Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Átlagos 2026. március 14. 18:26a párjával járt itt
Minden elfogadható volt ,de a szoba és butorok és az ágy elavult ,kényelmetlen volt. Es a legnagyobb probléma a víz hiánya volt az asztalokon,és ha kértünk akkor számoltak 500ft. -ott. Pedig nagyon sok embernek a gyógyszereket kellett volna bevenni,bár ők akartak 1pohar vizet adni,de én többet szoktam inni. Remelem, hogy valaki komolyan veszi a velemenyemet. Tisztelettel:Vas Laszlo
Kiváló 2026. március 9. 10:11a párjával járt itt
Nagyon szeretjük a hotelt, többször jártunk már itt, viszont lehetne kicsit felszereltebb. Például egy hajszárító nagyon hiányzik, Valamint ha este tovább lehetne használni a wellness részleget, az sokat dobna rajta. Kicsit most fáztunk.
Az étterem nagyon jó, finomak az ételek.
Személyzet kedves, segítőkész!
Átlagos 2026. február 28. 7:19a párjával járt itt
Tiszta,jó az elhelyezkedése. A fürdő rész nagyon elhanyagolt, rozsdás, elavult,nem működnek a szolgáltatások / szauna, élmény rész, centrifuga,hajszárító. . . /
Az ételek nagyon finomak,változatosak. Én nagyon diétásan eszem,de mindíg találtam magamnak megfelelőt ! ! A személyzet aranyos,kedves. . .
Átlagos 2026. február 25. 20:56a párjával járt itt
Törzsvendégek vagyunk. Elrontotta az ottlétünket az ukrán csapat. Turkáltak, kézzel fogdosták a kaját és vissza is kaparták. Undorító volt. Sorba álltak és míg ők nem szedték levest, senkit nem engedtek a sorba. A wellness részlegen ugyanez ment. Egymásnak foglalták a helyet a pezsgő, fuvokás helyen is. Ilyen még soha nem volt.
2026. február 13. 7:13barátokkal járt itt
Külön volt az étterem, Mindig kabátban kellett átcocózni ami nem elegáns. Szerettünk volna úszni, volt is benne víz de nem lehetett. A szobaasszony benne hagyta a kártyáját a kapcsolóba azt hittük hogy a mi másodikunk, elvittük, külön jöttünk fel és nem engedett be. A kilátás nem volt szép,de nem zavaró.
Kiváló 2026. február 9. 15:27a párjával járt itt
Az apartman a buszmegállótól 2 perc sétával elérhető. A szálloda sor elején, a gyógyfürdő szomszédságában található. Minden néhány percre elérhető (élelmiszer bolt, étterem,stb,)
Nagyon kedves, segítőkész tulajodnos.
Nagyon tiszta, kényelmes, jól felszerelt szállás.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem többször is eljutunk oda.
2026. február 9. 10:38a párjával járt itt
Személyzet kedves,segitőgész. Az ételek finomak,bőségesek. Csendes hely,az elhelyezkedés is jó. A welnes kicsit lehetne nagyobb. A parkolás dija kicsit magas. A kilátás nem volt jó,mert szinte csak a bejáratnál lévő előtetőt láttuk. Első nap gond volt a fütéssel,ami elég nehézkesen oldódott meg másnap délutánra.
Van lift és csomagmegőrző,ami nagyon jó.
Kiváló 2026. január 27. 8:16a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. A foglalást, bejelentkezést interneten is lehetett intézni. Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A szobában volt nespressogép és az ágy is kényelmes, nagy. A kétszemélyes paplan kicsit zavart, itthon nem így alszunk. A wellness mindent kielégítő, sok élményelemmel, kétféle gyógyvizes medence, szaunák -nem volt tömeg.
Kiváló 2026. január 26. 8:20barátokkal járt itt
Mindennel elégedett voltam, egyedül az órákat hiányoltam a medencéknél. A kinti medencénél volt egy óra, de az is rossz helyen, oldalt eldugva, nem is lehetett látni rendesen. Nem értem, hogy miért nem lehet látható helyekre kitenni órákat? Ezt még soha nem tapasztaltam sehol.
Kiváló 2026. január 24. 12:08a párjával járt itt
Ketten voltunk a párommal. De gyerekkel is szívesen mennék ide. A wellness részleggel nagyon elégedettek voltunk. A vacsora annyira nem tetszett de a reggeli nagyon finom volt. Minden tiszta volt és kedvesek voltak az alkalmazottak. Az ágy nem annyira tetszet mert két matrac volt össze tolva. Összeségében elégedettek voltunk és szívesen vissza térnénk egyszer ide.