Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
A gyönyörű panoráma, a tiszta, ózonnal telt levegő! Továbbá a kiszolgálás kifogástalan volt. Az étterem kiváló! Gasztronómiai élvezetek egész tárházát nyújtja! ! ! Minden igényt kielégítő! A wellness részleg az elvárásoknak tökéletesen megfelel. A szobai tisztaság is teljesen rendben van, kifogás nem emelhető.
Igen jól éreztük magunkat a feleségemmel és a 8 éves kisfiammal. A szoba is, illetve a wellness részleg is majdnem minden igényünket kielégítette. A külső medencéből a kilátás pazar volt. Talán a belső medencék légtere volt egy kicsit fullasztó, de minden más rendben volt.
Egyik kedvenc helyeim közé tartozik,a Silvanus hotel -páratlan panoráma,friss levegő,finom ételek,wellness szolgáltatás minden tökéletes. A megérkezéskor nagyon barátságos ,kedves recepcios,mindenről felvilágositást adott. Külön igényünk volt a Dunára néző szoba-páratlan ,lenyűgöző látvány bármilyen napszakban.
Az erkélyen napágyak,napfényvédő roló. -a takaritó személyzet ügyelt rá ha oda ér a napocska. A szoba egyszerűen berendezve,célnak megfelelt,fürdö is egyszerü ,de tiszta. Az ételek változatos,házias izek, svéd asztalos rendszerben,vacsora nagyon sok féle húsétel-még vad étel is volt. desszertek. Az ital külön szolgáltatás. A pincérek kedvesek,szolgálatkészek. A wellness szolgáltatást minden medencét kipróbáltuk, a kültéri medence fütött,kellemes hőfokkal. szauna,masszázs szinte minden szállodába kipróbálom-most egy mézes és egy csokoládés masszázsra esett választásom,csodás érzés-imádom. Ez az egy dolog ami mindig zavar,a parkolás fizetős,zárt kapuval ellátott a szálloda területén. miért van ez, ha valaki megmondja a választ megköszönném. ez az egy negativum számomra. Plus pont viszont a késői távozás és még grátisz kijelenkezés után is lehet használni a wellnesst. De bármikor visszatérnénk.
A környék és a kilátás meseszép, igazi pihenésre való hely! ! Csendes békés, a duna kanyarra panorámás udvar és medence. A wellness rész nem túl nagy, de akad minden ami kell, benti hideg vizes úszó, egy benti jakuzzi ( 10 fős kb) és egy benti élmény, valamint egy kinti úszó és élménymedence egyben.
A szobáink a legegyszerűbb, legolcsóbb szobák voltak, tehát mondhatni olyan is volt, a műanyag fürdővel együtt, de arra amire használtuk megfelelt, gondolom a magasabb szintű szobáknál ez nem így van. Az emberkék kedvesek, barátságosak. Az ételek reggel is és este is nagyon jók voltak, finomak, gusztusosak, alig lehet válogatni belőle, minden ami szem szájnak ingere, imádtuk! ! :) A környéken sok a látnivaló, szóval aki aktívan szeretne kicsit pihenni az is megteheti. Visszatérünk még az biztos! !
Immár 18-ik alkalommal jártunk itt. Továbbra is nagyon jól éreztük magunkat. A csodálatos kilátás a Dunakanyarra változatlan. Ide mindig haza érkezünk. A régi személyzet családtagként fogad bennünket, de az újak is udvariasak, lesik kívánságainkat. Az ételek mindig is finomak voltak, de most mintha még ízletesebbek, változatosak lettek volna.
A bárban igazi szakember keverte a koktélokat. A felújított szobák nagyon kényelmesek, tágasak lettek, mert az erkélyekből elvettek egy részt, a világítás is nagyon jó lett, a fürdőszoba kényelmes és szemet gyönyörködtető. Én sajnos bottal járok, és minden alkalommal találok valami olyasmit, ami megkönnyíti a közlekedésemet. Most a kültéri medencéhez tettek fel kapaszkodókat, és a lifttől rámpa vetet le a medence szintjére, így tolókocsival közlekedők is bátran jöhetnek ide. A wellness rész továbbra is minden igényt kielégít. A kültéri medencéből a panorámában is lehet gyönyörködni, de az erkélyekről, a panoráma liftekből, az étteremből is mindez jól látható. A belső térben az úszómedence nekem egy kicsit, hideg, de az élménymedence és a jakuzy kiváló. Legkedvesebb időtöltési helyünk az illatkamra, de van szauna, infraszauna, gőzkamra, sókamra, lábfürdő is. Ez most csak néhány napos pihenés volt, de már lefoglaltuk a szobánkat augusztusra, egy hosszabb nyaralásra. És ez sem az utolsó látogatásunk lesz.
Párom lepett meg ezzel a romantikus vasárnapi programmal, pazar kilátátással. 12-15óráig korlátlan fogyasztás, pezsgővel, napsütéssel. Nagyon pozitív, hogy tudtam laktózmentes ételeket választani és kérésre a kávéhoz volt laktózmentes tej is. A víz hőfoka bent tökéletes, szaunák tiszták. Törölközőt, szaunalepedőz kaptunk.
A kinti medencét a hűvös délelőtti időjárás miatt délben kezdték kitakarni mikor a nap kezdett sütni :) a medencét több vendég elégedeten haszánlta. Pazar fotókat leht készíteni. A napágyakra polifoamot lehte tenni ami kényelmessebbé teszi a pihenést. Köszönöm szépen, engem elvarázsolt :)
Miután párommal már jártunk itt és kellemesen eltöltöttünk egy romantikus vacsorát, ezért úgy döntöttünk, hogy ismét ellátogatunk a Slivanus Hotelba, de ezúttal egy egész napra. Nem bántuk meg! Ezúttal igénybe vettük a wellness részt is és a svédasztalos ebédet, ami Sunday Brunch fantázia nevet kapta.
Hát meg kell mondja, hogy ezen az egy napon nagyon jól éreztük magunkat, a svédasztalos ebédnél hatalmas volt a választék és a mennyiség is, gyakorlatilag az összes ételt nem lehetett végigkóstolni mert annyi féle volt. Minden fogásból több féle de legalább 3 minimum és a konyhában ezúttal sem csalódtunk! Kedvesem laktóz érzékeny és pl a kv-ban még laktóz mentes tejjel is tudtak szolgálni, ez azért volt nagyon hasznos, mert sajnos laktóz tabletta sem volt kéznél. Az ebéd előtt és után kellemesen feltöltődtünk mind a meleg és hideg vizes medencénkben, hát és a kilátás az önmagáért beszél csodás, el kell menni és megnézni. Superül éreztük magunkat! Köszönjük szépen.
A párommal együtt 100 évesek voltunk.Kiválasztottuk ezt a szállodát, hogy itt ünnepeljünk. 100%-ig elégedettek voltunk a Dunára néző szobával, a finom ételekkel, a festői kilátással, a személyzet kedvességével, a wellness szolgáltatásokkal. Mindenkinek ajánlom, aki úgy dönt, pár napra kiszakad a hétköznapokból.
Pihenni, a napi gondok elöl menekülni akartam, ki akartam kapcsolódni. Ennek az igénynek teljesen megfelelt a hely. Festői környezetben található a szálloda, a medencéből, a liftből rálátni a Dunakanyarra. A hotel alkalmazottai kedvesek, előzékenyek, az animator nem győzte a kedvünket keresni és rengeteg programmal várt.
A kislányom a játszóházban dolgozgatott, én a nagyobbikkal fallabdaversenyen nyertem 1. és 2. helyezést, hozzá fantasztikus jutalmat, alkoholmentes koktélt. Ebben az alkoholmentes mámorban élveztük a szálloda wellnessrészlegét, tekepályát és a hotel szomszédságában működő bobpályát. Nagyon jól éreztük magunkat, mind a kicsi lányom, mind az örökké morgó kamaszom és én aki imádok mindent kiprobálni. Az éttelek fantasztikusak voltak, nem tudtunk betelni velük. Egy problémám volt, hogy a hotel által beigért kémjáték elmaradt. Máskor is szívesen megyünk oda, mert a személyzetben barátokra is leltünk.
2 éjszakát töltöttünk itt! Dunára néző szobát választottunk, szuper panoráma tárult elénk! A vár a kalandpark sétával is gyorsan elérhető! A párnák nem a legkényelmesebbek, de kibírtuk! A tisztasággal semmi probléma! Az étteremben nem mindig vannak az ételek jól összehangolva. Egyébként ízletese volt minden.
Összességében jó volt minden. A gyerekmedencére csak akkor jöttünk rá, h. mi az, amikor elolvastuk. Sem egy csúszda, sem egy vízi játék semmi. A kültéri játszótér siralmas. Ajánlani fogom a Silvánust! Szép, csendes! Köszönjük Visegrád!