Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Exkluzív hazai szállodai szobák és lakosztályok saját jakuzzival

Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan szálláshelyet, ahol a szálloda amúgy is exkluzív szolgáltatásai mellett a szobákhoz privát jakuzzi, vagy pezsgőfürdő, de akár szauna is tartozik.

Néha jólesik kirúgni a hámból, semmin sem aggódni, csak egyszerűen kikapcsolni. És bár aligha fér bele, hogy minden napunkat luxus körülmények között töltsük, azért nagy ritkán meglephetjük magunkat egy kis kényeztetéssel. Ehhez adunk ötleteket ebben a cikkben, összegyűjtve néhány olyan pazar szállást, ahol a szobához saját pezsgőfürdő is jár!

Jobbnál jobb szálláshelyek várnak Titeket pezsgőfürdős szobákkal - nézzétek meg a teljes listát>>



Kastélyhotel Sasvár

A Mátrában található a Kastélyhotel Sasvár, ahol három lakosztállyal is készülnek azokra a látogatókra, akik kizökkennének egy kicsit a megszokott mókuskerékből.  Renaissance szárnyában három különleges rezidencia – a György, a Karolin és a Rákóczi fejedelmi lakosztály – áll rendelkezésre, ahol mindegyik szobához külön hidromasszázskád és szauna is tartozik. Azért érdemes előmerészkedni a négy fal közül, ugyanis a hotel wellnessrészlege többek között medencével, pezsgőfürdővel, szaunával, gőzfürdővel, szoláriummal, masszázzsal, sókabinnal, kondigépekkel és napozóterasszal is várja a vendégeket.

Nézzétek meg a kastélyhotel ajánlatait is>>

A Kastélyhotel Sasvár néhány lakosztályához hidromasszázskád és szauna is tartozik.A Kastélyhotel Sasvár néhány lakosztályához hidromasszázskád és szauna is tartozik.



Thermal Hotel Visegrád****superior

A festői Dunakanyarban tudunk gyönyörködni a Thermal Hotel Visegrád teraszáról, és itt is találunk minden igényt kielégítő luxusszobákat. A Harmónia Junior és a Prémium Junior lakosztály 34 négyzetméteres szobáiban a fürdőszoba hidromasszázskáddal, élményzuhannyal és infraszaunával van felszerelve. Ennél is fejedelmibb azonban az 58 négyzetméteres Prémium Club lakosztály, ahol a különálló mosdó mellett még egy infraszaunával, hidromasszázskáddal, esőzuhannyal, és egyedi Algotherm termékekkel felszerelt fürdőszoba vár, ha esetleg privát wellnessre cserélnénk a hotel egyébként fantasztikus szolgáltatásait.

Nézzétek meg a hotel ajánlatait>>

A visegrádi Thermal Hotel Visegrád bizonyos lakosztályaiban nem csak hidromasszázs kádat találtok, de még infraszaunával is fel vannak szerelve.A visegrádi Thermal Hotel Visegrád bizonyos lakosztályaiban nem csak hidromasszázs kádat találtok, de még infraszaunával is fel vannak szerelve.

 

Caramell Premium Resort****superior

A Bükfürdőn található hotelben igazi hírességnek érezhetjük magunkat, ha a VIP lakosztályban szállunk meg, ahol a fürdőszobában a saját pezsgőfürdőnkben tudjuk áztatni magunkat. Ha többen érkezünk, akkor a De Luxe suite a legjobb választás; a nappali mellett két különálló hálószoba is van. Ha viszont tényleg életünk legrongyrázósabb éjszakájára készülünk, akkor meg se álljunk az Elnöki lakosztályig, ahol a 93 négyzetméteres alapterületű apartman mellé jár egy 94 négyzetméteres terasz is, saját nyugágyakkal és jakuzzival.

Nézzétek meg a szálloda ajánlatait>>

A Caramell Prémium Resort akár a VIP lakosztályában, akár az Elnöki lakosztály 94 négyzetméteres teraszán is élvezhetitek a privát jakuzzit.A Caramell Prémium Resort akár a VIP lakosztályában, akár az Elnöki lakosztály 94 négyzetméteres teraszán is élvezhetitek a privát jakuzzit.



Hotel Azúr Siófok****

Ha a balatoni kirándulásba csempésznénk egy kis pompát, akkor a négycsillagos Hotel Azúrban nem fogunk csalódni. A lakosztályban nemcsak a pezsgőfürdőben merülhetünk el, hanem a csodás kilátásban is a privát teraszunkról, majd a pihenés a szobához tartozó infraszaunában folytatódhat. Ha pedig a környéket is szeretnénk felfedezni, akkor kiváló programlehetőség a Zamárdi Kalandpark, a Balatoni Bob vagy a Veszprémi Állatkert.

Nézzétek meg a szálloda ajánlatait>>

Gyönyörködjetek a csodás kilátásban a siófoki Hotel Azúr lakosztályának a privát teraszon lévő pezsgőfürdőjéből.Gyönyörködjetek a csodás kilátásban a siófoki Hotel Azúr lakosztályának a privát teraszon lévő pezsgőfürdőjéből.



Spirit Hotel Thermal Spasuperior*****

A sárvári termálhotel többféle lakosztálya között mindenki rábukkan arra, ahol a legjobban érzi magát. A King lakosztályban a nagyméretű nappaliban a pezsgőfürdőben ülve tudunk pihenni, ahonnan legfeljebb azért mászunk ki, hogy gyönyörködjünk a panorámában az erkélyről. A gigantikus Elnöki lakosztályban három szoba vár saját fürdőszobával, valamint egy privát spa részleg szaunával, pezsgőfürdővel és nyugágyakkal. Két wellnessélmény között ejtőzhetünk a nappaliban, vagy akár a privát teraszon is.

Nézzétek meg a szálloda ajánlatait>>

A sárvári Spirit Hotel lakosztályaiban még inkább átélhetitek a szállodára amúgy is jellemző luxust.A sárvári Spirit Hotel lakosztályaiban még inkább átélhetitek a szállodára amúgy is jellemző luxust.



Lehet, hogy heteket nem fogunk ilyen lakosztályokban eltölteni, de egy-két éjszakára igazán különleges élmény lehet, és ugyan ki ne érdemelné meg, hogy egy kicsit kilépjen a szürke hétköznapokból?

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Újabb 5 olyan hazai élményfürdőt mutatunk be nektek, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály megtalálja az élményteli szórakozási lehetőségeket.
Titokzatos, végtelen nádasok övezik a Tisza-tó mesébe illő vidékét, mely fantasztikus élményeket tartogat. Ezúttal olyan vízi- és szárazföldi kalandok következnek, amiket vétek lenne kihagyni.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Melengető fürdőzés hideg téli napokra - gyógyvizes wellness szállodák és termál hotelek Magyarországon
Ahogy beköszönt a tél, ösztönösen menedéket keresünk a hideg elől. Azonban ezt nem csupán otthonunk melegében találhatjuk meg, hanem Magyarország csodálatos gyógyfürdőiben is. Merüljetek el a testet-lelket simogató, selymes termálvízben, ahol lebegés közben a kültéri medencékből gyönyörködhettek a téli világban!