Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
Igen hangulatos,igényes részletekre is figyelö kialakítás. Az alapszobák kicsit szükösek,de kényelmesek. Wellnes igen sokféle,többféle szauna és göz,medencében sokféle levegö és víz befúvás,csak némelyikre sokat kell várni,hogy sikerüljön odajutni. Hal pedikür,ötletes kör alakú összebújós pihenök talán kicsit túl közel egymáshoz.
több mint 10 alkalommal voltam itt párommal ebben a marokkói hangulatú szállodában. Hármas testvéri találkozóra készültünk, úgyanúgy, mint 2022-ben, de János tesvérünknek váratlan csipőprotézisa miatt csak hugammal és férjével voltunk itt. A szállodában éppen renoválás folyik, így nem volt felhőtlen a közlekedés.
Ráadásul az időjárás se volt kegyes hozzánk. A szálloda fő érdeme a fantasztikus gasztronómiai ellátás. Északmagyarország legjobb séfje vezeti a konyhát és az ellátásról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A Wellness részlegen tetszetősek, de kényelmetlenek az óriási többszemélyes felkvőhelyek. Külön kellett a kinti részből egy karosszéket becsempészni, hogy 80 évesen fel tudjak kelni. Minthogy az időjárás esős volt, a wellness részleg megvilágítása gyenge, ezen kellene javítani. Összességében kellemes benyomást keltett a szálloda.
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
Fantasztikus 3 napot töltöttünk itt párommal. Az ételek fantasztikusak, a péksütemények is frissek, nagyon bőséges a választék. A koktélok is kiválóak. Nagyon tetszett, hogy a wellness részleghez külön bár tartozik, ahová köntösbe is be lehet beülni. A wellness részleghez foghatót még nem láttam, nagyon igényesen meg van csinálva, mindenki kényelmesen elfér teltház esetén is. A szaunák is nagyon jók, kellemes zene segíti az ellazulást. Nagyon ajánlom
Bár a hely neve az egyik legszebb perzsa városra utal, Marokkói hangulatot talál a vendég, egyezően a reklámokkal. (Mindezt csak a pontosság kedvéért. . . ) Érkezéskor a recepción udvarias, gyors a bejelentkezés. Az autentikus észak-afrikai stílus a szálloda minden részére jellemző. A szobánk tényleg arab hangalatú, praktikus berendezésű volt.
(A fürdőszobai tükör alacsony hölgyeknek alkalmatlan. ) Az ételek döntő többsége arab ízvilágot idéz. Néhány magyaros fogáshoz viszont túlzás volt ezen fűszerek használata. . . A pincérek szolgálatkészek, az elhasznált eszközöket gyorsan leveszik, jól teszik. Nagyon komplett a wellness részleg Jók a szaunák, a gőzfürdők, a rituálék. A tisztaság, a takarítók udvariassága példamutató. A szemályzet kedves, szolgálatkész.
Siraz hotel egy olyan hely, ahol minden tökéletes. Bejelentkezéstől kezdve a személyzet kedvessége a tisztaság, a finom ételek valamint a wellness kiválósága. Itt nem volt olyan, hogy ez most nem működik. Varázslatos Marokkói hangulat, elvarázsolta az embert. Nem voltak kopott köntösök, törülközők. Maximálisan elégedettek voltunk, szeretnénk máskor is visszatérni.
Párommal voltunk itt pár alkalommal, ami azért is érdekes, mert többször ugyanarra a helyre nem szoktunk menni. Na ez a hely, ahogy a szlogen is mondja mesés, így megtörte a szokást, és ide bármikor szivesen megyünk. Maga az épület, már külső megjelenésével is magával ragad, amire a belső tér teszi fel a koronát.
Kezdve a recepciós hölgyek urak megjelenése, kedvessége példaértékű. A belső design nevéhez hűen tükrözi a azt a hangulatot, ami magyarországon csak itt tapasztalható. Étterem szintén szép, kellemes hangulatot áraszt, az ételek sokfélék, és nagyon finomak. A pincérek kedvesek segítőkészek, minden kivánságunkat igyekeztek teljesíteni. Este vár a hangulatos bár, változatos programokkal, kóstolókkal, vizipipaszeánsszal. Mivel ez egy wellness szálloda, erről is érdemes pár szót ejteni. Gyönyörű belső kialakítás, élményelemekkel és látvánnyal itt sem spóroltak, a szaunákból is épült jópár. Jóidőben használhatóak a kültéri medencék, van beach-bár, sporteszközök egyszóval "minden" is van. Örülök hogy vannak ilyen helyek is belföldön.
Mesés 3 napot töltöttünk itt. A szoba nagyon ízléses és kényelmes volt. A wellness részleg és a szaunák fantasztikusak, nem tudtunk vele betelni. A konyhája kiváló, változatos, különleges és hatalmas a választék. Külön tetszett, hogy a wellness mellett a bárban köntösben is be lehetett ülni. Nagyon finom koktélokat csinálnak!