Ennyi pénzért, ennyi ételt még soha sehol nem kaptam! Az Erdélyi fatányérosomon 5(! ) szelet igen finoman elkészített hús volt, rengeteg körettel 1. 890. -ért! A kedvesem cigánypecsenyéje, 4 nem kicsi húst tartalmazott 1. 490. -ért! Tehát elég erős az ár/érték arány. Régebbi véleményeknél olvastam, hogy mogorvák a pincérek.
Attól függ, ki mit szeret? Népkonyha, hatalmas adagokkal. Tisztaság, higiénia nulla! Kiszolgálás gyors, gépies. Ha megetted menj el minél gyorsabban, nem foglald a helyet, más is enne! Az ételek finomak , tényleg óriás adagok, az üdítő italok melegek,a sör hideg. Az ételek , menük olcsók , viszont az italok drágák!
Néhány éve járunk a Balatonra, a csillagvári étterem mindig be lett programozva , eddig . Az étel +árak kiválóak , a pincérek biztos túl vannak terhelve, sajnos a vendégszeretetük ,udvariasságuk nagyon gyenge, ezért gyorsan döntöttünk és elmentünk a másik étterembe. [Moderálva - a szerk.]
Már régóta visszatérő vendégek vagyunk és mindig (egy kivétellel) elégedetten távoztunk. Hatalmas adagok, mindig fülig ér a szám amikor látom a pincért az én tányérommal közeledni. Ez a mosoly megismétlődik amikor a fizetőpincér elénk teszi a számlát! Nagyon kedvelem ezt az éttermet és szívesen jövök mindig.
Nekem, nekünk tökéletesen megfelel, aki inkább a nívós kiszolgálás híve és a vastag számlát szereti az nem jó helyen jár de aki finomakat akar enni és bőségesen jóllakni ráadásul olcsón, annak tökéletes hely! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! !
Családdal tértünk be egy kis ebédre. . . . Hát a felét sem tudtuk elfogyasztani. Valami csoda volt. Az adagokat nem lehet leírni. Az árak kiválóak. Így tovább. . . . . Mindenkinek szívből ajánlom. Bár helyet találni ebédidőben nagyon nehéz. A felszolgálók rendesek, barátságosak voltak. A hely tiszta. Mi menűt ettünk, de a felét ennek is haza kellett vinni. . . .
Mikor nyaralni voltunk, a szállás adónk ajánlotta ezt az éttermet, utaztunk is miatta jó pár km-et. Nem egyszerű véleményt írni erről a helyről. Az első ami az eszembe jutott róla : zabálda. Hatalmas adag étel olcsón, de minden színvonal nélkül. Talán tényleg ez az összes pozitív dolog amit eltudok mondani róla.
Az asztalok, poharak mocskosak. Viszont mit várhatunk egy olyan helytől ahol 7 ezer forintért 3 férfi jól lakott, kétszer is ( pedig az én családomnál ez nagy szó)! Ebben a 7 ezer forintban benne volt 3 menü, és két elviteles pite. Olcsóbb, mint gy büfé. . . . .
Már többször ebédeltünk itt és mindig nagyon finomat!A kiszolgálás,a minőség és az ízek kiválóak!Mindenkinek ajánlom aki arra jár menjen be és kóstolja meg a finomabbnál finomabb étkeket!Az árak nincsenek az égben!Mi Fonyódról is inkább oda kocsikázunk mert megéri!Ennyiért a Balatonnál nem lehet jóllakni sehol!
8710Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Dániel u. 50-58.