A Hunguest Hotel Freya a termálvizéről híres Zalakaroson található, egy gyönyörű park közepén, a fürdő közvetlen szomszédságában, és 150 szobával és 12 apartmannal várja kedves vendégeit.
A párom névnapja volt a kirándulás apropója. Nagyon tetszett a fürdővel össze kötő alagút. Fürdő köpenyben minden tortúra nélkül át sétálhattunk a fürdő és a strand területére. Ez óriási kényelmet biztosít akár rossz idő esetén is. Az étteremben bőséges választék és legtöbször kedves és segítő kész személyzet fogadott.
A recepción mindíg segítő készek voltak. A takarító személyzet is nagyon kedves volt. Kellemes három napot töltöttünk itt. Köszönjük.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Reméljük a jövőben is vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban.
2023. szeptember 15., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Jól éreztük magunkat,remek ötlet a fürdővel való közvetlen kapcsolat. / átjárási lehetőség,fürdőbelépő a szállodai ár része / köszönjük a bőséges és választékos ételkínálatot, a szállodai személyzet kedvességét. A klima tényleg hangos,szerencsére kikapcsolható, amivel éltünk is, ugyanis kedvezett az időjárás.
A szobaszéf zárt állapotban egy alap kóddal nyitható - bárki számára - így hiábavaló az egyéni kód és a biztonság is.
2023. szeptember 15., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Általában elégedettek voltunk mindennel,néhány apróság merült fel,pl. nem tudtak megfelelő méretű fürdőköpenyt adni,a szappan adagoló nem volt túl praktikus. Az étkezés minősége és mennyisége kiváló volt,a személyzet kedves volt és segítőkész.
Mi először jártunk itt és a fürdőben is ezért jó lett volna,ha már a szállodában hozzá lehetett volna jutni részletes ismertetőhöz mit hol találunk a fürdőben. Most a születésnapunkat ünnepeltük itt,de mindenképpen vissza térünk!
2023. szeptember 15., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan menni fogunk még, de csak a keleti oldalra, mert a panoráma a másik oldalon nem túl szórakoztató. A másik indok az elviselhetetlenül hangos légkondi. Kizárólag télen megyünk, vagy megvárjuk, amíg ezeket a kompresszorokat le tetszenek cserélni.
Igazán nagy kár elrontani azt a magas szintű ellátást,ami egyébként körül vett bennünket. A pihenésünket ez az egy dolog zavarta. Esetleg még a zuhanyzó, ami nekünk hiányzott. A személyzetet imádtuk minden osztályon, a gasztronómia csodálatos, udvariasság, tisztaság mindenütt. Gratulálunk, várjuk a légkondi cserét. Köszönjük a munkájukat. Tisztelettel:Ildikó
Kedves Tóthné Ildikó!
Köszönjük szépen a kedves szavakat minden kollégánk nevében! Megtisztelő, hogy minket választottak pihenésük helyszínéül. Terveink között szerepel a klímák és a nyílászárók cseréje is. Várjuk Önöket legközelebb is sok szeretettel!
2023. december 7., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Már többször jártunk a szállodában, csalódás hogy a szálloda saját pihenőjére csak külön fizetés esetén lehet átmenni ( ami a termál részen van ),ami nem szerepel az ajánlatban. Vacsoránál szinte vadászni kell a pincéreket hogy leadhassuk az italrendelést. Nagyon jó hogy esténként kilehet sétálni Korzóra ahol minden este zenét lehet hallgatni.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Elnézését kérjük a kellemetlenségért. Szállodánk nem rendelkezik beltéri részen saját pihenővel. A fürdő nem szállodánk tulajdona.
A szobafoglalástól a távozásig minden rendben volt. A személyzet udvarias és kedves volt. A fürdő látogatásával, szolgáltatásával, tisztaságával elégedettek voltunk, kivéve a centrifuga gyakori meghibásodását, üzemen kívüliségét. A szállodában már többször foglaltunk szállást és legalább évente egyszer szeretnénk megismételni.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Észrevételét továbbítjuk a fürdőnek. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
Nagyon tetszett a közvetlen átjárhatóság a nagy fürdőbe, és hogy többszöri belépésre jogosít. Ár-érték arányban azt kaptam amit vártam. A hotelre több felújítás is ráférne, mert egy igazi kincs a maga elhelyezkedesevel. A 3 csillagot mi a férjemmel az ételek, a tisztaság, kényelmes ágy, és a roppant készséges személyzet miatt 4* értékelnénk.
Szívesen ajánlom másnak is, aki tényleg igazi vendégszeretetben szeretne pár napot pihenni. Még egy fontos dolog: nagyon szívesen fogadták a kiskutyankat is, ami nagyon jól tud esni fog gazdinak.
Kedves Fucskó Lászlóné!
Köszönettel vettük visszajelzését és külön köszönet a majdnem maximális pontszámért! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
Eléggé retro szállás , ráférne egy alapos felújítás , modernizálás . Szúnyogháló is kéne az ablakra , erkély ajtóra . Több Hunguest Hotelben jártunk már , tavaly például a nyíregyházi Sóstó Hotelben ami nagyon modern volt kívül-belül egyaránt .
Az alapján valami hasonlót szerettem volna , de meglepetés nem ért , egyébként a személyzettel , tisztasággal , ételekkel , kilátással elégedettek voltunk , köszönjük szépen . Maga a Hunguest nagyon jó , főleg a fürdő kapcsolatosak
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
2023. május 16., Magyar Diána, Hunguest Hotel Freya
Sok jó véleményt olvastunk a szállodáról, többek között ezért is esett rá a választásunk. Összességében meg is voltunk vele elégedve, az első esti vacsorát kivéve. Már javában ettünk, de a pincér nem jött oda felvenni az italrendelést (pedig nem volt túl sok vendég), szólnunk kellett neki, hogy jöjjön az asztalunkhoz.
Az ételek közül több is kifogyott 7 óra után (fél 9-ig van vacsora) és azt mondta a szakács, hogy 5 percet kell várni pl. egy pörköltre, amit nem is kell frissen sütni, illetve a rétes is elfogyott, amit később sem pótoltak. A többi napon szerencsére ilyet már nem tapasztaltunk. A személyzet kedves volt, a szoba is kényelmes, bár lehetett volna több polc elpakolni a ruhákat a szekrényben és a konnektort is alig találtuk meg eldugva a szekrény mögött, de ezek apró hiányosságok voltak. Barátainkkal jól éreztük magunkat, szeretjük, ha van közvetlen átjárás a szállodából a fürdőbe és tetszett, hogy levesebéd is volt a csomagban. Szívesen ajánljuk a helyet másoknak is.
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Elnézését kérjük a kellemetlenségért! Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
A személyzet udvarias ,a kiszolgálás kifogástalan. Ami nagyon nem tetszett,hogy reggel 8 órától délután 5 óráig a felújítás miatt zaj volt. A folyosón festékes vödröket , felszedett és új szőnyegpadló darabokat kerülgettūnk. Ha előre értesítenek a felújítási munkálatokról eldönthettem volna ,hogy vállalom-e ezt a kellemetlenséget!
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését és külön köszönet a majdnem maximális pontszámért! Nagy örömünkre szolgál, hogy pihenésük helyszínéül minket választottak. Elnézését kérjük a kellemetlenségért! Bízunk benne, hogy a jövőben ismét lehetőségünk nyílik rá, hogy vendégeink közt köszönthessük Önöket.
8749Zalakaros, Termál út 7.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• masszázs • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 30 kg-ig: 15000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges)