Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

3+1 szállodai szoba saját szaunával

Saját szauna a szobátokhoz? Igen! Mutatunk 3+1 szállodát Magyarországon, ahol nem csak a hotel wellnessrészlegében élvezhetitek a szauna forróságát, hanem a saját szobátokhoz, illetve lakosztályotokhoz tartozó spa-ban is.

Belföldi wellness hotel ajánlatok>>

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, Egerszalók

Egerszalók és a Saliris Resort&Spa neve összefonódott az évek során. A hotel jelképévé vált sódomb azok számára is ismerős lehet, akik még sosem jártak ott. A szálloda egész évben nyitva tartó kül- és beltéri medencéi biztosítják a felhőtlen kikapcsolódást, de spa-ban található szaunavilág is kiemelkedő a régióban, így nem meglepő, hogy a szobák tervezésénél ez is szerepet kapott.

204 szobája közül a standard és superior szobák mellett 9 lakosztály és egy luxuslakosztály épült; utóbbi saját spa-részleggel, pezsgőfürdővel és szaunával rendelkezik, így bármikor megrendezhetjük privát szaunaszeánszunkat a legnagyobb nyugalomban.  Tovább >>

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, EgerszalókSaliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, Egerszalók

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel (Egerszalók) luxuslakosztály saját spa-részleggelSaliris Resort Spa & Konferencia Hotel (Egerszalók) luxuslakosztály saját spa-részleggel

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****sup

A többszörösen díjnyertes sárvári  wellness szálloda különlegessége kétségkívül a 10 ezer négyzetméteren elterülő spa oázisa, mely 22 medencével és pezsgőfürdővel, kül- és beltéri termálfürdőkkel, valamint személyre szabott gyógyászati és egészségmegőrző programokkal várja a pihenni vágyókat. A Spirit Hotel a szobáit tekintve sem marad el a várakozástól. Páratlan berendezésekkel és kreatív építészeti megoldásokkal épült lakosztályai privát terasszal, illetve egyes szobatípusoknál pezsgőfürdővel vannak berendezve.

Az óriási, 175 négyzetméteres elnöki lakosztály tágas nappalival, saját fürdőszobás hálószobával, valamint spa-részleggel, szaunával, pezsgőfürdővel és pihenőterasszal kényezteti a luxus kedvelőit. Tovább >>

Spirit Hotel Thermal Spa (Sárvár) wellnessrészlege.Spirit Hotel Thermal Spa (Sárvár) wellnessrészlege.

Spirit Hotel Thermal Spa (Sárvár) elnöki lakosztálya saját spa-részleggel.Spirit Hotel Thermal Spa (Sárvár) elnöki lakosztálya saját spa-részleggel.

 

NaturMed Hotel Carbona****, Hévíz

A hévízi  termálszálló komplexitásával szólítja meg a vendégeit. Egyszerre élvezhetjük a hotel kényelmét, pihenhetünk a wellnessrészlegben,  ugyanakkor gyógyászati részlegükön a tradicionális hévízi gyógykúra széles palettáját is igénybe vehetjük. A NaturMed Hotel Carbona-ban a standard és superior típusú egységek mellett a 3 delux szoba, és az elnöki lakosztály közül választhatunk.

A 140 négyzetméteres luxus elnöki lakosztály kétszintes elrendezésű, alsó szintjén nappali, minikonyha és egy jakuzzival felszerelt hálószoba, felső szintjén pezsgőfürdő, szauna és egy privát terasz teszi teljessé az élményt.  Tovább >>

NaturMed Hotel Carbona (Hévíz) elnöki lakosztálya kétszintes.NaturMed Hotel Carbona (Hévíz) elnöki lakosztálya kétszintes.

 

Vital Hotel Nautis****sup, Gárdony

A hotel a Velencei-tó „fővárosában”, Gárdonyban közvetlenül a tóparton épült a kikötő és a szabadstrand szomszédságában. A szálloda 81 standard és superior szobája mind a jól ismert négycsillagos színvonalat biztosítja.

Az alap szobatípusokon kívül négy luxus lakosztály található a hotelben, melyek elhelyezkedésüktől függően masszázszuhannyal, pezsgőfürdős sarokkáddal, illetve saját szaunával rendelkeznek. A lenyűgöző kényeztetést a Velencei-tóra néző rendkívüli panoráma koronázza meg.  Tovább >>

Vital Hotel Nautis (Gárdony) luxus lakosztályából csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra.Vital Hotel Nautis (Gárdony) luxus lakosztályából csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra.

Vital Hotel Nautis (Gárdony)Vital Hotel Nautis (Gárdony)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Titeket is kirándulásra sarkallnak hazánk legszebb vidékei? Akkor ne álljatok ellen a kísértésnek a hideg idő ellenére sem, mert nem is találhatnátok jobb úti célokat télre azoknál a helyeknél, melyeket most csokorba gyűjtöttünk nektek!
Egy évben 80-120 napon tiszta az ég, amikor jól kémlelhetjük az eget és aligha fogadhat a csillagoknál és bolygóknál szebb látvány egy-egy hazai csillagvizsgáló kupolájában, éppen ezért összeszedtük nektek ötöt Magyarország legnépszerűbb csillagvizsgálói közül.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.