Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Autós- és kertmozik országszerte

Az autós- és kertmozik egyedi hangulatát nem pótolhatja semmi a meleg nyári estéken, különösen, ha olyan szuper filmeket vetítenek, mint a cikkünkben bemutatott helyszíneken. Ne maradjatok le, hiszen ősszel már nem lesz lehetőségetek átélni ezt a különleges élményt!

 

Sződligeti Parkszínpad (Sződliget)

A Dunakanyar egyik legvonzóbb településén, a nyári szabadtéri színpadok reneszánszának alkalmából idén a JazzMine jazz clubbal együttműködve még több és színesebb programmal és magasabb színvonalú környezettel várja a Parkszínpad a látogatókat. Az idilli környezetben a filmek vetítése mellett koncertekkel, családi napokkal, a gyermekeknek pedig arcfestéssel, ugrálóvárral, óriás csúszdával, és meglepetés progamokkal készülnek egész nyáron.

Szállásajánlatok a környéken>>

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: Sződligeti Parkszínpad, SződligetAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: Sződligeti Parkszínpad, Sződliget

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: Sződligeti Parkszínpad, SződligetAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: Sződligeti Parkszínpad, Sződliget

 

 

Barlang kertmozi (Szentendre)

A Dunapart Művelődési Ház pinceklubja a Barlang, ami idén nyáron is jobbnál jobb filmekkel vár bennünket, ha szeretnénk egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Szentendre autentikus rendezvényhelyszíneként a filmek vetítésén túl kultikus koncerteken, változatos szabadidős és közösségi tevékenységeken, de akár zenés- és irodalmi esteken is részt vehetünk.

Szállásajánlatok Szentendrén>>

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: a szentendrei Barlang facebook oldalaAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: a szentendrei Barlang facebook oldala

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: a szentendrei Barlang facebook oldalaAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: a szentendrei Barlang facebook oldala

 

 

PikNik Mozi

A PikNik Mozi valójában szintén kert-mozi, vagy ahogy saját maguk hívják a kezdeményezésüket: innovatív közösségépítő rendezvény. A délutántól késő estig tartó alkalmakon gyerekek, szülők, fiatalok, idősek, egyszóval mindenki új impulzust kaphat a PikNik moziélménytől. A többi helyszínhez képest esetükben az a különbség, hogy amolyan vándorló mozi, így országszerte több helyen is találkozhatsz velük. Voltak már a Lupán, mint Drive-In autósmozi, de a győri Árkád bevásárlóközpontjának tetőparkolóját is több napon át töltötték teltházig.

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: PikNik Mozi HalásztelekenAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: PikNik Mozi Halászteleken

Autós- és kertmozik országszerte / Fotó: PikNik Mozi LébénybenAutós- és kertmozik országszerte / Fotó: PikNik Mozi Lébényben

 

 

Várkert Downtown (Szeged)

Klasszikus filmek, popcorn, jéghideg sörök és parádés koktélok, mindezek ráadásul egy helyen? Igen, ez a Várkert DowntownbanSzeged legnagyobb kertmozijában mind-mind lehetséges, a hét bármely napján. Töltsétek a délutánjaitokat, estéiteket igazi lounge hangulatban, belvárosi vizeken, a többit pedig bízzátok a Várkert Downtown csapatára.

Szállásajánlatok Szegeden>>

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Városlátogatás a napfény városában - látnivalók Szegeden
Tartsatok velünk és bemutatjuk, milyen lehetőséget tartogat számotokra a napfény városa. Összegyűjtöttük nektek Szeged látnivalóit, nevezetességeit, és ikonikus helyeit, amit nem szabad kihagynotok.

 

 

Speedzone Ring Autósmozi (Mogyoród)

Mogyoród legnagyobb kempingjében, több, mint 7000 m2 erdős, füves területen vár minket hazánk egyik legnagyobb szabadtéri filmvászna. A Speedzone Ring Autósmoziban akár 300 autó is befér és büfével várják a mozizni vágyókat.

Szállásajánlatok a környéken>>

 

 

Jam Garden (Hatvan)

Egész nyáron át tartó tematikus rendezvények, koncertek és természetesen kertmozi várja a hatvani Grassalkovich Művelődési Ház udvarába, a Jam Gardenbe látogatókat. A szervezők a gyermekekre is gondoltak, folyamatosan lesznek gyermekfoglalkozások, valamint mesemozaik és mesekoncertek is szerepelnek a Jam Garden idei felhozatalában.

Szállásajánlatok a környéken>>

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Programajánló nyári estékhez - autós- és kertmozik a Balaton körül
Idén nyáron is átélhetitek a moziélményt egy kicsit másképp: egy kertben ücsörögve a szabad ég alatt, vagy akár négykeréken. A Balaton körül teszünk egy autós- és kertmozi túrát, és mutatunk nektek 5 helyet, ahova strandolás után beülhettek egy szabadtéri filmnézésre.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.
Szabaduljatok ki a nyüzsgő fővárosi forgatagból, ahonnan nem is kell messzire menni ahhoz, hogy titkos kincsekre bukkanjatok! Már csak az a gond, hogy nem tudjátok, merre lapulnak a rejtett látnivalók és remek programok Budapest környékén? Ez esetben fogadjátok meg kirándulástippünket, mely segítségével bármikor beiktathattok egy egynapos kiruccanást Budaörsön!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.