Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Kellemes napokat töltöttünk itt. A szálló szép helyen fekszik, az ételek finomak és bőségesek. A szobánk elhelyezkedése sajnos nem volt a legjobb, de legközelebb majd körültekintőbben választunk. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg színvonalas, jól kihasználható.
Csodalatos kornyezetben talalhato a hotel. Mindent kielegit az ott felkinalt szolgaltatas. Nagyon izletes es finom reggelivel kenyeztettek bennunket. Koszonettel a hotel dolgozoinak.
A hotel nagyon jó helyen van (Budapestről könnyen megközelíthető) és a 11-es út közelsége cseppet sem zavaró. Nagyon szép, harmonikus az épület kívülről és belülről is. Szép a berendezés, a bútorok, de ha közelebbről is szemügyre vesszük, kiderülnek a kellemetlenebb dolgok is.
Az ágyak messziről gyönyörűek, de közel sem annyira kényelmesek: a fekvő felülete valami furcsa matractákolmány. A fürdőszoba is nagyon ízlésesen kialakított, de a mosdó használatakor megoldhatatlan, hogy ne jusson víz bőven a tálon kívülre is, amit nincs mivel letörölni és amiben kis idő múlva apró kukacok is megjelentek igen szép számban:((. A folyékony szappantartók nagyon nehezen használhatók - csak erőszakos nyomkodásra működnek. Nehezen megoldható a vizes holmik szárítása (törülközők, fürdőruhák) - erre szinte semmi hely nincs, különösen, ha kettőnél népesebben használják a fürdőszobát (mi négyen voltunk egy szobában: 3 felnőtt és egy kisgyerek). A wellness részleg nagyon szép, kényelmes, kellemes: több medencéje 2 éves kortól bármeddig kielégíti a fürdőzni (nem úszni! ), szaunázni vágyók igényeit. Az étterem és presszó rész is kellemes, az ellátás megfelelő: a svédasztalos reggeli és vacsora elég változatos és finom ételeket kínált.
Már több,mint 10 alkalom után is bátran állíthatom,hogy ugyanaz a kedves személyzet,kellemes légkör,finom ételek és pihentető wellness várt Ránk,akárcsak az első alkalommal! Nagyon szeretünk idejárni,maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal. Csak ajánlani tudjuk! 4Minden itt töltött nap,egy felejthetetlen emlék a Számunkra! !
Jól éreztük magunkat, szép a kilátás, kényelmes a szállás, igényes szobák. A szőnyeg és a parketta tisztasága nem volt makulátlan és szerintünk nem törölgettek, a mosdónál nem volt feltöltve szappannal a tartály. A közvetlen közelében semmi sincs.
Nagyon szép maga a szàlloda kívül és belül egyarànt. A kiszolgálás tökéletes, a személyzet barátságos,a szobák kényelmesek méretében pont megfelelő nagysàgúak! Mindehol tisztaság van! ! ! A pihenésre, ellazulásra a medencék nagyon jók! Szeritem minden tökéletes volt! Minden ismerősömnek csak ajànlani tudom és fogom is! Tisztelettel Németh József
Nagyon szép környezetben, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, remek ételekkel,udvarias kiszolgálással fogadott, a már ismert szálloda.Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem először jártunk itt, de még biztosan nem is utoljára! :)
Érkezéskor segítséget kértünk merre induljunk kirándulni, a recepciós hölgynek fogalma sem volt, de még arról sem, hogy a Duna merre folyik. Gondoltuk, hogy talán a bringázhatunk egyet, de nem mert a 8 bringából talán kettő ha jó és nem tudja melyik az. A vacsoránál szóltak hogy nincs hely, várakozzunk kint a bárban.
Addig gondoltuk, hogy sörözünk, persze a pincérnek ez sem tetszett, mondta, "ha lesz sör akkor ad". Fél óra várakozás után ismét bementünk az étterembe, van e hely mert közben láttuk, hogy kb. 10-en utánunk érkeztek és már a desszertet is elfogyasztották. Elfelejtettek szólni, hogy van hely, ill. addigra már ismét csak volt hely. Így egy másik párhoz lecsüccsentettek minket. A fentiektől eltekintve rend és tisztaság volt de a személyzet hozzáállása hagyott némi kétséget, hogy jól éreztük-e magunkat. Kirándulás, látvány, panoráma szempontjából tök jó hely. Aki átutazik vagy csak 2-3 napra jön ide az még belefér.
Mindennel megvoltunk elègedve. A wellness rèszleg fantasztikus. Nagyok a medencèk, az èlmèny medence is nagyszerű. Amin javìtani kène az a szobàk tisztasága ès állaga.
Csak köszönetet tudunk mondani, a csodás 2- napért amit ott töltöttünk. Teljes kikapcsolódást nyújtott a medencék és a szaunák világa. Ami sajnálatos volt hogy a Jacuzzi mindkét nap ép Karbantartás alatt volt.