Mayer

Mayer adatlapja

32Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Sushi imádó
Regisztráció2014.01.29
Utoljára itt2022.12.06

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. május 22.családjával járt itt
Visszatérő vendég vagyok most sem csalódtunk, messze földről -Amerikából - jött kedves unokaöcsémmel tértünk vissza (már többször járt ő is velünk ott) . . . Az étel finom volt, a kiszolgálás kedves és még biztosan fogunk arra járni. . . . Az árak sajnos magasak, de ez már mindenhol így van, ezért ritkábban jutunk el nagyobb társasággal.
Kiváló 2022. december 6.barátokkal járt itt
AZ elmúlt években többször jártunk ebben az étteremben, de még sohasem csalódtunk. Házias, finom ételek, barátságos, kedves tulajdonos és családja. Szívesen megyünk mindig, mert tudjuk, hogy nem fogunk csalódni. Barátnőmet hívtam meg Katalin napra. Ritka az a hely, ahol belsőségeket mindig lehet kapni, de itt igen.
Kiváló 2022. május 22.családjával járt itt
Törzsvendégek vagyunk - a túrótorta gyerekeink kedvence. Most egy "speciális" esemény volt - születésnap távoli - amerikai unokaöcsinek - aki torta helyett mákos beiglit és krémest kért... Mert hogy ott nincs mák és mivel magyar nagymama, dédmama volt, a karácsonyi mákos beigli rájuk emlékezteti.