Egy-egy hosszabb út után tértünk be ide már sokadszorra és soha nem csalódtunk. A hely hangulatos, a személyzet nagyon előzékeny és figyelmes. Rövíd várakozás után megkaptuk az italt, majd az ételt. Nagyon finom és bőséges volt minden. Köszönjük! Ide bármikor szívesen jövünk és ajánlom másoknak is.
Nagyon kellemes hely, nagyon finom ételekkel. A kiszolgálás gyors, az ételek minden elvárásunknak megfeleltek. Tele volt az étterem, ráadásul középen egy nagy asztalnál családi rendezvény is volt, mégis viszonylag hamar tudtunk étkezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Klassz hely!
Családdal voltunk születésnapot ünnepelni. Már hallottam a helyről,és úgy döntöttünk itt tarjuk. A kiszolgálás kielégítő,az ételek finomak. Igaz ha valaki hétvégén akar betérni,előtte jobb ha foglal,mert pillanatok alatt tele lett a hely. A főút mellett könnyen megközelíthető helyen van,saját udvari parkolási lehetőséggel.
Nyitás óta ismerem az éttermet. A tulajdonosok szakmai odaadó munkája és szorgalma tette a helyet ilyen pompássá. Mindenre odafigyelnek,udvariasak és gyorsak. Finomak az ételek és kiadósak. Folyamatosan fejlesztik a Céget. Nagyon kellemes a külső megjelenés is. Itt a vendég körül forog minden. Célszerű időben,előre bejelentkezni ! ! ! !
Először használtam az ittjártam-ot, de úgy érzem nem utoljára. Tanácstalanul álltunk, megnéztük az első helyezést és nem csalódtunk. Szép a hely, kedvesek voltak a felszolgálók, jó volt az étel, és korrekt az ár. Minden elégedettek voltunk. Ha Komáromba megyünk, már tudjuk hova kell menni...
Többször jártunk már ott, asztal foglalás ajánlott így biztosítva lesz a hely. Modern és kényelmes székek tágas helyiség, az ételek frissek, kedves és gyors a kiszolgálás. Helyhez kötött anyukám szülinapján elvitelre rendeltem Vámház tálat az is bőséges ízletes és időre elkészült volt.
Nagyon tetszik hogy a belső udvarban kinti rattan fotelek állnak egy kávéra vagy üdítőre meg álló vendégek számára, de fagylat is kapható. Nyáron erőd körútra indulunk kerékpárral ott fogunk kávézni az már biztos! :) Mosdó is modern tiszta, még negatívumot nem hallottam senkitől a városban , szívesen látogatják a komáromiak is ezt a nívós éttermet!
A 70. születésnapomon december 5-én a család /9 fő/ lepett meg, ide vittek el ebédelni. Először tartottam attól, hogy fázni fogok, de bent csodálatos meleg fogadott, egy hatalmas cserépkályhától.
A kerek asztalt már nagyon elegánsan megterítették tele volt apró kis feliratokkal, hogy boldog születésnapon, amint elfoglaltuk a helyünket /ami egy nagyon kényelmes bőr inkább fotel, mint szék/ már is jött a felszolgáló, felvette az italrendelést és mindenki megkapta az étlapot. Nagyon gyorsan megkaptuk az italunkat, és megrendeltük az ebédet, amit szintén gyorsan megkaptunk és nagyon finom volt. Annyira megtetszett, hogy 2 hét múlva a középső unoka 17-ik születésnapját is itt tartottuk. Az idén lesz az 50-ik házassági évfordulónk és azt is itt szeretnénk tartani, mert 60 főig vállalják a megrendezést. Mindenkinek ajánlom.
Kipróbáltuk a Vámházat Komáromban, és nagyon nem bántuk meg! Februárban voltunk a fűtött sátorba, de nem fáztunk, sőt! Az étel finom volt, a kiszolgálás gyors és kedves. A parkoló elég pöttöm, dehát ez adottság kérdése. Biztos hogy még fogunk menni, nyáron is ki kell próbálnunk. Ha a fagyijuk is olyan finom lesz mint a fogásaik akkor a törzshelyünk lesz. :)
2014. augusztus 14. -én vacsorázni indultunk baráti társasággal. Úgy döntöttünk hogy Komáromban a Vámház étteremben még egyikünk sem étkezett,most itt a ragyogó alkalom hogy tapasztalatot szerezzünk,hát betértünk. Nagyon jó választásnak bizonyult a Vámház. Aranyat ér a szakácsuk az egyszer biztos.
Ízletes ételeket kaptunk,gusztusosan tálalva! Meglepően gyorsan elkészült mindannyiunké. Nagyon kedves ügyes volt a kiszolgáló hölgy. (Nagyfokú tisztaság a mellékhelyiségekben is! Ugye ez is fontos a vendég számára! ) Az már biztos hogy visszatérő vendégeik leszünk! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! :Csírke
Véletlen találtunk erre a kitűnő étteremre a Monostori erőd látogatása után. Az étlapon szereplő választék ára baratságos, az elfogyasztott ételek minősége kifogástalan, a mennyiség az éhes embernek is elegendő. A személyzet udvarias, kedves. Csak ajánlani tudom mindenkinek.