Nuvolina étterem értékelései

Értékelései
6
10
14
12
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nuvolina értékeléseit!

Olvasd el Nuvolina étterem értékeléseit!

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
Kései vacsorára érkeztünk meg az étterembe próba szerencse alapon, de nem bántuk meg, sőt! Sikerült az ablak mellé letelepednünk, ami a kilátás miatt hívogató volt, viszont az ajtó mellett és a felszolgálók munkapultja mellett helyezkedett el, ami ezek miatt mégsem volt annyira szerencsés a nyüzsgés miatt. Legközelebb beljebb ülünk.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 3.
Nyári tihanyi kirándulásunkkor pihentünk meg a vendéglőben. Férjem már járt itt egyszer előtte, nagyon dícsérte a helyet. Nem véletlen, mert házias, nagyon finom ételekkel szolgálnak és óriási adagokkal. Nagyon kellemes volt a teraszon ücsörögni, inni a limonádét, majd elfogyasztani egy finom ebédet. A kiszolgálás is páratlan.
Megosztom
2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 3.
Baráti beszélgetések klassz helye szerintem! Ha barátnőm külföldről hazajön egészen biztos, hogy beülünk egyet lattézni, mert jó helyen van, közel a nyugatihoz. Szeretjük, hogy vannak szezonális ízek, a karácsonyiak a legfinomabbak. :-) fontos számomra hogy laktóz-, és koffeinmentes változatban is kaphatók az italok.
Megosztom
Isteni görög -

Floga Grill Budapest

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban Budapesten egy másik görög étterem volt a kedvencünk, ahol igazi gyrost ehet az ember és más szuper finomságokat, de csak ritkán tehettük meg, mert eléggé messze van tőlünk. Viszont a Floga 2 villamosmegállóra nyílt tőlünk, úgyhogy nagyon sokszor fogunk ott enni! Isteni finom a gyros tál, a görög saláta, tzatziki, ás a házi somlóijuk. . .
Megosztom
Nyeremény ebéd -

János Étterem Budapest

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nyereménykupon beváltása végett tértünk be az étterembe, aminek nagyon-nagyon örültünk és vártuk is hogy kipróbálhassuk az éttermet, mert még nem hallottunk róla, pedig jó helyen van. Asztalt foglaltunk előre, de érkezéskor kicsit kétségbe estünk, mert senki nem segített, hogy akkor mégis hol a mi helyünk.
Megosztom
2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 2.
Tavalyi évfordulónkat ünnepeltük itt, már régóta terveztük a látogatást kettesben és nagyon klassz volt. Nagyon kellemes hangulatú étterem csak iszonyú sokan voltak így kevéssé volt meghitt a vacsora. Ennek ellenére az ételek mennyiek voltak, a kiszolgálás nagyon kedves, figyelmes, még kis varjas hűtőmágneseket is kaptunk. :-) Összességében mi elégedettek voltunk.
Megosztom
Valami még hiányzott -

Görög Kancsó Étterem Szentendre

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ígéretes helynek indult, szuper helyen a Dunakorzón, kis mediterrán hangulat. Rengeteg vendég volt aznap, úgyhogy benn telepedtünk le. Finom ételek az étlapon, nehéz volt választani. Sajnos az én választásom nem sikerült a legjobban, a szűzérme sótlan volt, ízetlen. . . hiába a nagy adag, nem voltam lenyűgözve.
Megosztom
Isteni ebéd -

Bali Caffe Budapest

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban is többször jártunk már a férjemmel a Baliban, akkor egy-egy kávéra ültünk be, ami mindig isteni. Most azonban egy kellemes ebédet fogyasztottunk el náluk, ami isteni volt! ! Szép adag, igényes tálalás, finom ízek. Mellette jó fej pincérek, nincs az a nagy feszengés, pedig amúgy egy elegáns hely, sok-sok turistával. Alig várom, hogy visszamenjünk!
Megosztom
2014. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. április 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden évben itt tartjuk a céges karácsonyi vacsorákat és nagyon szoktuk várni. Nagyon finom, változatos az ételkínálat! Kedvencem a látvány grillező pult, ahol odaviszed a kis nyers, pácolt csirkemelled, sajtod, zöldséged, és pikk-pakk előtted meggrillezik. Isteni! A kiszolgálás mindig nagyon udvarias, figyelmes. Egy picikét kiesik tömegközlekedési szempontból, de nem veszélyes.
Megosztom
2015. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátságos, figyelmes kiszolgálás. Élvezik amit csinálnak és szeretik a vendégeket, amit érzeni az ételeken, a helyen. :-) alig várom hogy visszatérjünk! ! Egy valamit bánok, hogy picike a hely. Igazi görög ízek! A gyros változatos, nem az egyszerű aluljárói gyrosos feeling! A sütemények is isteniek, próbáltuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbáljátok ki!
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX