Nyáron van kis teraszuk a járdára telepítve. A beltér tágas, sok asztaluk van, nem zsúfolt. Vicces a szlogenjük, ezt választottam címként is. Csapon 11 sört tartanak elvileg - ottjártamkor 9 volt elérhető -, dobozosban még további 50 db felettit. Ételek terén nem túl erős a kínálat, nincs is melegkonyhájuk, de nem is ez a súlypont. 6 féle lepény 1990 Ft-os egységáron. A sör mellett a pálinkákat is szóba ejteném, a Bulyáki pálinkák izgalmas ízei bukkannak fel, pl. cékla, birs, ágyas szamóca, málna. A női WC felirata is humoros: "Strómanova". A csapolt sörök kiszerelése 2-4 dl, ill 3-5 dl (sörfüggő), illetve 1 literes. Tetszett a Dark Vanilla Sky Stout, de végül a Cherry Speedo meggyes ALE mellett döntöttem. A másik választás pedig a talányos nevű Dreamy and Worshipped Session West Coast IPA lett, amelyet kifejezetten egy frissítű, hűsítő nyári italként kínáltak, citrusos ízvilággal. A legolcsóbb 5 dl-es korsó sörök ára 1490 Ft. Jó kis hely. Laza, barátságos kiszolgálás - szigorúan a pultnál!