Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 hotel tipp gyermekzsivajtól a zavartalan feltöltődésig: szállodák csendes wellness központtal Magyarországon

2021.09.17 | 7 perc

Lágy zene, csillagfényes szaunák, panorámás pihenőteraszok, kényeztető wellness pillanatok várnak rád, ha az alábbi hotelekbe foglalsz. Kövesd a tökéletes feltöltődés receptjét, ahol nem csak a gyerekek kapcsolhatnak ki teljesen, hanem a felnőttek is!

Csodás wellness szállodák várnak titeket országszerte, nézzetek szét a kínálatunkban>>

 

Jól megérdemelt fényűzés: Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

Annyi díjat nyert már a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****, hogy ez már önmagában is garancia arra, hogy nem dönthetsz rosszul azzal, ha ide foglalsz. De milyen élményeket tartogat neked ez a minden ízében luxus szálloda? Prémium minőségű szobakínálatot, 10.000 négyzetméternyi wellness oázist, 9 varázslatos szaunát, 22 medencét (köztük saját gyógyvizet rejtő termálmedencéket) és olyan különleges szolgáltatásokat, mint a török fürdők világát megidéző hamamot, vagy az egyedi, Óegyiptom által ihletett rituálét, a razult. Teszteld le mindegyiket! További részletek és ajánlatok>>

Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)Spirit Hotel Thermal Spa***** (Sárvár)

 

Csillagfényes szaunázás és élménymedence: Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

Igazán hangulatos balaton-parti kikapcsolódásban lehet részed, ha ellátogatsz az Alsóörsön található Laroba Wellness Hotelbe, ahol 8 különböző szállástípus közül választhatsz. Így akár gyerkőccel érkezel, akár romantikus kiruccanásra indulnál, mindenképp olyan szobában hajthatod álomra a fejed, mely leginkább megfelel az igényeidnek. Ráadásul ki sem kell mozdulnod ahhoz, hogy csobbanhass egyet, ugyanis az egész évben nyitva tartó, színvonalas wellnessrészleg gondoskodik a testi-lelki felfrissülésedről. Lazítsd el a megfáradt izmaidat a 8 élményelemmel gazdagított medencében, élvezd a csillagfényes szaunát vagy az aromaterápiás gőzfürdőt, majd merülj el a pezsgőfürdő csiklandozó buborékai között! Jó, ha tudod, hogy gyermekzsivajtól mentes pillanatokat is tartogat neked a csendes wellness, mely 19 és 21 óra között csak a felnőtt vendégeket várja. Tovább részletek és ajánlatok>>

Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)Laroba Wellness Hotel (Alsóörs)

 


Izgalmas kalandpark és a Kelet varázsa: Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

Ezer élménnyel csábít magához a Bükfürdőn rejtőző Caramell Premium Resort **** Superior, ahol a szárazföldi és a vízi örömök egyaránt levesznek majd a lábadról. A 142 gyönyörű, tágas szoba, a 2000 négyzetméteres wellness birodalom, izgalmas kalandpark, valamint a 100-féle szépészeti-, wellness-, és gyógykezelés mind a felhőtlen vakációi perceivel ajándékoznak meg. Úszkálj a kellemes hőmérsékletű medencékben és élvezd egzotikus fények között a prémium környezetet! A meseszép és színes szaunákban 10 féle ceremóniát is tartanak, melyeket nem érdemes kihagyni. A tökéletes harmónia megteremtésére az épületben 16 éven felülieknek is tartanak fenn felnőttbarát termált és wellness szigetet, ahol biztosan megérint majd a Kelet varázsa… Ha mégsem, akkor próbáld ki a Zen Spa-t vagy tegyél egy nyugtató sétát a meditációs japánkertben! További részletek és ajánlatok>>

Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)


Tökéletes választás a családoknak: Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)

Nem véletlenül tartják az egyik legjobb családbarát szállodának az alsópáhokiKolping Hotel Spa & Family Resort****-ot. A meseszép szobák, a családi lakosztályok és a vidéki nyaralók ihlette apartmanházak nem csak az otthon kényelmével ajándékoznak meg, hanem szinte az összes gyermekbarát szolgáltatást is tartalmazzák, amire csak szükség lehet. Ráadásul minden korosztályra gondoltak a hotelben. 0-2 éves kor között Bobóország külön játékszobája,bababarát játszótere hívogatja a legkisebbeket. Az ovisok kétemeletes beltéri játékvárral, mini-mesékkel, kalandos játszótérrel vagy gokarttal lazíthatnak, de 7 éves kor felett is sok kaland várja a gyerekeket. A 3000 négyzetméteres BoboFunPark például ninja pályát, hatalmas mászófalakat és barlangot is tartogat. Az igényes élményfürdőben pedig zsivajmentes környezetet is teremtettek, ahol lágy zene mellett, szaunákban, termál- és úszómedencékben pihenhetik ki a felnőttek a fáradalmaikat. További részleteké s ajánlatok>>

Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)

Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)Kolping Hotel Spa & Family Resort**** (Alsópáhok)


Minden igényre szabva: Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

Gyönyörű környezetben, Esztergom központjában, a Prímás-szigeten magasodik a Grand Hotel**** épülete, melynek ízléses és elegáns szobakínálata téged is hamar levesz majd a lábadról. Wellness kalandokért elég pár lépést tenned: a szomszédos Aquasziget Élményfürdőben ugyanis vízicsúszda, vízesés, nyakzuhanyok, sodrófolyó és még számos kényeztető kikapcsolódási forma várja, hogy felfedezd. A szállodában is van lehetőség a testi-lelki feltöltődéshez, melyet az exkluzív, tetőtéri day spa részleg biztosít. A csak felnőtteknek szánt privát jakuzzi szoba, kitűnő szauna kínálat és panorámás pihenőszoba segítségével ugyanis valóban luxus lustálkodásban lehet részed! Persze családdal is ideális választás a hotel, amit a hatalmas élménybirodalom biztosít. Próbáld ki a virtuális játéksarkot a gyerekekkel, teljesítsd a küldetést a lézermezőn vagy vívj ping-pong csatákat és éld meg a pillanat varázsát! További részletek és ajánlatok>>

Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)Grand Hotel Esztergom**** (Esztergom)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Borozgatnál a lenyugvó nap fényénél a Sümegi vár tövében, vagy épp a pezsgőfürdő melegéből élveznéd a balatoni panorámát? Mindegyiket megtehet, mert mutatunk most neked 5 olyan wellness hotelt, ahonnan eszméletlen kilátásban lehet részed!
Ha szereted a történelmi helyszíneket, vagy szívesen tapasztalnád meg, milyen főúri környezetben pihenni, akkor itt a lehetőség: kastélyszálló körképünk következik!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.