A Kovács-Kert Étterem Visegrád központjában található, ahol a családias vendéglátás kiemelt figyelmet kap. A belső terek rendezettek, a terasz pedig nyáron különösen hangulatos és kényelmes. Az ételkínálat jellemzően hagyományos, kiemelten halas ételeket kínál, de minden korosztálynak van választéka. Az adagok bőségesek, és a sült vagy rántott fogások gyakran kerülnek az asztalra. A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a gyorsaság is jellemző a hétköznapokon.
Az ár-érték arány kedvező; a minőség és a mennyiség összhangban áll a fizetett összeggel. A vásárlói visszajelzések alapján a személyzet közvetlen hangulata és a házias jellegű ételek jelentik a hely legnagyobb erősségét. A kerthelyiség és a terasz ideális helyszín maradandó vasárnapi ebédekhez vagy baráti összejövetelekhez. A tisztaság és a rend mindig kiemelve, a mosdók és a közös területek rendre utalóak. Környezet és elhelyezkedés szempontjából kedvező, központi vagy frekventált részen van, könnyen megközelíthető parkolási lehetőségekkel. A Kovács-Kert Étterem így a Dunakanyar egyik megbízható és népszerű választása Visegrádon. Összességében a látogatók szerint a kiadós, ízletes ételek és a figyelmes kiszolgálás teszik ezt az éttermet hosszú távon is érdemes megállónak.
Miután elmenekültünk egy közeli étteremből, tértünk be a Kovács-Kert Étterembe. Kedvesen fogadtak, gyorsan kiszolgáltak. A "Harcsaszeletek rántva, vegyes körettel", "Szezámmagos bundába „bújtatott” jércemell rántva, vegyes körettel", a "Sajtos-tejfölös spagetti", a "Rántott sajt hasábburgonyával" talán nem a legfantáziadúsabb ételkülönlegességek, de családommal ezeket fogyasztottuk.
Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok hatalmasak. A pincérek kedvesek, segítőkészek. (Sajnos gyermekmenüt nem találtunk az Étlapon. ) Elégedetten távoztunk a kiadós és ízletes ebéd után.
Nagyon finom kajákat ettünk barátnőmmel a Fellegvári séta után. A NETen nézegettem az Éttermeket a leírások alapján és ez volt szinpatikus az összes közül amit ott Visegrádon találtam. A kiszolgálás is "jól működött" kedvesek és rendesek voltak. A bejárat egy kicsit el van "dugva" két lakás között és két fa is takarja egy kicsit.
Három napot töltöttünk családommal Visegrádon és volt szerencsénk a Kovács-Kert Étteremben ebédelni. A hely hangulatos és tiszta,az ételek bőségesek és ízletesek voltak. A kiszolgálás megfelelő volt. Örülünk hogy séta közben rátaláltunk az étteremre ,ha Visegrádon járunk mindenképp betérünk újra,egy finom ebédet elfogyasztani itt! Remélem lesz alkalmunk rá hamarosan!
A környéken sétálva botlottunk bele a helybe. Az étterem elé kirakott ártáblát tanulmányozva a betérés mellett döntöttünk. Nem is csalódtunk. Kiváló halászlét, haltálat ettünk, jó borokat ittunk, a kiszolgálás pedig figyelmes, gyors és szakszerű volt. Annyira tetszett, hogy másnap is itt ebédeltünk,-kedvesen, megismerve üdvözöltek minket. A nem halas ételekben sem csalódtunk. Visszatérünk. . .
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelést és szeretettel várjuk Önöket máskor is!
Párommal néhány napot töltöttünk Visegrádon. Az első napi sétánk alkalmával jutottunk el a Kovács-Kert Étterembe. Az út mellett lévő tábla, melyen az étterem kínálata látható már csábító, bőséges választék, kedvező árak és az étterem arculata is. A pincérek kedvesek és segítőkészek. A kiszolgálás gyors, gördülékeny és udvarias.
Az ételek minősége kiváló, a húsételek megfelelően átsütve, a rizsszemek szinte egyenként hullottak szét, a burgonya tökéletesen kisütve, a pároltzölségek állaga is remek volt. A tálon lévő ételmennyiséget nem tudtuk elfogyasztani, a maradék ételt a pincér készségesen elcsomagolta. Ha erre járunk, biztosan ismét ellátogatunk erre a kellemes, családias helyre.
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük, hogy nálunk jártak és rendben volt minden! Máskor is szeretettel várjuk Önöket!
A helyről: Visegrádon a legforgalmasabb helyen található, a Rév utca elején. Parkolni nem mindig lehet helyben, de mellette nagy, ingyenes lehetőség található. A hely terasza tágas, délben nyitáskor szépen besüt a nap. Kiszolgálás, étel: a kiszolgálás remek, az ételválaszték nagy, sokféle halas étellel.
Harcsa halászlé és harcsa-paprikás túrós csuszával tesztelve, nagyon ízlett mindkettő. Az utóbbiról képet is mellékeltem. Ha legközelebb megyünk, nem hagyjuk ki. Csak ajánlani tudom az éttermet!
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük és szeretettel várjuk Önöket ismét!!!
Egy csodálatos élményt nyújtó étterem.Már a fogadtatás is nagyon kedves családias.Szuper hangulatos,tiszta kellemes környezet.Fantasztikus ízek,ételek,és extra kedves kiszolgálás.Mindenkinek csak ajánlani tudom ha Visegrádon jár ott egyen.Nagyon szépen köszönöm az élményt.Üdvözlettel.
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat! Szeretettel várjuk vissza Önöket!
Kiváló kiszolgálás szép tiszta hely minőségi alapanyagból dolgoznak! Precíze kedvessek segítő készek! Csak ajànlani tudom mindenkinek! Kiváló étterem!!!
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönjük az értékelést! Szívesen várjuk Önöket is vissza!