Könnyen megtalálható . Az alkalmazottak nagyon udvariasak , előzékenyek,segítőkészek . A szobák tiszták , kellemes szín összeállítás, kényelmes ágyak . Az étterem kínálata tökéletes , a felszolgálók aranyosak . Mi heten voltunk , még arra is figyeltek hogy egy asztalhoz tudjunk ülni . A wellness tiszta , kellemes . Semmi kifogásolni valót nem találtam .
A szálloda közel van a város központjához, könnyen megközelíthető. Modern, ízlésesen berendezett, tiszta szobák. Kiváló a welnes. Saját parkolója van. Segítőkész, udvarias a személyzet. A szilveszteri zenés est igen jól sikerült, hangulatos volt, várakozáson felüli étel,- ital ellátással.
Az egyszeri, ingyenes belépő a városi termálfürdőbe csak növelte az elégedettségünket. Aki nyugodt, kulturált környezetben akar kellemesen időt eltölteni, pihenni, annak ajánlani tudjuk a szállodát. Nem bánják meg!
Mindennel megvoltunk elégedve, tökéletes kiszolgálás, az ételek frissek voltak. Wifi remek volt, wellness rész jó volt, a medence vize kellemes. Szaunák remek, jakuzzi is szuper volt. Légkondi fűtés volt ami nagyon jól teljesített, nagyon hangulatos szoba volt. Még visszamegyünk. Ajánlom mindenkinek.
Két gyerekkel töltöttünk két éjszakát a hotelben, a pótágyakon is kényelmesen elfértek a gyerekek, a szoba tiszta volt és kényelmes, légkondicionált. Wellness részleg kiváló, ételek bőségesek, finomak, személyzet nagyon kedves és segítőkész... Szeretnénk még visszatérni máskor is.
Mint a fenti értékelésből is látszik, a szálloda jó, másnak is ajánlani fogom. A hely csendes, nyugodtan lehet pihenni. A szoba és fürdőszoba kényelmes volt, a feltálalt ételek ízletesek. A fürdőszobából hiányoltam a zuhanyozóban a csúszásgátlót.
4 éjszakát töltöttünk el férjemmel. all incl. light csomaggal,azaz ingyen volt az üdítő,ásványvíz,15 óra után a kávé. Ebédet is kaptunk,menüset. Volt nap,hogy csak mi voltunk a wellnessben. A szoba nagy,kényelmes,viszont nincs hűtő és a zuhanyzón nincs függöny,sem ajtó,így nagyin vízben állt a csempe. Ezt leszámítva mindennel elégedettek voltunk.
Nagy családdal voltunk ott,figyelmes,barátságos személyzet vett körül minket! Az ételek finomak voltak,a fürdő részleg jó volt! Egy időben lakodalom is volt de nem volt zavaró,sőt nagyon jó és családias hangulattal fogadták a nagy családunkat! A szoba tiszta és szép volt,jól működő klímával! A parkolási lehetőség is tökéletes! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Pici szoba, gusztustalan matrac, köntöst úgy kell kérni külön, miért nincs élből a szobában? A jakuzzi már eléggé leharcolt, törött hajszárító, (filléres tétel)(? ! ) rozsdás, kopott törölköző szárító. Egyszerűbb ételek, személyzet, flegma stílus,átlagon aluli. A korlátlan üdítőfogyasztáshoz képest sehol-semmi, senki nem világosít fel semmiről.
4 napot töltöttünk a szállodába a szállás kifogástalan, a személyzetet csak a vendégek zavarják egy fiatal vékony fekete pincér kivételével, tarthatna tréninget a többieknek. Az ételek finomak, csak sajnos hidegek voltak. A recepciós elfelejtett tájékoztatni, hogy a köntöst a wellnessnél kapjuk meg, hogy a gyógyfürdőbe 20%-os kedvezmény van a szálloda vendégeinek. Mi biztosan nem megyünk többet ide.
Nagyon szép tiszta a szállás.A személyzet kifogástalan, nagyon értik a dolgukat , mindent megtesznek a vendégekért.A wellness nagyon jó!Az ellátás ***** ,nagyon-nagyon finomak az ételek , a sütemények. Boldogan megyünk újra ! 2019 .09 .13 - 15 . - i g voltunk Egerből .