Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Üsd el az estét egy fergeteges kvízesttel Budapesten

Játszani mindenki szeret, még a felnőttek is, vagy főképp ők? Aki szereti a társasági eseményeket, a fejtörőket, vagy épp a csavaros kérdéseket, azok számára nem ismeretlenek a szórakoztató kvíz estek sem. Hoztunk néhány kedvelt helyszínt, ahová bármikor betérhettek egy izgalmas partira.

 

Quizland

A Quizland évek óta szervez kocsmakvíz esteket, amik hangulata hol idegtépően feszült, hol jókedvtől hangos. Különféle témákra fűzve várják a játoskedvűeket, így tesztelhetjük tudásunkat filmsorozatok – mint a Jóbarátok, Harry Potter vagy a Star Wars – témakörében, de próbára tehetjük magunkat retro témában is, ami az idősebb generáció számára nosztalgiázást, míg a fiataloknak számos újdonságot jelenthet. Mivel nem mindenki tud minden helyszínre eljutni, ezért az online térben is rendeznek kvízeket, amikre a Quizland Youtube csatornáján lehet csatlakozni. Érdemes ebben az esetben is csapatokat alkotni, mert a tudás megosztás mellett az együtt töltött idő és az önfeledt jókedv teszi igazán élvezetessé ezeket az alkalmakat.

Üsd el az estét egy fergeteges kvíz esttel! - Fotó: QuizlandÜsd el az estét egy fergeteges kvíz esttel! - Fotó: Quizland

Üsd el az estét egy fergeteges kvíz esttel! - Fotó: QuizlandÜsd el az estét egy fergeteges kvíz esttel! - Fotó: Quizland

 

 

Pub's Culture

A Pub's Culture nemcsak éves bajnokságot szervez, de hetente akár több alkalommal megrendezett kvíz estekre várja azokat a maximum 6 fős csapatokat, akik elég bátornak érzik magukat ahhoz, hogy megmérettessék tudásukat a műveltségi-stratégiai játékokban. Az ötfordulós partik számos témakört érintenek, és az egyes blokkok úgy kerültek összeállításra, hogy nem csak tudásunkat, de stratégiai döntéseinket is próbára tehetjük. A fordulók végén úgynevezett vádolással, illetve nehezebb bónusz kérdések kikérésével növelhetjük esélyünket. A kvízestek több helyszínen kerülnek megrendezésre, a mintegy 2 és fél órás játék végén garantáltan már a következő parti időpontján törjük majd a fejünket.

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Pezsegj velünk! 2+1 champagne és pezsgőbár Budapesten a gyöngyöző buborékok kedvelőinek
Bár még gyerekcipőben jár, igazán nagy potenciál rejlik azokban a helyekben, amelyek a pezsgőzés élményét helyezik a fókuszba. Azt már megtanultuk, hogyan kell bort kóstolni, számos borvacsorán részt vehettünk már, de vajon mit kezdjünk – és leginkább hol? – a pezsgőkkel? Mutatjuk a lehetőségeket!

 

 

 

Illegál Kvízest

Az Illegál kvízestekre a Kazinczy utcában nevezhetünk be, január 18-tól indul az új év, új lendülettel és kvízestekkel. Szerdánként vethetjük bele magunkat az önfeledt játékba, és számos témakörben mérettethetjük meg tudásunkat, így zenei-, filmek és sorozatok-, földrajz-politika-társadalom tematikus témákban. Mindehhez egy kellemes helyszín, kitűnő csapatok, izgalmak, jó hangulat és nyeremények kapcsolódnak, de ami a hívószó az az Illegál-kvízbajnokság, ami egy egész éves önfeledt kikapcsolódást ígér.

 

 

Játsz/Ma Társasjáték Kávézó, Budapest

Cím: 1053 Budapest, Reáltanoda utca 16.

Ha élsz, halsz a társasjátékokért, de nem szeretnél otthon egy egész gyűjteményt felhalmozni, akkor érdemes betérned a Játsz/Ma Társasjáték Kávézóba, ahol egy több mint 500 társast tartalmazó listáról válogathatsz. De nem csak stratégaként teheted próbára magadat, a kávézóban rendre szerveznek kvízesteket, ahol a csapattagokkal együtt tesztelhetitek tudásotokat. Így kiderül, ki tud többet a Shrek filmekről, a Peaky Blinders-ről, a 90-es évek zenéiről, vagy akár a Marvel hőseiről. A Reáltanoda utcában található kávézó jó hangulattal és snackekkel, burgerekkel illetve szendvicsekkel támogat, hogy a hosszú órákon át tartó önfeledt játékban azért éhesek se maradjatok.

 

 

QuizNight

Budapest különböző pontjain, valamint számos vidéki városban zajlanak a QuizNight szervezésében a szórakoztató kvízestek, ahol megmérettethetitek tudásotokat. A kiváló hangulat mellett az önfeledt nevetés is garantált, a kétfordulós kvízesten 4-6 fős csapatok szállnak ringbe a főnyereményért. A fordulók között villámkérdésekre kell válaszolni, így nem csak a legtöbb pontot szerző csapat, de a villámkérdések nyertese is ajándékban részesül.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QuizNighthu (@quiznighthu)

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Bármerre is járunk az országban igencsak különleges múzeumokra bukkanhatunk. Egy eldugott utcában, és régi piac területén vagy épp egy szálloda pincéjében a múltról vagy épp a jövőről mesélő tárlatok ezek, melyekre érdemes rászánnunk néhány órát.
Kukkants be a riolittufába vájt lakásokba, tudj meg többet a 10-12 millió évvel ezelőtti Pannon-beltenger mélyéről, kirándulj az egyik legszebb hazai vízeséshez, túrázz fel az ország legmagasabb pontjához, vagy sétálj 8-10 magasságban a lombok között. Akármelyiket választod, garantáltan egyedülálló élményben lehet részed.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!