárosdombó
VásárosdombóVásárosdombó
VásárosdombóVásárosdombó

Vásárosdombó bemutatása

Vásárosdombó község Baranya megyében, a Hegyháti járásban. Szent Márton tiszteletére szentelt temploma 1789-ben épült.

Evés, ivás Vásárosdombón (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Vásárosdombó és környéke legfrissebb értékelései

2026.05.31a párjával
Nagyvonalú, emberi és szívbéli fogadtatás, rugalmasság.... amiért kevesebb vegetariánus étel volt aznap, a tulajdonos ajándék görög salátát kínált fel, ami ráadásul nagyon finom volt! Az étterem gyönyörű természeti közegben van - érződik a szívből élt emberség.
2026.05.30a párjával
2026-ban pünkösd hétfőtől péntekig voltunk az Igal Thermál Panzióban. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A recepción jeleztem, hogy ha a szobánkban nincs hűtő (nem is szerepelt a leírásban), nekem bármilyen kicsi hűtő megfelelő, csak legyen... Mire elfoglalhattuk a szobát, már ott volt a...
2026.05.30egyedül
Nagyon tetszett a welness részeg. Mindenki megtalálhatta amit szeret. Egy kifogás, hogy a kültéri nagy úszómedence nem volt üzemben. Nem működött a kinti részen a víz forgató folyosó . Bár az étel minősége nem volt rossz, de a kínálat nem a szálló kategoriájának felelt meg. A szálló...

Vásárosdombó és környéke kedvelt szállásai

Puchner Kastélyszálló Bikal - Egyedi Puchner Akció
Puchner Kastélyszálló Bikal
Thermal Panzió Igal - Lazítás fürdőbelépővel
Thermal Panzió Igal
CE Plaza Hotel Siófok - Elvarázsolt éj - Nyárindító wellness hétvége Zoltán Erikával
CE Plaza Hotel Siófok
169.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Vásárosdombó és környékén

SunGarden Wellness Hotel SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokCsomagok már 23.850 Ft/fő/éj ártól
254 értékelés
Hotel Anna Villa BalatonföldvárHotel Anna Villa, BalatonföldvárCsomagok már 25.200 Ft/fő/éj ártól
7 értékelés
Ambient Hotel & ThermalSPA**** SikondaAmbient Hotel & ThermalSPA****, SikondaCsomagok már 22.650 Ft/fő/éj ártól
244 értékelés
Hotel Wellamarin ZamárdiHotel Wellamarin, ZamárdiCsomagok már 24.500 Ft/fő/éj ártól
181 értékelés