4,6
$$$$
Hely jellege
étterem, pizzéria

Stefánia Pizzéria & Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója

A Stefánia Pizzéria & Étterem Budapest egy sokoldalú étterem a Városliget közelében, amelyet többek kedvelnek. Az étterem kínálata nemcsak pizzát, hanem szárnyasokat, halételeket és húsos ételeket is tartalmaz, így széles ízvilágot kínál. Az adagok általában bőségesek, az ételek frissek és ízletesek, így több fogás esetében is jó laktalanság érhető el. A kiszolgálás jellemzően udvarias és segítőkész, a személyzet készségesen segíti a választást és a rendelés felvételét.

10 vendég értékelése alapján

4,7Kiszolgálás
4,4Hangulat
4,1Ár / érték
4,2Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
Aranyhomok Hotel Kecskemét
96.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással

Stefánia Pizzéria & Étterem Budapest vélemények

Gyenge 2024. július 7.a párjával járt itt
Ebédelni mentünk mivel már voltunk itt és nem csalódtunk, gondoltuk ma is ide jövünk. A pincér kissé unottan válaszolt kérdésünkre. Majd jó pár percre kínozta az üdítőt. A föétel rendelésénél kiderűlt, hogy nem lehet a öreten változtatni. A megrendelt étel nevetségessen kevés volt A kocsihoz kapott káposzta vicces mennyiségű volt. Az ára túl árazott volt. Csalódottan jövünk haza.
2023. október 16.barátokkal járt itt
Baráti társasággal ültünk be 9-en - kérdésre, hogy a Bécsi szeletnél a hasábburgonya köret cserélhető-e salátára, a válasz nemleges volt :( Lehet kérni salátát, de a burgonyát akkor is ki kell fizetni. Kikértük a számlát, egyben fizettünk . . . mivel kiszámoltuk fogyasztás szerint, hogy ki mit fizet, észrevettük, hogy szerepel a számlán egy általunk nem fogyasztott lazacos étel is .
Kiváló 2023. július 31.családjával járt itt
Hétvégén családdal voltunk - nem először- az étteremben. Most sem csalódtunk.A rendeléseket felvevő pincér rendkívül udvarias segítőkész volt.Az ételek is finomak voltak.Ajánlani tudom.
Kiváló 2022. október 23.gyerekekkel járt itt
Mi többször voltunk vacsorázni , a pincér kedves és türelmes az autista kisfiammal , csak annyit tudok írni szívböl RESPECT!!! SZÍVBÖL AJÁNLOM MINDENKINEK
Kiváló 2022. október 1.a párjával járt itt
Ismét megfordultunk itt, sokadjára. A kiszolgálás gyors és udvarias, kifogástalan. Az étel gyorsan elkészült, friss volt és ízletes. Párommal voltunk, és a kisifiának elvitelre rendeltünk. Na de sorban:
Én egy rántott camambert rendeltem, fűszeres burgonya tallérral és tartárral. Erre nincs szó, mennyei volt, pontosan olyan, amilyent elképzeltem, megálmodtam.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2020. augusztus 9.a párjával járt itt
Már másodszor jártam itt és ezen a hétvégén kétszer is jártam itt. Mindannyiszor megelégedetten távoztam. Maga az étterem belsőnem semmi jellegzetessége nincs, azonban mindig tele van, ennek ellenére mindig sikerült asztalfoglalás nélkül helyet kapni. A kiszolgálás előzékeny, kedves. Széles az ételválaszték.
Stefánia Pizzéria & Étterem Budapest - Étel/italStefánia Pizzéria & Étterem Budapest - Étel/ital
Ezüst fokozatú értékelő
Kiváló 2020. január 25.gyerekekkel járt itt
Sosem voltunk itt, de már 1 milliószor elmentünk előtte. Most úgy döntöttem kipróbáljuk, egy sima szombati ebédre. Már a fogadtatás is kedves, szívélyes. De semmi túlzás. Én ezt szeretem. 4-en mentünk, családosan, mindenki mást rendelt. Hamar megjött az ital, az ételre sem kellett túl sokat várni.
Kiváló 2019. augusztus 4.családjával járt itt
Augusztus első vasárnapján jártunk ott,négyen születésnapot ünnepeltünk. Nagyon kedves kellemes hely, a felszolgálok udvariasak,türelmesek.Az ételek finomak és gusztusosak.Az árak is megfelelőek. Bár sokan voltak a felvett rendelés után nem kellett sokat várni az ételekre. Ajánlom mindenkinek.Ide visszafogunk térni.
Kiváló 2019. május 7.családjával járt itt
Kellemes ünnepi ebédet ettünk húsvét hétfőn faxnis családommal. Válogatós sógorommal, glutén érzékeny testvéremmel, epediétás nénémmel. A kiszolgáló személyzet maximális segítséget nyújtott az ételek kiválasztásában, tolerálták, hogy végül a harmadik asztalnál találtuk meg az ideális helyünket.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt már
Kiváló 2018. december 10.családjával járt itt
Születésnapot ünnepeltünk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok is megfelelőek. A pincérek segítőkészek, és kedvesek voltak. Végül még 2 ajándék muffint is kaptunk. 8 főre meglepően olcsó volt kb. 25500 Ft a számla. Könnyen megközelíthető, hangulatos hely. Széles a pizzaválaszték.