Hévíz főterén, a gyógytótól néhány perc sétára található a háromcsillagos Majerik Hotel. A szálloda két épületben kínál kényelmes szállást és változatos programlehetőségeket vendégei számára.
A szoba, a takarítás, az éttermi kiszolgálás számomra teljesen jó volt. Ha lehet a fő étkezésekkel kapcsolatosan észrevétel, akkor az az, hogy hiányoltam a főzeléket (néha az is belefért volna) illetve hús helyett valami zöldségfélét is szívesen ettem volna. Különben az elkészített ételek finomak voltak. Így utólag is köszönet érte!
Nagyon jó helyen van a központban.Konyhájuk nagyon jó izletesen főznek.Nagyon finomakat ettünk karácsonykor,mind az 5 nap alatt.Ezért most pünkösdkor is vissza megyünk,és majd nyáron 1 hétre.Személyzet nagyon kedves.Szobák jók,és csendesek.Az árak nagyon jók,ami fontós.Minden tökéletes csak ajánlani tudom.
A Majerik az általam preferált szolíd üdülők közül az eddigi legjobb. Udvarias, segítőkész személyzet, tisztaság, kényelem, internet,kifogástalan félpanziós ellátás. A tó, mozi, múzeum, üzletek, buszpályaudvar karnyújtásnyira. Rengeteg kirándulási lehetőség, látnivaló a közelben. Ami az árat illeti: azóta sem láttam jobbat ennyiért.
Több alkalommal volt szerencsém vendége lenni a szállodának. Az elmúlt évek alatt kiegyensúlyozott, jó szolgáltatást kaptunk, tavasszal és ősszel nagyon kedvező áron. Nagyon jó helyen található, közel mindenhez (bár Hévizen nincsenek távolságok). A személyzet kedves és segítőkész volt.
A büfé reggeli bőséges, változatos és finom volt, a menüválasztásos ebéd és vacsora is ízletes volt. Remélem még visszatérünk, bár a tó folyamatosan hülő vize már nem nagy csábítás. (de erről a szálloda nem tehet)
2012 juniusban voltam ,a személyzet kedves és segitőkész. A recepción szivesen válaszolnak kérdésünkre, problémáink megoldásában gondoskodóan segitenek. A szálloda központban van, minden elérhető közelben. /autóbusz pu,tófürdő,fagyizó/ Egy hetes tartózkodásom alatt kellemesen pihentem, az idén is ezt a szállodát választottam.
A Hotel könnyen megközelíthető, csendes helyen található. Kisgyermekkel érkeztünk,a személyzet nagyon segítőkész volt, akár az ellátást vagy elhelyezést nézzük. Nagyon szép, jó elosztású szobát kaptunk, így mindhármunk pihenése tökéletes volt. Az ételek nagyon finomak voltak és a választék is tökéletesen megfelelt mindannyiunknak.
A wellnesst is nagyon élveztük, szeretnénk még visszamenni, hogy újra élvezhessük ezt a kényelmet és még a Tófürdőt is szeretnénk kipróbálni, mert a hideg miatt erre akkor nem került sor.
Nagyon régóta járok ebbe a szállodába (VASE tag is vagyok) Szeretem a családias hangulatot, az éttermi dolgozók különösen kedvesek. Nagy előnye a szállodának, hogy mindenhez közel van (Tó, buszmegálló, mozi, piac, stb)- ugyanakkor csendes. Mindehhez képest megfizethető árak. Idén is megyek!
Nagyon kedvező a szálloda fekvése. Udvarias és segítőkész a Recepció személyzete, külön kéréseinknek szívesen eleget tettek,legyen az a vasúti csatlakozások kikeresését vagy akár poggyászelhelyezést illetően. Ízletes ennivalót kaptunk vacsorára, viszont reggelinél hiányzott a friss péksütemény, és a gyümölcs is.
Alapjában véve elégedettek voltunk, amint azt a fenti értékelés is mutatja. Amin szerintünk javítani kellene, az a szobák hangszigetelése, ugyanis hallani lehet a szomszédos szobák hangjait (pl. TV, beszéd, köhögés) A másik probléma a fürdőszoba szagtalanítása, legalább is 205-ös szobában. A fekhely viszont nagyon kényelmes volt
a plusz szolgáltatásként nyujtott 1 csésze meleg leves ebédre, az ételek ízvilága rendkívülien jó volt. . . . . ilyen finoman elkészített étkekkel még négycsillagos szállodákban sem találkoztunk. . . . az éttermi kiszolgálás példa értékűen magas szinvonalu, udvarias és kellemes hangulatot teremtő volt. . . .
negativum: a recepción dolgozók nem mindegyike felel meg a követelményeknek. . . . különösen a fiatalember recepciós hanyag, udvariatlan magatartása nem igazán volt udvarias. . . .
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 2000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 50 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 10 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár