Gödöllő
Gödöllő - Gödöllői Királyi KastélyGödöllő - Szent István Egyetem Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum
Gödöllő - Gödöllői Városi MúzeumGödöllő - Gödöllői Királyi Váró

Gödöllő bemutatása

Gödöllő Budapesttől 30 kilométerre északkeletre található. A török hódoltság alatt elpusztult város a 17. század elején népesült újra. Az első földesúr, aki a településre költözött, Hamvay Ferenc volt. Az ő nevéhez köthető az 1662-ben épült Hamvay-kúria, mely ma a Gödöllői Városi Múzeumnak és a Gödöllői Városi Mozinak ad otthont.

Gödöllő és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.23gyerekekkel
Gödöllő legjobb Fagyizója! Kiszolgálás is kedves,aranyos! a Fagyiuk isteni! A kávék is! mindig tudnak újjat mutatni. nem unalmas! Családi légkörbe érzi az ember magát.
2026.01.23egyedül
Nagyon tetszett, hogy kutyaágy, tálkák és más apróságok voltak bekészítve a kutya "fogadására"- Nem tetszett, hogy nem lehetett félpanziós ellátást kérni. Az ár/érték arányt rontja, hogy a csak reggeli szolgáltatással kb. annyib került a szoba, mint máhol félpanzióval. A reggeli pedig eléggé...
2026.01.06a párjával
December 5.-én van párom szülinapja és akkor voltunk a szállodában. Kérésemnek eleget tettek, várt a pezsgő a szobában. De!!! a szálloda is meglepett még engem is, hogy egy kis üveg pezsgőt és egy üdvőzlőlapon köszöntötték Ők is páromat. Kedves gesztus. MIndennel meg voltunk elégedve.

Gödöllő és környéke kedvelt szállásai

Grandis Premium Apartments Gödöllő - Napi árak
Royal Club Hotel Visegrád - Senior ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
81.330 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Kirándulnál Gödöllő környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Gödöllő és környékén

Erzsébet Királyné Szálloda GödöllőErzsébet Királyné Szálloda, GödöllőCsomagok már 15.200 Ft/fő/éj ártól
20 értékelés
Grandis Premium Apartments GödöllőGrandis Premium Apartments, GödöllőCsomagok már 26.400 Ft/fő/éj ártól
0 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.550 Ft/fő/éj ártól
177 értékelés
Cardoner Hotel PilisszentkeresztCardoner Hotel, PilisszentkeresztCsomagok már 24.219 Ft/fő/éj ártól
17 értékelés
Gödöllő a térképen