A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
A Velence Resort & Spa Velence a Velencei-tó partján található, nagy méretű, modern szálloda, amely tágas, világos szobákkal és lenyűgöző tóparti kilátással várja a vendégeket. A szálloda különleges figyelmet fordít a családokra, széleskörű gyerekprogramokkal, játszóházzal, játékszigettel és rendszeres animációval. A wellness részleg gazdag, beltéri és kültéri medencékkel, szaunákkal, gőzkabinnal és gyógyvizes medencékkel szolgálja a pihenést.
A reggelik és vacsorák is bőségesek és ízletesek, a kínálat változatos, svédasztalos és éttermi lehetőségek egyaránt adottak. A kilátás a Velencei-tóra lenyűgöző, a teraszokon és sétányokon kényelmes a pihenés. A Velence Resort & Spa Velence közelében a Velence Korzó és a vasútállomás is jól megközelíthető, megkönnyítve a hosszabb vagy rövidebb tartózkodást. A szobák többsége tágas és kényelmes, sok esetben összenyitható gyerekes családok részére; a pótágyak is praktikus megoldások. A személyzet udvarias és segítőkész, a szolgáltatások zökkenőmentes működése és a barátságos légkör kiemelkedő. A sport- és szabadidős kínálat kiterjedt: lehetőségek kerékpárkölcsönzésre, tóparti programokra, illetve a beltéri programokra is. Az ár-érték arány tekintetében kedvezőnek mondható a széles körű szolgáltatások és a magas színvonal fényében. A Velence Resort & Spa Velence ideális választás mind a családok, mind a párok számára a Velencei-tó környéki pihenéshez, hiszen a tóparti panoráma, a gazdag wellnessrészleg és a sokrétű programkínálat maradandó élményt nyújt.
Nagylányom a londoni Hotel Hilton Olimpiában dolgozik és gondoltuk ha haza jön szabadságra meglepjük egy kis önfeledt pihenéssel. Most ne ő dolgozzon, hanem öt szolgálják ki. Összehasonlítva a londoni hotellel semmiben nem kell szégyenkeznie a velencei szállodának. Jómagam nem dolgozom a szállodaiparban, de Anita lányom véleménye mértékadó.
A Hotel Velence Resort & SPA szálloda a szaunaparkjával szerintem verhetetlen! Fantasztikus széles skálán biztosítja mindenkinek a számára megfelelő SPA élményt. Nagyon tetszett a medence, hogy ki volt világítva. Az kevésbé hogy az öltöző és mellékhelyiség a medence mellett hideg volt.
A személyzet igyekezett a tisztaságot folyamatosan fenntartani, minden dicsőség nekik! Az érkezéskor a recepciós igyekezett gyorsan elmondani a nagyon szükséges dolgokat, kevés hangsúlyt fektetett a szálloda szolgáltatásainak bemutatására, de csak azért mert itt tényleg nagyon sokan vannak és figyelnek arra, hogy senkit ne várakoztassanak meg! Ez nagyon szimpatikus dolog. Szuper szálloda! Mi biztosan fogunk még itt pihenni és szívesen, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
6 felnőtt, és három gyermekkel voltunk, de az étteremben nem tudtunk együtt vacsorázni, mert egyik nap sem tudtak 9 főre helyett biztosítani. Az éttermi választék pedig nagyon gyér, nem felel meg egy 4* szálloda szintjére. Azt nem tudják, hogy mi a baba barát szálloda, mert sem babakocsi, sem bili, vagy vécé szűkitő nem volt.
Novemberben voltunk, de a folyosók olyan hidegek voltak, hogy mind a három gyermek, valamint két felnőtt is megfázott. Mindenkit lebeszélek, aki 4 *-os kiszolgálást vár, mert ez kb 2 *-nak megfelelő.
Kedves Vendégünk!
Sajnálattal olvastuk, hogy csalódottan távoztak szállodánkból. Nap mint nap arra törekszünk, hogy Vendégeink elképzeléseinek maradéktalanul meg tudjunk felelni. Az előre jelzett, konkrét asztalfoglalási igényeket minden esetben teljesítjük, a helyszínen felmerülő igényeket lehetőségeink szerint igyekszünk megoldani.
Általánosságban elmondhatjuk, hogy Vendégeink elégedetten távoznak éttermünkből. Szállodánk vendégkörének nagy részét alkotják családok, kisebb-nagyobb gyermekkel, akik épp gyermekbarát szolgáltatásaink miatt választanak bennünket újra és újra. Babakocsit a nap 24 órájában, recepciónkon tudnak Vendégeink bérelni, a szobába pedig térítésmentesen készítünk be hálós kiságyat, gyermekágyneműt, babafürdető kádat, csúszásgátlót, fellépőt, bilit, WC-szűkítőt, cumisüveg-melegítőt - amennyiben Vendégeink erre vonatkozó kérésüket jelzik felénk.
Tisztelettel: Papp Hajnalka Értékesítési munkatárs
Egy hétvégét töltöttünk itt. A recepción mindenki nagyon kedves, máshol már kevésbé voltak udvariasak. A szoba egyszerű, de gyönyörű tisztaság volt mindenhol. A fürdő gyönyörű, tágas és tiszta. A konyha viszont nagyon gyatra egy négy csillagos hotelhez képest, az árához képest pedig kifejezetten rossz. A kínálat szegényes volt.
A pékáru a vacsoránál és a reggelinél is száraz volt. A rizs sótlan és összetapadt, mint egy olcsó menzán. Egyetlen pozitívum a desszert volt, ami viszont ízletes volt és friss. Így ezzel laktunk jól főétel helyett. A meleg reggelik ehetetlenek voltak (vízben úszó rántotta, nyers "sült" bacon, szójás virsli). A felvágottak viszont finomak voltak.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük építő jellegű észrevételeit. Általánosságban elmondhatjuk, hogy Vendégeink elégedetten távoznak éttermünkből. Mind beszállító partnereink, mind a felhasznált alapanyagok kiválasztására, s az ételek elkészítésére is nagy figyelmet fordítunk.
A jövőben még inkább odafigyelünk erre, konyhafőnökünkkel részletesen átbeszéljük visszajelzését. Bízunk benne, hogy adnak egy második esélyt szállodánknak, és következő tartózkodásukkor maradéktalanul elégedettek lesznek ételeinkkel is.
Már az nevetséges, hogy a recepción azzal kezdik, hogy előre 50%-ot fizess be a teljes árból. A vendégeknek bizalmat kell adni, nem bizalmatlanságot kelteni, ez pedig az utóbbi. A recepción erőszakosan rád teszik a szoba - wellness belépőt, arra lehetőséget sem adnak, hogy magadra feltedd. A szobában koszos a fal és a szőnyeg.
Egy szombati csúcsidőszakban a vacsoránál rendkívül gyér a választék, hal, csülök, sült csirkecomb. . ez most vicc? ? ! ! "Válassz paraszt. . . . . "
Reggelinél nincs lekvár! ! ! Hallottak már ilyet? ? Nincs lekvár reggelire? Még mindig nehezen hihető és felháborító, botrány. A kávégép úgy van beállítva, hogy a bögre aljáig töltse csak meg. Csak 2 - féle kávé van, presszó és capuccino. Ez nem a várt színvonal. 20. 000 /fő/éj +ifa-ért nem ezt várja az ember. Vacsoránál a legdrágább bort ajánlják, majd KISZÁMLÁZZÁK A SZERVIZDÍJAT. 2 deci bort 1800 Ft. körül hoznak ki. A szervizdíj 10%. A recepción nem kedvesek az emberek, nem keltenek jó benyomást. Ez minden csak nem szolgáltatás. Ez ennél csak rosszabb lesz, amíg a piac nem bünteti meg ezt a botrányos, vendégeket lenéző stílust.
Tisztelt Vendégünk!
Sajnálom, hogy csalódottan távoztak szállodánkból. Minden kollégámmal azon dolgozunk, hogy szolgáltatásaink megfelelő színvonalat képviseljenek, és vendégeink elégedetten távozzanak szállodánkból, majd visszatérjenek a jövőben.
Ősszel jártam itt férjemmel egy hosszú-hétvégén. Nagyon jól éreztük magunkat, a wellness részleg szuper, a nagy szálloda személyzete gyors, segítőkész. Az ételek finomak, minden igényt kielégítenek! Biztosan felkeressük újra a szállodát, de már olyan időben, amikor a tóban is lehet fürdeni!!
Kifogásolnám a az ágyak állapotát!sajnos a szőnyegen kellett töltenem az éjszalákat,sőt orvosi ellátásra szorulok mivel a hátam meghuzodott a matrac milyensége miatt.amit a recepcios egy legyintéssel elintézett! Ettől független egy csodás emlék Fantasztikus ellátás Látvány.köszönet érte
Második alkalommal választottuk a Velence Hotel wellness részlegét 1 napos fürdőzésre. Eredetileg a siófoki Galérius Fürdőbe szerettünk volna menni, de az zárva volt. Így gondoltuk hazafelé betérünk Velencére. A hotel személyzete nagyon kedves volt, annak ellenére, hogy nem szállóvendégek voltunk, megengedték, hogy a bőröndjeinket a csomagmegőrzőbe tegyük.
Hétköznap lévén a fürdőben kevesebben voltak, mint az első alkalommal, amikor vasárnap voltunk itt. A külső részen a kisebb melegebb vizű medence még a hideg időben is kellemes volt. A legmelegebb a belső gyógyvizes medence, ez 38 fok körüli. Étkezni a fürdőből közvetlenül nyíló és fürdőköpenyben is látogatható Chef’s Bistroban lehet. A személyzet itt is nagyon kedves volt, mert mi csak a saját szendvicseinket fogyasztottuk el, de még ehhez is kaptunk egy kancsó citromos vizet. Egyetlen negatív tapasztalatunk volt. A fürdőben estefelé kisgyermekeknek tartottak úszásoktatást. Az öltözőkben ennek következtében kaotikus helyzet alakult ki. Egyes anyukák vígan bementek a férfi öltözőbe, mondván csak a kisfiukat viszik öltözni. A párom épp meztelenül volt ott, mert az összes kabin foglalt volt. De a „hölgyek” nem zavartatták magukat. Hasonló volt a helyzet a női öltözőben, ahová az apukák mentek be, vagy a nagymama vitte be a fiú unokáját.
Szülinapomra kaptam ezt a wellness hétvégét. Figyelemmel kísértem a szálloda építését, és már régóta vágytam ide. Nem csalódtam. Csupa modern, szép minden. Fényűző tényleg. Ételek ízletesek, spécik. A Velencei-tó partján fekszik a hotel. Fűtött folyosóval van összekötve a fürdővel.
Meglátszik hogy még viszonylag új, nagyon jó állapotban van minden. Mondjuk az árak elég magasak. A parkolás nincs benne az árban, ami mondjuk elég gáz, mert az sem olcsó mulatság. Időnként az ember megengedheti magának, kár hogy erre a hotelre nincsenek akciók.
Egy 5 napos Tanári továbbképzés helyszíne volt, a tanulás után jólesett a szálloda szolgáltatásait élvezni. A személyzet gyors, szakszerű kiszolgálása tényleg segített abban bennünket, hogy kellőképpen ellazuljunk. A wellness nyitvatartási ideje rendkívül korrekt, baráti. A medence választék a család minden tagjának tartogat valami meglepetést.
Az étterem kitünő ételeket ad, a svédasztalos megoldás jó ötlet, a pincérek kedvessége megragadó. Aki Velencén szeretné a dolgos napjait kipihenni, csak javasolni tudnám számára.