Böngéssz a legfrissebb gyulai értékelések között!

Kiváló 2026. június 23. 16:07a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jók voltak a beltéri és a kültéri medencék is. Az ételek változatosak és nagyon ízletesek voltak, a személyzet nagyon kedves volt. A strand bejárata a szállodával szemben volt, kétszer átmentünk fürödni. A szoba szép tágas volt, rengeteg pakolási lehetőséggel.
Kiváló 2026. június 20. 7:18gyerekekkel járt itt
Sokadik kör megtétele után sikerült bejutni a parkolóba, mert a pálinka fesztivál miatt a közvetlen bejárat nem volt lehetséges. A helyszín záró elemre elfelejtettek tájékoztató táblát, szöveget rakni. Végül rendőri segítséget kellett igénybe venni, akik a behajtani tiloson keresztül vittek a helyszínre.
Kiváló 2026. június 13. 11:35a párjával járt itt
Köszönöm szépen a kedves vendéglátást❣️ Minden rendben volt. Kedves személyzet, tisztaság, kényelmes, közelében elérhető rengeteg programmal. Kerékpár felszerelés. Várfürdő csodás❣️Életem első csúszdás élménye fantasztikus volt 🛝
Kerékpár túra útvonalak is nagyon jók.
Átlagos 2026. június 1. 20:24a párjával járt itt
Ajandékba kaptam a ,,wellnes hétvégét. ,de nagyon csalódott voltam,hogy a Wellnest nem is tudtuk használni,mivel az másik helyen volt ,nem ahol megszálltunk. Délelőttre szerveztük,hogy na akkor irány a wellnes,de nagyon kellemetlenül éreztük magunkat amikor felfogtuk,hogy egy másik apartmanba kellett bemennünk,ahol néztek ránk,hogy mit is szeretnénk.
2026. május 30. 17:08a párjával járt itt
2026 májusban 4 napot töltöttünk a panzióban. Mi egy emeleti szobában voltunk. A szoba kényelmes,a WC külön van a fürdőszobátol, mérete negfelelő. Ani hiányzott: a zuhanykabinban nincs szappantartó, a fürdőben nincs fogas, de törölköző szárító van. Az ablakokon nincs szúnyogháló. Ami tettszett: jól működő, ingenes klíma.
Kiváló 2026. május 30. 16:52a párjával járt itt
2026 májusában 2 alkalommal ebédeltünk itt.
Az étlapon 3 féle menűű és más étel van feltüntetve. A menű ára hekyben fogyasztva 1690 Ft. Az étel finom, nagy mennyiségű, nekönk bőséges volt.
A koszolgálás gyorgy, kedves pincérek.
Mindenkinek nagyon ajánlom. Ennyire olcsón Gyulán sehol nem lehet másutt étkezni.
Kiváló 2026. május 29. 22:43gyerekekkel járt itt
1érzés! Haza értünk! Csodálatos fogadtatás! Igazi férfias mennyiségek, temérdek kedves szó! És amikor kutya sétáltatás közben is megismernek az igazán jóleső érzés!
Family Kisvendéglő, GyulaFamily Kisvendéglő, GyulaFamily Kisvendéglő, GyulaFamily Kisvendéglő, GyulaFamily Kisvendéglő, GyulaFamily Kisvendéglő, Gyula
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
Kiváló 2026. május 17. 9:03a párjával járt itt
Ismét visszatértünk egy fantasztikus programra.
Tényleg kár lett volna kihagyni.
Mediterrán halterasz a La Sposa Caffe-ban.
Friss alapanyagokból igazi Olaszországi hangulat.Kedves és gyors kiszolgálás.
Gyönyörű,gusztusos tálalás.
Nagyon kellemes hangulat.
Mindenkinek szívből ajánlom.
La Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, GyulaLa Sposa Caffe, Gyula
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2026. május 16. 7:18a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Biztos, hogy még fogunk menni, nagyon szuper, hogy a fürdőbe közvetlenül át lehetett járni. Az étel kiváló, a kiszolgáló személyzet nagyon udvarias. Egy pár észrevétel, amit esetleg javítani lehetne. A matrac nem volt éppen a legjobb, a közepe besüllyedt.
2026. május 11. 15:01gyerekekkel járt itt
Kimagasló volt a dolgozók hozzáállása és kedvessége - a szálloda minden részlegén. Ételallergiás gyerekkel soha eddig egyetlen helyen sem kaptunk ekkora figyelmet az étkezéseknél. A szálloda szobái nagyon szépek, kuriózumnak éreztük a fecskefészkeket az ablaknál.