Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
KÖszönjük ezt a pár napot jól éreztük magunkat. Minden remek volt,a szállás, az étkezés, a szervezés. Pici gondunk annyi volt mivel kisgyermekesek vagyunk, hiányoltunk egy pici széket vagy egy pici sámlit amire a gyermek fel áll és feléri pl. a kézmosot. Apró észrevételünk a kézmoso melletti polc hiánya.
Köszönünk mindent legközelebb is amint tudunk ellátogatunk önökhöz. Minden jót kívánunk!
Hotel Írottkő válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük a kedves szavakat, a pozitív értékelést, melyet Kollégáimnak is tolmácsolok. Szeretettel várja Önöket Kőszegen a Hotel***Írottkő !
2013. február 27., Tóth Katalin Anna, Hotel Írottkő
Fentiek szerint összességben nagyon elégedettek voltunk. A szoba kicsit szűkös volt, szerintem az ágyakat másképp kellene megpróbálni elhelyezni, ha lehet, hogy a szoba kicsit tágasabb legyen. Olvasó lámpákat mindenképpen az ágyak fejrészénél kellene elhelyezni. Más kényelmetlenséget nem tapasztaltunk.
Hotel Írottkő válasza
Kedves Túri Aranka! Köszönjük a kedves szavakat, a pozitív értékelést, melyet Kollégáimnak is tolmácsolok. Reméljük az apró hiányosságot pótolta Kőszeg és környékének szépsége, szállodánk további szolgáltatásai. Az olvasólámpa problémát sikerül rövid időn belül megoldanunk, köszönjük az észrevételt !