Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 hotel tipp gyermekzsivajtól a zavartalan feltöltődésig: szállodák csendes wellness központtal Magyarországon

2021.09.17 | 7 perc

Lágy zene, csillagfényes szaunák, panorámás pihenőteraszok, kényeztető wellness pillanatok várnak rád, ha az alábbi hotelekbe foglalsz. Kövesd a tökéletes feltöltődés receptjét, ahol nem csak a gyerekek kapcsolhatnak ki teljesen, hanem a felnőttek is!

Csodás wellness szállodák várnak titeket országszerte, nézzetek szét a kínálatunkban>>

 

Jól megérdemelt fényűzés: Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

Annyi díjat nyert már a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****, hogy ez már önmagában is garancia arra, hogy nem dönthetsz rosszul azzal, ha ide foglalsz. De milyen élményeket tartogat neked ez a minden ízében luxus szálloda? Prémium minőségű szobakínálatot, 10.000 négyzetméternyi wellness oázist, 9 varázslatos szaunát, 22 medencét (köztük saját gyógyvizet rejtő termálmedencéket) és olyan különleges szolgáltatásokat, mint a török fürdők világát megidéző hamamot, vagy az egyedi, Óegyiptom által ihletett rituálét, a razult. Teszteld le mindegyiket! További részletek és ajánlatok>>

Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

 

Csillagfényes szaunázás és élménymedence: Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

Igazán hangulatos balaton-parti kikapcsolódásban lehet részed, ha ellátogatsz az Alsóörsön található Laroba Wellness Hotelbe, ahol 8 különböző szállástípus közül választhatsz. Így akár gyerkőccel érkezel, akár romantikus kiruccanásra indulnál, mindenképp olyan szobában hajthatod álomra a fejed, mely leginkább megfelel az igényeidnek. Ráadásul ki sem kell mozdulnod ahhoz, hogy csobbanhass egyet, ugyanis az egész évben nyitva tartó, színvonalas wellnessrészleg gondoskodik a testi-lelki felfrissülésedről. Lazítsd el a megfáradt izmaidat a 8 élményelemmel gazdagított medencében, élvezd a csillagfényes szaunát vagy az aromaterápiás gőzfürdőt, majd merülj el a pezsgőfürdő csiklandozó buborékai között! Jó, ha tudod, hogy gyermekzsivajtól mentes pillanatokat is tartogat neked a csendes wellness, mely 19 és 21 óra között csak a felnőtt vendégeket várja. Tovább részletek és ajánlatok>>

Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

 


Izgalmas kalandpark és a Kelet varázsa: Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

Ezer élménnyel csábít magához a Bükfürdőn rejtőző Caramell Premium Resort **** Superior, ahol a szárazföldi és a vízi örömök egyaránt levesznek majd a lábadról. A 142 gyönyörű, tágas szoba, a 2000 négyzetméteres wellness birodalom, izgalmas kalandpark, valamint a 100-féle szépészeti-, wellness-, és gyógykezelés mind a felhőtlen vakációi perceivel ajándékoznak meg. Úszkálj a kellemes hőmérsékletű medencékben és élvezd egzotikus fények között a prémium környezetet! A meseszép és színes szaunákban 10 féle ceremóniát is tartanak, melyeket nem érdemes kihagyni. A tökéletes harmónia megteremtésére az épületben 16 éven felülieknek is tartanak fenn felnőttbarát termált és wellness szigetet, ahol biztosan megérint majd a Kelet varázsa… Ha mégsem, akkor próbáld ki a Zen Spa-t vagy tegyél egy nyugtató sétát a meditációs japánkertben! További részletek és ajánlatok>>

Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)


Tökéletes választás a családoknak: Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)

Nem véletlenül tartják az egyik legjobb családbarát szállodának az alsópáhokiKolping Hotel Spa & Family Resort****-ot. A meseszép szobák, a családi lakosztályok és a vidéki nyaralók ihlette apartmanházak nem csak az otthon kényelmével ajándékoznak meg, hanem szinte az összes gyermekbarát szolgáltatást is tartalmazzák, amire csak szükség lehet. Ráadásul minden korosztályra gondoltak a hotelben. 0-2 éves kor között Bobóország külön játékszobája,bababarát játszótere hívogatja a legkisebbeket. Az ovisok kétemeletes beltéri játékvárral, mini-mesékkel, kalandos játszótérrel vagy gokarttal lazíthatnak, de 7 éves kor felett is sok kaland várja a gyerekeket. A 3000 négyzetméteres BoboFunPark például ninja pályát, hatalmas mászófalakat és barlangot is tartogat. Az igényes élményfürdőben pedig zsivajmentes környezetet is teremtettek, ahol lágy zene mellett, szaunákban, termál- és úszómedencékben pihenhetik ki a felnőttek a fáradalmaikat. További részleteké s ajánlatok>>

Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)

Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)


Minden igényre szabva: Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

Gyönyörű környezetben, Esztergom központjában, a Prímás-szigeten magasodik a Grand Hotel**** épülete, melynek ízléses és elegáns szobakínálata téged is hamar levesz majd a lábadról. Wellness kalandokért elég pár lépést tenned: a szomszédos Aquasziget Élményfürdőben ugyanis vízicsúszda, vízesés, nyakzuhanyok, sodrófolyó és még számos kényeztető kikapcsolódási forma várja, hogy felfedezd. A szállodában is van lehetőség a testi-lelki feltöltődéshez, melyet az exkluzív, tetőtéri day spa részleg biztosít. A csak felnőtteknek szánt privát jakuzzi szoba, kitűnő szauna kínálat és panorámás pihenőszoba segítségével ugyanis valóban luxus lustálkodásban lehet részed! Persze családdal is ideális választás a hotel, amit a hatalmas élménybirodalom biztosít. Próbáld ki a virtuális játéksarkot a gyerekekkel, teljesítsd a küldetést a lézermezőn vagy vívj ping-pong csatákat és éld meg a pillanat varázsát! További részletek és ajánlatok>>

Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Borozgatnál a lenyugvó nap fényénél a Sümegi vár tövében, vagy épp a pezsgőfürdő melegéből élveznéd a balatoni panorámát? Mindegyiket megtehet, mert mutatunk most neked 5 olyan wellness hotelt, ahonnan eszméletlen kilátásban lehet részed!
Ha szereted a történelmi helyszíneket, vagy szívesen tapasztalnád meg, milyen főúri környezetben pihenni, akkor itt a lehetőség: kastélyszálló körképünk következik!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!