Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
kellemes nyugodt pihenést és kikapcsolódást nyújtott ez a pár nap. A konyhájuk igazán jó, finomak az ételeik, és igazán bőséges a svédasztalos kínálat. Személyzetük kedves, és készséges. A masszáz amit igénybe vettem nagyon jó volt.
Mi azért szeretjük, és már több alkalommal is voltunk,mert a fürdőjük megfelelő, és közel van a nagy gyógyfürdőhöz is ahova szintén ellátogatunk ott tartózkodásunk alatt. Mi szeretjük a Hotel Hőforrást,és valószínű, hogy a jövőben is elfogunk menni,ha egészségünk engedi.
Ár-érték arány miatt választottuk a helyet, az Erzsébet program keretében. Igaz, hogy retro hangulata van, de ezt kompenzálják a gyógykezelések a gyógymedence meleg vize, illetve az étteremben készült finom ételek. Természetesen nem azoknak való, akik a luxust kedvelik, de mindenki másnak ajánlani tudom.
2016. jul 1. től voltunk férjemmel a szállodában,amit két nappal előbb hagytunk ott a szállás borzalmas, egy lerobbant retró szálloda, az még nem is lett volna nagy baj, de a szobában a padlózaton olyan 2*3 3-4 cm lyukak tátongtak legalább egy szőnyeget dobtak volna rá. Nem beszélve 2 órátol lehet elfoglalni a szállást de még 3 órakor sem tudtuk elfoglalni.
A villanykörték azok kiszedve ugy kellett kérni hogy legalább tudjunk világitani. Amiért előbb hagytuk ott a nyaralást az volt a tetőpont. Erzsébet program keretében rengeteg gyerek jött és kimondhatatlanul viselkedve bár szülőkkel jöttek az időseket elküldték a . . . ba [moderálva - a szerk. ]. Ha nem tetszik menjenek ki a medencéből mert Ők ugrálnak labdáznak fejbe vertek minket időseket mikor szoltunk az úszómesternek csak annyit mondot holnap már nem lesznek itt, de jött mégrosszabb csapat. A gyógymedencét átalakitották tanmedencévé igy a gyogyulni vágyok menjenek haza. Pénzt nem kaptunk vissza igy legyen az erzsébet program szállo a hőforrás helyett.
A szállodára egy alapos felujitás ráférne. A szobánk sem volt nagyon tiszta. Viszont az ételek nagyon finomak voltak.a medencék vizének hőmérséklete nagyon jó volt.
Kedves fogadtatás a személyzet nagyon elözékeny ,a szobák tiszták esztétikusak . A medencék tiszták az uszomesterek udvariasak egyet kifogásoltak a vendégek a gyerekmedence vizze hideg volt ,a többi szuper ha szoltunk hogy kicsit lehetne melegebb a termál szo nélkül tettek elene . Az étkezésröl anyit a svédasztal gusztusos és hihetetlen kinálattal sok finomságal volt teritvel.
Föt ételek izletesek és sokrétü volt ,a felszolgálok nagyon készségesek és mosolyogval teljesitették a kéréseket ,köszönet a szép 5 napért mindenkinek a személyzettagjainak nagyon ajánlom mindenkinek A Dr ur nagyon barátságos rugalmas nemkel sorokat várni pillanatok alatt a kezembe volt a kezelö lap és már mehettem is a masszásra ,ahol mosolyógval fogadott a hölgy ,áldom a kezét az 5 maszás nagyon sokat javitott a fájdalmamon köszönet neki ott sem kellett sort várni minden rugalmas volt. A recepcion is mindig mosolyogval kérdeztek bárki volt a pult mögött . Az hogy az épülett kivül kicsit kopott az nem zavart abba hogy jól érezem magam köszönöm! ! ! !
Már többször is voltunk a szálloda vendégei. Igen valóban látszik rajta az idő vas foga. Első éjjel a férjem mozdulatlanul aludt, mivel leszakadt alatta az ágy bár ez így nem igaz le volt szakadva, mivel egyetlen egy csavart nem találtunk meg az ágymatracot tartó lécekben. Tehát nem is volt benne.
( Mivel a férjem asztalos gondoltuk ha legközelebb jövünk hozzuk a szerszámos ládát is ) Jeleztem a recepción küldték a karbantartó szakembert aki már készülten érkezett hozott 8 db csavart és bele is csavarozta, bár még egy kettőt hozhatott volna. . . de jó lett. Azt nagyon díjazom, hogy a matracokat kicserélték ezzel jobb komfortot biztosítanak. A fürdő részleg jó a vize kiváló. Tiszta és valóban van különös szag a bejáratnál de szerintem ez a víz összetevőiből és a rossz szellőzésből fakad. ( bár több ablak be van repedve ott jobban jár a levegő ) A biliárd asztal használhatatlan. . . . . a bútorok valóban kopottak. De a szoba asszonyok takarítanak és próbálják a lehetőségekhez mérten tisztán tartani a szállodát. Az ételek kitűnőek az elhelyezkedés jó, mi minden alkalommal megpróbáltuk jól érezni magunkat és ez sikerült is. Voltunk szemben a Béke szállóban is összehasonlíthatatlan, de az itteni ár és a Béke árai között is nagy a különbség. Én eljövök legközelebb is szerényebb pénztárcájú családoknak ajánlom, voltam más hotelben is ott az étel is rossz volt a személyzet mogorva és személyes értésnek vette ha szerettünk volna valami, sőt olyan költségeket számoltak fel ami az ajánlatukban nem is szerepelt. Összefoglalva jó lenne ha a szálloda tulajdonosai felújításokat végeznének több elégedett vendéggel lennének gazdagabbak.
Kėnyelmes,szėp,rendkívül figyelmesek kedvesek.Nagyon jól ėreztük magunkat. Külön is köszönjük a figyelmes szüli napi gratulációt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.Mi már hetedszerre voltunk itt. Jövőre is ellátogatunk júliusban!!!
A Hunguest Hotel név önmagában garanciát jelentett számomra ezidáig az elvárható színvonal tekintetében. Most sajnos csalódnom kellett. A szálloda elhelyezkedése kiváló, minden jól megközelíthető, de kizárólag a "retro" szerelmeseinek ajánlom. Kádár idejéből való bútorzat, gyenge felszereltség jellemzi.
A konyhán igyekeznek tartani a lépést a 21. század igényeivel, de a fürdő és a szobák minősége elrontja a jóllakott vendég kedvét. A szomszédos szállodák kínálata, külleme messze felülmúlta szegény lepukkant szálláshelyünket. Nagy esőzésben állt a víz a folyosókon, szobánkban, és sehol egy takarító. Már értem miért volt ennyire olcsó a többi szálláshelyhez képest. . .
Kedves látogató! A napokban hagytam el párommal a szállodát, és nagyon szomorúan távoztam. . . ( Sírva jöttem el! ! ) A személyzet mélységesen megsértett! ! ( megjegyzést tettek)! Úgy viselkedtek velem, mintha nem láttak volna mozgássérült embert! ! Az látszik hogy a nyugdíjasokra vannak " felkészülve, " berendezkedve!
A száloda elég lepukkant nagy csalodás volt.Senkinek nem ajánlom!Koszos lábnyomos fal a tv a hűtő tetején.A porta szolgálat sincs a helyzet magaslatán.Erkély tele galamb ürülékkel.A köntös ami plussz pénzbe került oldala ujja végig szakadva a varrás mentén.A wifi az is csak egy vicc:-) Soha többet !!