Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt márNépszerű író - 35 hasznos szavazat
Gyenge ma, 11:17a párjával járt itt
Nagy csalódás. Negyedszer jártunk itt, mindig jól éreztük magunkat. Most a nagy hévvel beharangozott felújítás után boldogan érkeztünk. Az első csalódás a szoba, a második az étterem, harmadik a wellness. Mindenhol a mozgatható bútorokat kicserélték, meg némi új tapétát felraktak egy-egy falra. Ennyi volt a "megújulás".
Kiváló 2026. január 18. 11:56egyedül járt itt
Jóformán csak pozitív dolgokat tudok mondani amit a pontjaim is kifejeznek. Csupán egy két megjegyzés. . . ami valószínűleg csak az én véleményem. . . Én jobbnak tartanám;ha a puffok helyett kényelmes székek lennének a szobákban. . El tudnék képzelni egy vízmelegítőt szobankent. . . napközbeni illetve esti tea készítés céljából.
Kiváló 2026. január 16. 17:25a párjával járt itt
Kellemes napokat töltöttünk itt, tapintatos, figyelmes kiszolgálásban volt részünk minden rendben volt. Remek ötlet az igazán bőséges reggelik érkezéskor történő bekészítése az ottartózkodásunk összes reggelére. Így a tökéletesen felszerelt apartmanunban regglizhettünk akkor, amikor ébredtünk.
Átlagos 2026. január 14. 10:31barátokkal járt itt
Télen nem igazán jó átjárni a Silver kettőből a Silver egybe. Az új épületben az információn egy nap találtunk személyzetet. Masszázsra is a másik épületbe kellett átmenni ! Hiányoltuk,hogy igazából csak a gyerek játszószobában tudtunk römizni,mert nincs megfelelő asztal,és hely,de egy villanykapcsolót sem találtunk,hogy lekapcsoljuk ,vagy felkapcsoljuk a villanyt.
Átlagos 2026. január 5. 15:07a párjával járt itt
Kényelmes, tiszta szoba kifogástalan elhelyezés. A fürdőszoba is megfelelően tágas és szintén tökékeletesen tiszta. Sajnos a wellnes vize eléggé langyoskás inkább mocorgos mint üldögélős. A reggeli és vacsora kinálat szegényes a választék nem túlságosan nagy, az ételek közül egyedül a levesekkel voltam elégedett.
Kiváló 2026. január 5. 9:54a párjával járt itt
Üdvözlet! A személyzet nagyon kultúrált és segítőkész, mindenben. Az étkezések lebonyolítása professzionális módon történik. Ízletes ételek és italok várják a vendégeket. A pihenő ágyak száma sajnos az épület építészeti kialakítása miatt korlátozott a téli időszakban. Wellness részleg megfelel a kor követelményeinek.
Átlagos 2026. január 5. 5:54a párjával járt itt
Wellness részlegen ki van írva minden, viszont nem tartatják be. Merülő medencébe szerettem volna bemenni tusolás után, de 3 fő a szaunából kijőve izzadtan, tusolás nélkül közvetlenül csobbant a medencében. Szóvá tettem a részleg dolgozójának, aki mindezt végignézte, de csak megvonta a vállát.
Kiváló 2026. január 1. 22:52gyerekekkel járt itt
Nagyon kedves volt a szálloda minden dolgozója, készséges volt mindenki. Az étteremben nagyon finomakat ettünk. A kínálat hatalmas volt, az inzulinrezisztencia miatti diétás étkezésem ellenére is gazdag választékot találtam. A szoba tágas, kényelmes volt. A kinti meleg vizes medence szuper, hatalmas élmény volt mindenkinek a télies időben kint fürdőzni.
Kiváló 2025. december 31. 6:00a párjával járt itt
Kiemelném, hogy a konyha remek, az összes étel nagyon finom volt.
( A gyógyvíz is kitűnő, de ezt tudtuk. )

Az egyetlen dolog, ami nem volt tökéletes, hogy a szobába a sötétítőfüggöny ellenére bevilágított a kinti lámpák fénye. Ezen egy fényzáró függöny javítana.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Mindent köszönünk a személyzetnek! Valószínűleg máskor is megyünk.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
2025. december 30. 20:33a párjával járt itt
3 nap 2 éjszakát töltöttem a feleségemmel a hotelben, ami nagyon zsúfolt volt az első nap. A wellness részlegen 250-en voltunk, ami nem éppen pihenésre alkalmas. Másnap délelőttre már csökkent mind az étkező, mind a fürdő vendégek száma, így panaszra eztán nem volt okunk.