Kellemes napot töltöttem el a Mjus World Resort &Thermal szállodában. A szálloda csodálatos, modern wellnes részlegében pihentem. A thermal park modern, sok medencével, szaunával rendelkezik. A szaunavilág tiszta, az ott dolgozó személyzet figyelmes, udvarias. Az étterem kellemes hangulatú, a kiszolgálással és a felszolgált étel mennyiségével, minőségével maximálisan elégedett voltam.
A szálloda recepcióján kedves fogadtatásban volt részünk. A recepciós készségesen felvilágosított bennünket a szállodában elérhető szolgáltatásokról. A szobák tiszták, minden igénynek megfelelően vannak berendezve. A személyzet kedves, előzékeny, minden apró részletre odafigyel. A szálloda szép helyen található, sok kirándulási lehetőséggel.
A wellnes részleg kikapcsolódásra, lazításra tökéletesen alkalmas. Az éttrem étel kínálata rendkívül sokszínű, a pincérek nagyon kedvesek, figyelnek a vendégekre. Ár érték arány megfelelő. Mindenkinek ajánlom a szállodát.
3 éjszakát töltöttünk itt, mely során, most kivételesen csak pihenni szerettünk volna. Féltünk, hogy unalmassá válik, ha nem mozdulunk ki a szállóból, de szerencsére nem volt alapja. A személyzet nagyon segítőkész, kedves és rugalmas. Bármit kérhettünk, igyekeztek megvalósítani, és érezni lehetett, hogy megbecsülik a vendégeket.
A személyzetből kiemelném a - többek között - felöntéseket végző János hozzáállását, mely roppant emberi volt és vidámmá tette ezeket az időszakokat. A szálloda rendje és tisztasága alapjában kivételes, bár a rengeteg fecske nem kevés "nyomot" tud hagyni, akár a nyugágyakon is. De ettől függetlenül a szobák és medencék, ill. a környezet kivételesen rendben van. A szálló elhelyezkedése és megközelítése is kényelmes, csak a környéken lévő mezőgazdasági tevékenység bizonyos időszakokban orral is érzékelhető, mint pl. a trágyázás. :) Viszont az ablakok szigetelése és a megfelelő légkondicionálás ezt a problémát is megoldja. A wellness részleg is kivételesen kellemes. A víz hőmérséklete jó, és a medencék nagysága még normális úszás lehetőségére is alkalmas. Sok lehetőséget biztosít a török fürdőtől a hatalmas finn szaunáig, mely a kiírtaknak megfelelően ténylegesen fel van fűtve nyitásra és a kellő hőfokra. A felöntések pedig János vezetésével kiváló hangulatot is biztosítanak. A masszázsok, a jóga, a peeling, és sok más lehetőség miatt nem is volt érdemes kimozdulni a szállodából. A félpanziós ellátás során a büféreggeli és -vacsora megfelelő választékkal szolgált, és mindenki megtalálhatja amire szüksége van, még, ha korlátozottak is a gasztronómiai lehetőségei. Sok szálláshelyen megfordultunk már, és kevés az, ahová szívesen visszamennénk, de ez az, s valószínűleg meg is fog történni.
Pozitívum: a szálloda maga, a tisztaság, az ételek, az odafigyelés fertőtlenítőkkel mindenhol ellátva, kedves személyzet,remek fürdő.
Negatívum: az ablakot nem lehet kinyitni mert nincs szúnyogháló, mikor mi voltunk tele volt a homlokzat bogarakkal,és hát délutánonként a trágya szag miatt ami a szomszédból jön.
A hotel wellness része nagyon kellemes hely. Kifejezetten tetszett,hogy van külön felnőtt rész és gyermekek rész. Rengeteg hely van a kényelmes,nyugodt pihenésre. Ottjártunkkor Laura volt a szaunamester,akit csak dicsérni tudok. Nagyon profin végezte a dolgát,kiváló zenékkel és illatokkal kedveskedett a vendégeknek.
A medencék vizének hőmérséklete nagyon jó. A személyzet kedves ,segítőkész. A hotelszoba berendezése viszont nagyon nem tetszett. Szerintem izléstelen,szedett -vedett bútorokkal van berendezve. Szerencsére csak aludni mentünk,de annyi benntartózkodás bőven elég is volt belőle. A reggeli kínálata szerintem jó,minden van ami egy 4 csillagos helyen elvárható. A kávé viszont pocsék. A vacsora kínálatában a főfogásokkal nem voltam elragadtatva. Szerintem nagyon kevés,hogy csak 3 közül lehet választani. Persze mindenki jól tud lakni,mert sok volt az ételekből kirakva. Tetszett ,hogy volt sok friss gyümölcs és nagyon finomak voltak a sütik is!
A szállás könnyen megközelíthető bárki számára. A wellnes részleg kiváló, minden igényt kielégít. A személyzet kedves volt és segítőkész. Az ételek frissek és finomak voltak. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást.Köszönjük Mjus !
Barátaimmal egy laza szombat estét tartottunk a szállodában. Két héttel ezelőtt lefoglaltuk az egyik bowlingpályát telefonon. A foglalás gördülékenyen ment. A szállodába érkezésünkkor készségesen útbaigazitottak bennünket. A helyszinen nagyon jó volt a hangulat: szólt a zene, sok ember, minőségi kiszolgálás.
6 pálya volt, mindegyikhez külön box tartozik. Miután lejárt a játék, csak akkor kellett fizetni. A helyszinen található bankautomata is. Mindenkienk ajánlom, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni és sportolni
A másik kedvenc hotel, megfizethető, szép, izléses, minden a helyén. Kedves és odafigyelő személyzet. A szobák izlésesesn és otthonosan berendezettek, nagy és tágas. A szálloda és a spa is tökéletes. Tiszta, modern, élvezhető. Az ágy nekem egy picit puha,de ezt leszámítva tényleg minden tökéletes volt.
Az étterem és az ételek is kiválóak voltak, az ételek bőségesek, mindig volt utánatöltés szinte azonnal ha valami elfogyott nem kellet szólni, és nagy volt a választék ami izletes volt. A bowling pálya csúcs volt. A wellness részleg nagyon nagy, van külön gyerek részleg, sok szauna, több féle medence, és a csúszdák is.
Két éjszakát töltöttünk férjemmel az MJUS-ban. Mindenhol tisztaság,segítőkész és nagyon kedves személyzet, mind a hotelben,mind a fürdőben. Tiszta és kellemes hőmérsékletű a víz. Az étel finom, mindenki talál kedvencet. Télen a fürdőszobákban azért lehetne egész napos fűtés, mert hideg és a fürdőruhát is valahol szárítani kellene.
A szálloda nagyon korrekt,tiszta,a személyzet figyelmes,segítőkész,rugalmas. A wellness részleg nagyon jó,a szauna felöntések kiválóak. Az étterembe nagy a választék.
9900Körmend, Rákóczi u. 154.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • gyerekmedence • Török fürdő (hamam) • csúszda • bioszauna • napozóterasz • szénaszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár • cukrászda