Csak apró hibákat tudok említeni, s ezektől eltekintve remek hely, kényelmes, családias! Az apró hiba, hogy a mi fürdőszobánkban átható bűzös penész szag terjengett egészen addig, amíg a zuhanykilépőt rá nem raktam a padlóösszefolyóra. Hiányoltam a wc mellől a szemetest, az ágy mellől az éjjeliszekrényt, s csak helyfoglaló volt a két hatalmas fotelágy az ágyaink mellett a szobában.
Nem feltétlenül fontos, de jó lett volna cukorpótlót is felszolgálni vagy kínálni. Van játszótér, jó parkolási lehetőség, tökéletes wifi kapcsolat, stb. Ezek mind apróságok, mert a pihenés biztosított volt, csend, nyugalom, gyors kiszolgálás. Ár-érték arányban kitűnő. Összességében szívesen ajánlom családos pihenésre.
A szoba ablakán lévő sötétítő függöny egyik fele hiányzott, így csak a fél ablakot takarta. A helységben 2 db dug-aljzat található, mely a tv-t és a hűtőt működtette. A telefonunk töltésekor valamelyiket ki kellett kapcsolni. A fürdőszobában villanyborotvát használni nem tudtunk, ment nincs konnektor.
A zuhanyzó nincs leválasztva, még egy függönnyel sem, így a víz tusoláskor az egész fürdőszobát beterítette, így a wc-t is, mely közvetlenül a tusoló mellett található. Megvártuk míg a víz felszárad, mert felmosót nem találtunk.
A személyzet nagyon barátságos,segítőkész. Az ételek finomak,és mennyiségileg is elegendőek voltak. A szoba tiszta,kellemes,fűtés kiváló volt. A fürdő 10perc sétával megközelithető. Az egész panzió területe tiszta,rendezett. Parkolási lehetőség kiváló. Ár -érték arány kiemelkedően jó. Napi élvezeti cikkek /kávé,sör,üditő / megfelelő árban vannak.
Vegyesek az érzéseim, jó volt ugyan, de vannak alapvető hiányosságok. A szállás elhelyezkedése nagyon jó, nagyon közel van a Barlangfürdő. A parkolás rendben volt, udvaron belül. A panzióban kedves volt és segítőkész a személyzet. A wellness részleg jó volt, finn és infraszauna, sószoba, külön köszönet a tündéri, nagyon kedves masszőrnőnek.
Viszont az ételekre nem tudom ugyanezt mondani. A vacsora még csak-csak, ízletes és nagy adag a másodikféle (kétféle közül lehetett választani), a leves értékelhetetlen volt mindkét este, és hiányzott a normális savanyúság, illetve valami egyszerű desszert. . . . A reggel viszont kiábrándító. . . Kaszvadt szalámik, 0 friss zöldség, de tényleg semmi - néhány savanyú uborka és almapaprika. . . a legolcsóbb joghurt, müzli reggelire. Tea: valami bekevert piros cukros lötty. Ami viszont a legfelháborítóbb volt, hogy nem járt kávé a reggeli mellé, csak rendelésre. Szóval erre azért kéne figyelni, mert ahhoz nem olcsó, hogy még a kávét külön kelljen rendelni egy svédasztalos reggelihez. Annak ajánlanám, akinek kaják terén nincsenek nagy elvárásai.
A személyzet kedves és segítőkész. a lefoglalt 1 ágyas szoba helyett 2 ágyas, kényelmest kaptam. A szoba (22. szám) színvonala a kedvező ár ellenére hagy kívánnivalót maga után. Pl. cserére szoruló zuhanyzótálca, átszerelt radiátor után tátongó lukak a falon.
A szállás az árnak megfelelő, a személyzet roppant segítőkész és kedves minden egyes tagja, az ételek nagyon finomak, nagy a választék az étlapon, bár én a rántott gombát hiányoltam, de ettől függetlenül minden este ott vacsoráztunk, és olyannyira jól is laktunk, hogy a vacsorát követően elmentünk sétálni, szinte már rutinná vált minden este. A környék nyugodt, sok a látnivaló. Érdemes ellátogatni ide.
A szoba kényelmével és tisztaságával egyáltalán nem voltunk megelégedve: az ágy rettenetes állapotban volt, konkrétan lyukak voltak a szivacson, ezért garantált a hát fájás. Emellett az ágy még recsegett is, így ha véletlenül el is aludt az ember, akkor is felébredt egy fordulás után.
A mosdó tisztasága is hagy kívánni valót maga után: fekete penész foltok a zuhanyzóban, és a zuhanytálca úgy rugózik mint egy trambulin. Ha ezeket kijavítják akkor sokkal jobb szolgáltatások kaphatóak ott.
Minden nagyon jó volt. . . 2015 szeptemberben rokonokkal járt itt. Miskolctapolcán most jártunk először így nem tudtunk előre semmit. Panzióba megérkezve kedves és udvarias személyzet fogadott minket,elmondták a szálloda lehetőségeit és megkaptuk a kulcsot a szobákhoz. Amikor bementem a szobába tisztaság és rend fogadott ,majd az illemhelyet néztem meg az is tiszta volt.
Majd egy kis séta után megvacsoráztunk a szálláshelyünkön. Svédasztalos reggeli és menű választásos vacsora volt a szállással egybe . A reggelivel volt egy kis negatív észrevételem pl,mind a két nap ugyan abból lehetett választani tea ,felvágott ,sajt,tojásrántotta,virsli,vaj,lekvár és müzli tejjel. Gondoltam már a második napon nem szeretnék megint teát inni és a tejhez megkérdeztem van-e kakaó Igen és kaptam is de sajnos a tej hideg volt igy újra kértem a pincért ha nem lenne gond meleg tejet kérnék. Na ekkor meglepetésként habos-babos kakaót kaptam annyira finom volt hogy még egy pohárral kértem. Itt szeretném megköszönni ISTVÁNNAK ,pincérnek,,hogy teljesítette a kérésemet,KÖSZÖNÖM . Ha lehetne a reggelit még kilehetne bőviteni párizsival ,zöldségekkel,gyümölcsökkel és rostos innivalóval is Amúgy tényleg mindennel megvoltunk elégedve és szuperül éreztük magunkat is. Köszönet a Hungária Panzió dolgozóinak érte.
Nagyon jól éreztük magunkat! Másodszor is! Udvarias volt a személyzet és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha megint Miskolctapolca lesz az uticél csak is ott fogunk megszállni! Az ellátás nagyon jó volt,finom volt az étel is. Nagyon jó helyen van, közel a barlangfürdőhöz és a strandfürdőhöz is. És még sok látnivaló van a környéken amit érdemes megnézni.
A szállás tökéletesen megfelelt elvárásainknak. Személyzet kiváló, segítőkész, udvarias. Ételek (reggeli, vacsora) finomak, ízletesek voltak, kicsit változatosabbat el tudtam volna képzelni, de az elkészítésben és az adagokkal nem volt gond. Összességében nagyon kellemesen éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
3519Miskolctapolca, Csabai u. 7.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár