Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Kezdem először a negatívumokkal: a wellness részleg elég hiányosan működött, sem az infra szauna, sem a gőzkabin nem működött:(. Az ételek nagyon változatosak és finomak voltak, talán annyi, hogy több étel csak langyos volt, pedig nem is az utolsó pillanatokban étkeztünk.
A szálloda nagyon hangulatos és szép volt, már a belépéskor nagyon szimpatikus volt. jóbenyomást keltett. A velnes maximálisan jó volt. A gyógyvíz nagyon jó hatással volt az egészségünkre. A szobánál hiányoltam az alvásnál kispárnát, illetve az ágy végénél kényelmetlen volt a kiálló széle.
A dolgozói személyzet maximálisan udvarias, kedves, és figyelmes volt. Szívesen vissza térünk még ha a lehetőségünk engedni fogja. Köszönünk mindent. Tisztelettel Szabó Istvánné
A szoba kényelmes és nagyon tiszta volt a fürdőszobával együtt. A fürdőrészleggel, a szauna választékkal, sóbarlanggal szintén elégedettek voltunk. Mind a reggelinél és vacsoránál széles ételválaszték és ízletes ételek voltak. A személyzet kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a kellemes kikapcsolódást.
A recepciós elnézést kért, amiért nem kaptam visszajelzést az előleg számlázásáról. A megérkezésünkkor kedvesen, pontosan információkat adtak a szálloda lehetőségeiről,a tudnivalókról. A személyzet mosolygós, kedves, korrekt. Az éttermi választék változatos, minden igényt kielégítő. A terítéket gyorsan és szinte észrevétlenül cserélték.
2020. november 2. hétvégéjét töltöttük itt a barátainkkal. Már jártunk itt évekkel ezelőtt, akkor magasabb volt a színvonal. Összességében most sem lehet panasz, inkább az apró "bosszúságok" azok, amelyek árnyékot vetettek a hangulatra. Most belefutottunk egy telt-házas hétvégébe. A termál részleg ennyi embernek kicsinek bizonyult.
A vízhőfokra is többen panaszkodtak, mert elég "hüsi" volt, egyszer láttuk az illetékest hőfokot mérni, mondta is a vendégeknek "felfűtöm 40 fokra és mára nem lesz gondom vele". Így is tett. A szoba viszont tiszta és nagyon kényelmes volt. Az étkezés két turnusban történt, ezért nem volt tülekedés, viszont az ételek mindkét napon nagyjából ugyanazok voltak, az ízekkel nem volt gond, de néhol nem az volt a tájékoztató kártyán kiírva, amit valójában láttunk. A reggelinél a gyümölcslé automata a narancslé helyett vizet adott, az ananászlé valami agyonédesített aroma vagy szörp lehetett. A személyzet viszont udvarias, segítőkész volt. Összességében nem éreztük rosszul magunkat, de az én emlékezetemben nem ilyen Balneo Hotel él. Vissza fogunk valamikor jönni, hogy megtaláljam és visszakapjam az emlékeimet! Remélem , sikerülni fog!
Nem vagyok túlságosan megelégedve a szállodával. A személyzet egy része flegma. Az ételek és italok középszerüek. A bútorzat leharcolt. A wellness részelg viszont nagyon jó! A gyerekekre is nagyon oda van figyelve. Játszó szobában sok játék van.
Baráti házaspárral töltöttünk pár napot a hotelben, ahol nagyon figyelmes, előzékeny kiszolgálásban volt részünk. Meglepően változatos volt a félpanziós ellátás, nagyon finomakat ettünk. A szobák kellemesek bár az ágy számomra kényelmetlen volt. Összességében azért jól éreztük magunkat.
Már többször voltunk minden jó volt de 1-2 észrevételt leírok. A fürdőköntösön féltenyérnyi lyuk akasztója félig leszakadva. Szappant kérni kellett mert nem volt. Rengeteg tételből választhatunk mind finom volt de a reggelinél a süti Fornetti volt. Ezt bármilyen üzletben megvehetem. Mikor ott voltunk szülinapom volt.
Egy köszöntőkártya figyelmesség lett volna. Ezek apróságok de ezekre egy 4*-os szállodában figyelni kéne. Biztosan máskor is megyünk mert jól éreztük magunkat. Köszönettel:J. Józsefné
Minden az előzetes várakozás szerint történt, remekül éreztük magunkat. A reggeli és a vacsora is változatos volt, és a pincérek gyorsasága is tetszett. A péntek szombati zenei aláfestés a vacsorához kellemes meglepetés volt!
A szoba gépészeti berendezése kissé zavaró volt a nem hangos de monoton kopogó hangok miatt. Ez elég meghatározó volt. A szoba kényelmével semmi gond nem volt.