Valóban 2012-2014 között a környék legjobb helye volt a Lebuj! Legalább is szerintem, de sajnos elég rendesen elindultak a minőségben lefele! Már a télen is jelentkeztek problémák mikor szülinapi ünneplésen vettünk részt itt a családdal. A mai meg egy kicsit sok volt nekem!
Az étel amit rendeltem most a húsra gondolok sós volt a mellé felszolgált hasábburgonya meg ott maradt a tányéron, mert a minősége nem igazán ütötte meg azt a szintet, hogy elfogyasszam! A kiszolgálás az nagyon gyors volt viszont a pincérek az egyik vendéget a fülem hallatára tárgyalták ki és ez engem nagyon zavart! Nekem semmi közöm az Ő elszámolási vitájukhoz! A helység hangulatos számomra a terasz is jól meg van oldva! Tisztasági problémáim azok vannak az étlap lehet egyidős az étteremmel egy kis frissítés ráférne mert rendkívül koszos! A mosdó az ha van én minden alkalommal megnézem, mert sok mindent elárul a helyről! Itt sajnos olyan illatok bocsánat szagok terjedtek ami egy vasúti klozetra emlékeztetett és ez gáz! Hiába volt illatosító a helyiségben átható volt a szag! Az ajánlással gondban vagyok mert jó szívvel ezek után már nem tudom ajánlani, valószínűleg a következő családi szülinapi buli nem itt lesz megtartva!
Pár éve a legjobb helynek tartottuk, mára nagyon leromlott a színvonal. Öten vacsoráztunk itt, néhány példa: - görög saláta pici adag, ízetlen, nincs rajta olíva olaj - szüzérmék az étlapon, a tányéron valószínüleg karaj - étlapon "hagymás libamájjal", a tányéron csak hagymával - elöre kibontott szénsavmentes ásványvíz gyanúsan csapvíz ízü A közeljövöben nem megyünk újra a Lebujba. Kár :(
2015. őszén jártunk az étteremben. Kétszer is adtunk neki esélyt, 4-en voltunk, így több étel is tesztelve volt. Hangulatosnak tűnt a hely, de az ételekkel nem voltunk megelégedve. Ár-érték arányban nem éri meg. A főételek átlagosak, némelyik kifejezetten rossz.
A serpenyős füstölt csülök sztrapacskával nevű ételben például "nagyítóval" kellett keresni a csülköt és az íze sem volt jó. A rántott hal sem volt finom. Ezeket leszámítva a többi étel ehető volt. A pincér ahogy ment be, hangosan mondta boldogan a többieknek, hogy van maradékom és vitte be a leszedett asztalról a megmaradt ételt. Ez nem volt túlságosan bizalomgerjesztő. Érthetetlen módon a körettel egyébként nagyon spórolnak, csak mutatóban adnak belőle. Túlságosan jól lakni így nem lehet. Mi harmadik esélyt egész biztosan nem adunk a helynek. (Az étterem mellett lévő pincéből vettünk bort is elvitelre, amely otthon a kukában landolt, ihatatlan volt. )
3 évvel ezelőtt többször ebédeltünk itt, akkor mindennel meg voltam elégedve. Barátainkkal tartottunk hazafelé Sárospatakról és ragaszkodtam hozzá, hogy ebben az étteremben ebédeljünk. 2015. szeptember 1. -én délután 2 körül értünk az étteremhez, 3 asztalnál ültek amikor megérkeztünk. A rendelést hamar felvették, de az ételre kb.
1 órát kellett várni. Én hátszínt, csípős, csirkemáj raguval, rizzsel, krokettel választottam. A hátszínnek /ha az hátszín volt? ! / az alsó fele kormosra volt sütve, a felső része jó volt, csak azért fordítottam meg a szeletet, mert alig tudtam elvágni a késsel, és ekkor fedeztem fel, hogy összeégették az egyik felét. A barátaim ételében nem volt kifogásolnivaló, a saláták is finomak voltak. Sajnálom, hogy csalódnom kellett. Azért adtam átlagos értékelést, mert e többiek étele jó volt, az enyém gyenge.
Tokajban nyaraltunk családommal,barátainkkal.Egy falubeli ajánlotta a Lebuj éttermet,és nem bántuk meg hogy hallgattunk rá!Egy hetet voltunk tokajban,és minden nap itt ebédeltünk.Hangulatos hely,szuper a kiszolgálás,kedvesek az alkalmazottak,nagyon finomak az ételek.Kiváló hely,ajánlom mindenki figyelmébe!!
Első találkozásom a hellyel, már elvarázsolt. Bármikor megyünk, bármelyk felszolgáló dolgozik, mindig nagyon udvariasak, barátságosak. A kiszolgálás gyors, a választás az étlapról nem egyszerű, mert nagyon változatos, finomabbnál-finomabb ételek sorakoznak rajta. A citromfüves mártás messze itt a legfinomabb, de még sorolhatnám.
Jó a kiszolgálás udvariasak , finomak az ételek Jó ahangulat , szép a környezet.A családdal minden neves ünnepen ide járunk ,bármikor megyünk mindig van egy kedves szavuk ,megismernek bennünket.Télen jó meleg van gyönyörű cserépkályhával fűtenek.Vannak olyan ételek amit csak itt szeretünk fogyasztani.
A párom tokaji, az évfordulónkon mentünk át Bodrogkeresztúrba vacsorázni. Kívülről igazából nem az a magával ragadó hely, de a belső kárpótolt. Számtalan a betyárok korszakát idéző kép, fegyver, eszköz. A magyarázat a névben keresendő, a Lebuj ugyanis a régi időkben a környéken megbújó betyárokról kapta a nevét, akik a vásárokból hazafelé igyekvőre vártak.
Imádja az egész család! Finom, bőséges , jó áron! Mindig friss, nagy adagot kapunk, udvarias és gyors a kiszolgálás,tiszta vendégtér, szép környezetben, a Bodrog partján. Gyerekeknek etetőszéket biztosítanak, télen jó meleg van a kandallótól, nyáron kiülhetünk a hangulatos teraszra.