Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megérdemelt gyerekmentes kikapcsolódás a szülőknek – TOP 7 felnőttbarát szállás

2023.02.15 | 7 perc

Nem bűn, ha néha a szülők is vágynak egy kis gyerekmentes, közös kikapcsolódásra. Épp ezért listába szedtük nektek, hogy hol lapulnak azok a szenzációs felnőttbarát szállások, ahol gyerekzsivajtól távol töltődhettek fel, olyan nagyszerű élmények mellett, mint a privát jakuzzizás vagy a forró dézsafürdőzés.

Felnőttbarát szálláshelyek>>

 

Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)

Képzeljétek el, hogy a hétköznapi rohanás helyett a Füred Centrum Panzió gyönyörű szobáiban ébredtek! A 7 csodálatos hálótér mindegyike egy-egy virágról kapta a nevét és lágy, pasztelles árnyalatokban pompázik. A legforróbb napokon a hűsítő légkondicionáló garantálja a zavartalan pihenést, míg este az okostévé előtt bújhattok össze párotokkal a kényelmes ágyakon ezen a príma felnőttbarát szálláson.  A modern, vidám kávézóban elköltött mennyei reggeli után pedig biztosan jól indul majd a nap. Tovább a Füred Centrum Panzió szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)TOP 7 felnőttbarát szállás - Füred Centrum Panzió**** (Balatonfüred)

 

 

Bajor Panzió Aparthotel Bük*** (Bükfürdő)

Van kedvetek felkeresni az egyik legnépszerűbb Dunántúli fürdővárost? Akkor pakoljatok be gyorsan és foglaljatok szállást a bükfürdői Bajor Panzió Aparthotelbe! A 12 éven felüliek részére megálmodott szálláson csendes, elegáns környezetben töltődhettek fel az igényes és makulátlanul tiszta szobákban. Vonuljatok el egy privát pezsgőfürdőzésre, ahol a kellemes beszélgetések közben még a hátatokat is kimasszírozzák a jótékony vízsugarak! A napsütéses hónapokban a frissítő kültéri medencében fürdőzhettek vagy a nyugágyakon lustálkodva süttethetitek a hasatokat. Tovább a Bajor Panzió Aparthotel Bük szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Bajor Panzió Aparthotel Bük*** (Bükfürdő)TOP 7 felnőttbarát szállás - Bajor Panzió Aparthotel Bük*** (Bükfürdő)

 

 

Siesta Vendégház (Eger)

Eger harmóniát sugárzó zöldövezetében lelhettek rá a Siesta Vendégházra, mely barátságos szobáival, apartmanjaival és megnyerő vendégszeretetével hamar megdobogtatja a szíveteket. Ráadásul a történelem emlékőre, a híres Egri vár csak 10 perc sétára fekszik innen. A buja növényekkel benőtt kertben igazán kiszakadhattok a mindennapok szorításából. Fogjatok egy jó könyvet és heverjetek végig a hintaágyon vagy sütögessetek a csillagokkal díszített égbolt alatt! A saját étkezőben felszolgált finom reggelik biztosan hiányozni fognak majd, ha egyszer hazatértek. Tovább a Siesta Vendégház szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Siesta Vendégház (Eger)TOP 7 felnőttbarát szállás - Siesta Vendégház (Eger)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 különleges kilátó Magyarországon, amit megéri felkeresni
Hazánk legkülönlegesebb kilátói közül megismerhetitek több között a 150 méteres magasságban lebegő Ballon-kilátót, az 1000 méteres magasságban épült körpanorámás TV-tornyot, de azt a kilátópontot is, ami egyszerre két ország területén fekszik.

 

 

Admirál Villa Kehida**** (Kehidakustány)

Télen a szívet-lelket egyformán melengető dézsafürdő, míg nyáron a zöldbe borult, ezer kikapcsolódási lehetőséget tartogató mediterrán kert bűvöli el az Admirál Villa lakóit. A felnőttek igényeire specializálódott modern, klímás és komfortos szobákhoz erkély is tartozik. A közösségi térként funkcionáló hallban pedig többféle társas, darts, pingpongasztal, valamint biliárd is helyett kapott, így borongós időben is felhőtlen lesz a szórakozás. A wellness élményekről dézsafürdő és forró szauna gondoskodik. Ha kimozdulnátok, akkor látogassatok el a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe!Tovább az Admirál Villa Kehida szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Admirál Villa Kehida**** (Kehidakustány)TOP 7 felnőttbarát szállás - Admirál Villa Kehida**** (Kehidakustány)

 

 

Erla Villa (Eger)

Fűszerezzétek meg a nyaralást egy kis luxussal az Erla Villában, ahol prémium környezetben, gyerekzsivajtól mentesen adhatjátok át magatokat a lazításnak! Filmes élményeket szerezhettek az angol stílusú moziban ülve vagy felfedezhetitek a csodálatos szalon számos remek szolgáltatását, mint a sakk vagy a biliárd. A mozaikokkal borított, panorámás wellnessvilágban úszómedence, finn szauna és jakuzzi vár rátok, de megéri benevezni egy argánolajos bőrfiatalító masszázsra is! Ezen kívül a díjnyertes étteremben valódi gasztroutazásra indulhattok az ízek világába. Tovább az Erla Villa szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Erla Villa (Eger)TOP 7 felnőttbarát szállás - Erla Villa (Eger)

 

 

Margaréta Garden**** (Eger)

A kifinomultságot és otthonosságot egyformán biztosítja számotokra az egri belvárostól pár percre fekvő Margaréta Garden. Ez a különleges butikhotel egyedi hangulattal és családias jegyekkel rendelkezik, ahol Ti vagytok az elsők. Kuckózzatok be a design-díjnyertes szobákba, a csodás stúdiókba vagy apartmanokba és élvezzétek a Zen kert léleknyugtató sétáit! Ebben a felnőttbarát hotelben a Privát SPA élményeket is megtapasztalhatjátok, így nem kell osztoznotok jakuzzin, a pihenősarkon, a finn szaunán és a masszázs zuhanykabinon se. Sőt, még bort vagy pezsgőt is szolgálnak fel, ha szeretnétek. Tovább a Margaréta Garden szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Margaréta Garden (Eger)TOP 7 felnőttbarát szállás - Margaréta Garden (Eger)

 

 

Hanna-Bella Apartman (Zalakaros)

A zalakarosi Hanna-Bella Apartman az erdőtől nem messze helyezkedik el. Az egyszerű, de nagyszerű hálótereket modern praktikum szövi át. A fűtő-hűtő klímának, a 100% pamut ágyneműhuzatnak és a marasztalóan kényelmes ágyaknak köszönhetően igazán pihentető alvásban lesz részetek ezen a felnőttbarát szálláson. Ha viszont nagyobb térre vágytok, akkor a 70 négyzetméteres apartmant is választhatjátok. A hátsó kertkapun kilépve közelíthetitek meg legegyszerűbben a Zalakarosi Fürdőt. Míg a varázslatos kert tökéletes színhelye lehet az esti borozásnak vagy sütögetésnek. Tovább a Hanna-Bella Apartman szállásajánlataihoz>>

TOP 7 felnőttbarát szállás - Hanna-Bella Apartman (Zalakaros)TOP 7 felnőttbarát szállás - Hanna-Bella Apartman (Zalakaros)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Pazar önálló házak és szállások, ha a barátaiddal elvonulnátok a világ elől
Ha szeretnél elutazni a barátaiddal, hogy néhány napra kiszakadjatok a mindennapi rohanásból, akkor itt a megoldás! Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan vendégházat, ahol tiétek az egész hely, sokan elfértek, senki sem zavarja meg a nyugalmatokat, és még kirándulni is tudtok a környéken, ha ahhoz van kedvetek.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Töltsétek a Valentin-napot a vadregényes Kelet-Mecsek kapcsolatépítő erdei ösvényén, keressétek fel Zamárdiban a szerelmesek zarándokhelyét vagy kísérjétek végig a Séd patak szalagját követő Kolostorok és Kertek sétautat, ami a veszprémi Szerelem-szigetre vezet! Nézzétek meg, milyen szuper programokkal készültünk nektek a szerelmesek napjára!
Országjárásaink, kirándulásaink közben számtalanszor futhatunk bele emlékhelyekbe, melyek valamilyen szomorú eseménynek állítanak emléket a színhelyre szándékosan vagy véletlenül érkezők előtt. Ha meglátogatjuk ezeket a helyeket, nem érezzük magunkat katasztrófa-turistáknak, ők a szenvedést, a füstölgő roncsokat keresik fényképezőgépeikkel, az emlékező viszont tiszteletből fejet hajt és a kegyeletét rója le.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.