A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Nagyon szép helyen van. Kettő éve voltunk itt. Akkor nagyon szép volt minden. Azota nagyon sokat romlott az állapota a szállodának, felujitás nagyon ráférne. Meg alapos takaritás mindenhol, a kinti medencénél a térkövek csempék alapos tisztitása.
Nagyon el van hanyagolva medencék szélei nagyon koszosak, a viz az nagyon tiszta minden medencében, szobába a csaptelep csunya vizköves, az ágy a matrac borzalmas volt. Reggeli és a vacsora jó volt változatos. De 2 évvel ez is jobb volt.
Nem igazán értem az előző véleményeket. Párommal pár napot töltöttünk ebben a csodaszép szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. A kilátás gyönyörű szép. A wellness szép és nagy. Mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét, szaunát stb. A szobánk tágas volt tiszta. Az ágy pedig kényelmes.
A személyzet nagyon barátságos, segítőkész és ami a legfontosabb mosolyognak. Az étteremben a kínálat bőven elegendő, változatos és ráadásul finom is. Külön kiemelném Szlávik Zoltán étteremvezető úrnak a szervezőkészségét, hozzáértését ahogy levezényli a napot. Mindenki teszi a dolgát, nincs fennakadás, minden meg van szervezve. Tehát összességében abszolút elégedettek voltunk mindennel. Biztosan visszatérünk még a közeljövőben.
A recepciósok a szoba átadásánál nem álltak a helyzet magaslatán (16 óra 30-ra kaptuk meg). De ezt a szálloda vezetése nagyon készségesen és kedvesen kompenzálta azzal, hogy távozáskor csak ķéső délután kellett átadnunk a szobát. A kis közjáték ellenére is nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában.
Erősen felújításra szorul ( legalábbis az a szoba ahol voltunk) Az ágy minősíthetetlen, az ágynemű tiszta volt, de nagyon rossz benne aludni, mert tiszta műanyag, fullasztó, izzasztó, a törölköző és köpeny már nagyon elhasznált, rojtos, szakadt, szürke, a zuhany ajtaját 1 db görgő tartotta, szúnyogháló hiánya, A melegvízes medencébe életveszélyes beszállni.
Napozóágyak nagy többsége törött, kényelmetlen. A folyosók szépek, képek a falon gyönyörűek. Hiányolom az úszomestert, eü szolgálatot. Konyhai személyzet kifogástalan munkát végez, köszönjük.
A szálloda zöldövezeti elhelyezkedése kiváló, jó levegőn, erdei környezetben, mégis könnyen elérhető távolságban a város látványosságaitól és nyüzsgésétől. Az ágy matraca és a két párna nagyon kényelmes pihenést biztosítottak. A wifi eléggé kiszámíthatatlan volt.
A vacsora ízletes, választéka fantáziadús és változatos volt, viszont a reggeli étkezésre ez nem mondható el. Mindkét napon reggel fél 9-re elfogyott az egyik kiszemelt fogás, de már nem pótolták. Persze azért nem maradtunk éhen.
3-an töltöttünk 2 éjt itt el. Sajnos mindhárom vélemény ugyanaz volt: tisztaság nagyon kétes, fürdő , szoba is, a szobák lelakottak, szinte minden hibás vagy nem működik, áram néha van/ néha nincs, villany sem a wc -ben pl, személyzet kedves de nem tudnak segíteni, wellness részleg egyedül ami jó volt, bár a víz lehetne melegebb,de ez lehet csak a mi véleményünk.
Az ételek érdekesek. . . semmi nem olyan ízű volt mint ami a neve (pl a Brassó csirke inkább volt főtt krumpli hússal, 2 cm vastag rántott hagyma stb) az asztalok koszosak, és nem azért mert nem volt idő eltakarítani, hanem több napos/hetes étel maradékok. . . . a kv borzasztó, Dalmayr van kiírva rá. . . . de szerintem sose látott még ilyen kv-t! A dohányzók/ nem dohányzók össze vissza szállásolva ( pl egy terasz a nem dohányzó és a dohányzó vendégé. . . . és nagyon bosszantó ha a füst bejön a nyitott ablakon, éjjel is. . . egyébként mi tényleg megpróbáltuk magunkat jól érezni minden ellenére. . . . Esztergom gyönyörű,de azért úgy érzem ezt tudni kell mindenkinek aki ide szeretne jönni!
A hotel paraméterei tökéletesen megfeleltek a leírásnak. A szoba és az ágyak mérete is a szokásosnál nagyobb volt! Ill. külön pozitívum, hogy nemcsak ágyak voltak a szobában, hanem székek, fotel, kanapé, és asztal is. A személyzet rendkívül kedves volt, minden problémánk megoldásában azonnal segítettek.
Szeretném kiemelni az ételek minőségét. Minden nagyon finom volt, házias, ízletes ételeket szolgáltak fel. Ha későn érkeztünk a reggelihez/vacsorához, akkor sem üres svédasztal fogadott minket! Összességében *****
A szolgáltatásokon kellene javítani, mert sok kifogásolni valónk volt. A gyönyörű hely, a csodaszép épület, a teraszokról a fantasztikus kilátás, az ízletes ételek, a tökéletesen kialakított wellness emlékezetessé tették. De: A légkondit a vezetőség központilag kikapcsolta. A 3 nap alatt nem volt wifi.
A welcome drink-et, ha nem reklamálunk nem kapjuk meg. A gluténmentes kenyér 3. napra elfogyott, de a gyümölcs, joghurt sem volt kitéve a reggelinél. Wellness nagyon későn 9 órakor nyit. Az egyik medence élményelemei nem működtek, a többi kb. 3- 4-szer óránként kb. 4 percet. Ha ezeken tudnának javítani a topp 5 wellness szállodában nálunk biztos benne lennének.
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a szobában nagyon meleg volt.
Az ablakot nem lehetett bukóra állítani. A légkondi meg még fűtési üzemben volt. Erre többen panaszkodtak, hogy nagyon meleg volt a szobában. Leizzadva, ha kinyitottuk az ajtót , megfázhattunk, ha nyitva hagytuk szintén. Az étkezés is hagyott némi megjegyzést. Az utolsó nap már nem pótolták az elfogyott ételeket ( joghurt), vagy nem volt a sonkához torma, nem volt a reggelihez péksütemény. A recepciós sem állt a helyzet magaslatán. Fogalma sem volt, hogy miért van a szobában 30 fok. A szemet sem vitték el négy napig. Ezt szerintem kérés nélkül is természetes lett volna. A wellessben sem működött minden. Nem szóltak rá a labdázó gyermekekre. De! Voltak finom ételek, mint a marhapörkölt. Szép volt a kilátás a szobából. A pincérek kedvesek voltak. A kategóriából hiányzik a középkorú vendég kifejezés. Nem csak fiatalok és idősek vannak.
Tipikus "uti cifra- házi rossz" A szálloda gyonyoru, a szoba már kissé más. Pl. a lámpa ernyoje rongyos, nincs kapaszkodo a kádnál, ures a kèzmoso! Az étreremben a választék kituno, de a fott ételek csak langyosak vagy hidegek. Az alakart étkezés kritikán aluli nincs az étlapon szereplo napi leves(mégis azt számlázták) A gordon blue hus gyanus frisseségu.