Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 szuper panorámás wellness hotel álomszép kilátással

2021.09.15 | 6 perc

Borozgatnál a lenyugvó nap fényénél a Sümegi vár tövében, vagy épp a pezsgőfürdő melegéből élveznéd a balatoni panorámát? Mindegyiket megtehet, mert mutatunk most neked 5 olyan wellness hotelt, ahonnan eszméletlen kilátásban lehet részed!

 

Megigéz a táj: Hunguest Hotel Palota**** (Lillafüred)

Nehéz varázslatosabb kincsre bukkanni az országban, mint a vadregényes titkokat őrző Lillafüred. Tölts el pár éjszakát a Hámori-tóra nyíló elképesztő panoráma mellett, tökéletes kényelemben, a Hunguest Hotel Palota**** legendás épületében! A belülről is impozáns szálloda wellnessrészlegében hatalmas, mozaikcsempékkel díszített medencében úszkálhatsz, vagy épp a nyakzuhany alatt masszíroztathatod ki a fáradt izmaidat. A törökfürdők stílusára emlékeztető helyiségben pedig bármikor megpihenhetsz két izzasztó szaunakaland után a fűtött pihenőfelületeken. Ráadásul a reggeli, és esti órákban is lesz lehetőséged elvonulni a csendes wellnessbe, ahol csak 14 év felettiek tartózkodhatnak. Ne felejtsd el igénybe venni a szórakoztató centrumot se, mely autós szimulátorokat és biliárdasztalt is tartogat számodra! Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

Hunguest Hotel Palota**** (Lillafüred)Hunguest Hotel Palota**** (Lillafüred)

 

Karnyújtásnyira a magyar tengertől: Zenit Hotel Balaton**** superior (Vonyarcvashegy)

Minden igényt kielégítő, hangulatos szálláshely után vadászol, mely közel fekszik a magyar tengerhez? Akkor van egy jó hírünk, mert a Zenit Hotel Balaton****superior épp ilyen! Ennek a pazar szállodának ugyanis védjegye az elegancia, ami a csodaszép belső terekben és a komfortos szobákban már első látásra visszaköszön. Élvezd ki az élményelemekkel, szaunával, jégkabinnal, úszómedencével és gőzfürdővel megbolondított wellness oázist, majd pattanj be a pezsgőfürdőbe, ahonnan lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetsz! A fejedelmi kilátásról szerencsére étkezés közben sem kell lemondanod, ugyanis a kiváló Bock Bisztró teraszán nem csak az ínycsiklandó ételektől marad majd tátva a szád! Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

Zenit Hotel Balaton**** superior (Vonyarcvashegy)Zenit Hotel Balaton**** superior (Vonyarcvashegy)


Történelmi időutazás: Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)

Nem csak akkor fogod imádni a Hotel Kapitány Wellness****superior-t, ha történelemrajongó vagy, hanem akkor is, ha nem szeretsz unatkozni egy szálláshelyen. Itt ugyanis történelmi lovasjátékok szórakoztatnak majd, ízléses szobákban hajthatod álomra a fejed, fejedelmi lakomákon vehetsz részt vagy épp elmerülhetsz a wellness nyújtotta örömökben, ahol saját, fúrt kúton át tör elő az éltető termálvíz! Töltődj fel bátran a keleties hangulatot árasztó, galériás beltéri- és kültéri medencékben – utóbbiakból pedig még úszás közben is gyönyörködhetsz a sümegi vár tekintélyt parancsoló panorámájában! Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)Hotel Kapitány Wellness****superior (Sümeg)



Ahol pezsgőágyból pásztázhatod a vidéket: Tó Wellness Hotel (Bánk)

Idilli környezetben, a Bánkó-tó partján helyezkedik el a Tó Wellness Hotel, mely 58 légkondiconált szobájával tökéletes választás a testi-lelki feltöltődéshez. Hódolj a vízi örömöknek: lebegj a sodrófolyó hullámain, mozgasd át magad a beltéri úszómedencében vagy add át magad a jakuzziban a relaxáció élményének! Szép időben, pár lépésre a parttól, a pezsgőágyakon fekve is élvezheted a szép panorámát – amit egyébként a kültéri szaunázás során is megcsodálhatsz.  Ha pedig szeretnéd lemozogni a kiváló étteremben begyűjtött plusz kalóriákat, akkor irány az alagsori edzőterem, ahol fitneszgépek sora várja, hogy betörd őket! Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

Tó Wellness Hotel (Bánk)Tó Wellness Hotel (Bánk)

 


Aktív pihenés – minden mennyiségben: Greenfield Hotel Golf&Spa**** (Bük, Bükfürdő)

A béke szigetén köthetsz ki, ha úgy döntesz, hogy a Greenfield Hotel Golf&Spa****-ba foglalsz szállást. Ezt az igényes szállodát ugyanis 100 hektáros golfpálya öleli körül, ami önmagában is nagy vonzerő lehet a sportbarátoknak.  A pompás zöld környezet megnyugtató közelsége mellett kiváló szobakínálatból választhatsz, amit maximálisan az igényeidre szabhatsz. A számos gyermekbarát szolgáltatás (játszótér, játszószoba, csocsó…) gondoskodik róla, hogy ne csak a felnőttek, hanem a legkisebbek is jól érezzék magukat a hotelben. Az exkluzív spa- és wellnessközpont pedig garantáltan minden korosztálynak mosolyt csal majd az arcára – bizony, a tiedre is!

Greenfield Hotel Golf&Spa**** (Bük, Bükfürdő)Greenfield Hotel Golf&Spa**** (Bük, Bükfürdő)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ősszel a szüreti programokból, gasztronómiai eseményekből, borkóstolókból nem lesz hiány. Mielőtt nekivágnátok a fesztiváloknak, vagy meglátogatnátok a kedvenc pincészeteteket, tudjatok meg többet a szüret hagyományokról
Lágy zene, csillagfényes szaunák, panorámás pihenőteraszok, kényeztető wellness pillanatok várnak rád, ha az alábbi hotelekbe foglalsz. Kövesd a tökéletes feltöltődés receptjét, ahol nem csak a gyerekek kapcsolhatnak ki teljesen, hanem a felnőttek is!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.