Böngéssz a legfrissebb szegedi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2918 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34973 feltöltött kép
2025. november 27. 18:54egyedül járt itt

A Kati cukrászdába vasárnap reggel mentem be, nem mertem remélni, hogy nyitva vannak, de gondoltam teszek egy próbát. A beltér jellegtelen, a kiszolgálás kedves, vettem egy Ischlert (690), ami nem volt jobb az átlagnál, továbbá tíz deka túrós pogácsát (640), ami kifejezetten jó volt. Négy pontot nekem megér a hely.
Kati Cukrászda, SzegedKati Cukrászda, SzegedKati Cukrászda, SzegedKati Cukrászda, Szeged
Még több kép (1 db) >>
2025. november 26. 19:32barátokkal járt itt

A minap a Bor-Day Grand nevű remek sétálókóstoló kezdete előtt 30 év elteltével ismét betértünk az időközben Csepp vendéglőre átkeresztelt, a város egyik tömbháznegyedében meghúzódó helyre. Nehéz ennyi idő távlatából megállapítani, hogy változott-e a beltér, tény az, hogy a retro hangulat megvan.
Csepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, SzegedCsepp a Tengerben Halászcsárda, Szeged
Még több kép (17 db) >>
Szörnyű 2025. november 24. 1:09egyedül járt itt
Szeretném jelezni a tegnap esti (9óra körüli) rendeléssel kapcsolatban tapasztalt problémámat. Házhozszállítással rendeltem egy sonkásgombás pizzát, amelynek a kiszállítása közel egy órát vett igénybe. Amikor elkezdtem enni a pizzát, egy viszonylag nagy fémdarab került a számba, amely egyértelműen a pizza tésztájában vagy a feltétben volt.
Kiváló 2025. november 23. 21:07családjával járt itt
Családdal voltunk, kicsik és nagyok is imádták. Meglepi volt mindenkinek, senki se tudta hova megyünk. Az ételek kiadósak voltak és nagyon finomak. Az a szmókeres malacság BBQ ágyon valami eszméletlen finom volt. A bakter tálon volt minden, mindenki talált a kedvére valót!
Pályaudvar Lakásétterem, SzegedPályaudvar Lakásétterem, SzegedPályaudvar Lakásétterem, SzegedPályaudvar Lakásétterem, Szeged
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. november 22. 21:27barátokkal járt itt

A Rózsafa sörözőben legjobb emlékezetem szerint eddig háromszor jártam. Először valamikor régen, másodszor tavaly tavasszal egy üveges Pilsner Urquellt vettem, legutóbb pedig ma egy borkóstoló után a szállás fele menet. Pilsner Urquellt gondoltam inni, de abban egyeztünk meg a csapossal, amikor láttam, hogy nehezen csapolja a sört, hogy megkóstolom, hogy nincs-e baja.
Rózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, SzegedRózsafa Söröző, Szeged
Még több kép (6 db) >>
Átlagos 2025. november 16. 7:54családjával járt itt
Nagyon nagy csalódás volt számomra. Nem eszem húst és nem ehetek tejterméket, így számomra az étlapról igazából semmilyen opció nem létezett. Így egy grill zöldség mellett döntöttem, ami hideg volt, szottyadt és inkább neveztem volna sárgarépa szeleteknek mert szinte csak az volt benne.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4001 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113623 feltöltött kép
Átlagos 2025. november 11. 11:28barátokkal járt itt
Szeged városán belül és a környéken több kisebb tó is található. A google térképen néztük ki, hogy a városközponthoz talán legközelebbi tavat felkeressük gyalogosan, egy kis séta mindig jól esik. A börtön épületét elhagyva észak felé haladtunk. A tavat nem volt könnyű megtalálni, ugyanis a térkép egy ipartelep kapujához vezetett, amely zárva volt.
Csemegi-tó, SzegedCsemegi-tó, Szeged
Szörnyű 2025. november 9. 13:55csoporttal járt itt
Tegnap a férjemék a zenekarral éjszaka beültek enni. Isteni volt a kiszolgálás az ételek. Hozott haza nekem egy óriás adag halászlét. Hazaértekor azonnal hűtőbe rakta. Délben megmegmelegítettem.... Habzik, savanyú büdös szaga van. Sajnálom.....
2025. november 8. 7:22a párjával járt itt
Ár-érték arányban kiváló. Patinás,öreg épület, remek helyen. Szoba tiszta, régi berendezéssel, de az ágy kényelmes. Bejárati ajtó dupla, öreg,nehezen záródó. Fürdőszoba apró, de felújított állapotú és szintén nagyon tiszta. A reggeli kielégítő, de nem túl változatos, minden nap ugyanaz a kínálat. Személyzet kedves.
Kiváló 2025. november 2. 19:10barátokkal járt itt
Szombaton kora délután érkeztünk meg a John Bull Pubba, amely a belvárosban található a Dugonics térnél, a Kárász utca elején. Már a pár évvel ezelőtti szegedi kirándulásunk alkalmával is szerettünk volna ide bemenni, de letettünk róla, mert tele volt. Nagyon népszerű helynek tűnt!
John Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, Szeged
Még több kép (13 db) >>