Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében

Fantasztikus vidéki szálláshelyek festői környezetben - az elragadó Dunakanyarba, a festői Bükk-vidékre és a magával ragadó Mecsekbe kalauzolunk el benneteket, ahol se szeri, se száma a jobbnál jobb kiránduló útvonalaknak. A kiadós gyalogtúrák után azonban nem árt, ha szuper szálláshelyek várnak. Nézzétek meg, ti melyikben töltődnétek fel legszívesebben!

 

Stílusos lazítás a Dunakanyar kapujában: Duna P'Art Panzió (Verőce)

Fürkésszétek ki a Pilis vadregényes titkait a Dunakanyar kapujában megbújó Duna P'Art Panzióból! A minden érzékre egyszerre ható, aprólékos gonddal megtervezett szobák egy részéből fenséges panoráma nyílik a Dunára, illetve a mögötte tornyosuló hegyekre, amit akár fürdőkádból is megcsodálhattok. A 8 stílusos szobában jólesik majd megpihenni egy kajaktúra vagy látnivalókban bővelkedő kirándulás után.
Ha szeretitek a hasatokat, akkor biztos örömmel ültök be a közvetlenül a vízpart mellett húzódó, földszinti étterembe is, ahol a forró nyarakon szenzációs street food ételeket ehettek, míg a téli időszakban á la carte kínálatból rendelhettek. Tovább az egyik legjobb kirándulóhely mentén elterülő szállás ajánlataihoz>>

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Duna P'Art Panzió (Verőce)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Duna P'Art Panzió (Verőce)

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Duna P'Art Panzió (Verőce)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Duna P'Art Panzió (Verőce)

 

 

Borozgatás, wellnessezés és Mr. Görgey Art Hotel & Bistro (Visegrád)

A múlt gazdag öröksége és a kultúra tökéletes elegye testesült meg a mai igényekre szabott Mr. Görgey Art Hotel & Bistroban. Az ajtón belépve minden négyzetcentiméter a vibráló irodalomról és zenéről suttog az összkomfortos, különleges hangulatot árasztó szobákban.
Piknikezzetek a fűben, pizzázzatok a vén diófa alatt, ízleljétek meg könyvek mellett a fenséges bisztró remekeit vagy lágy dallamok kíséretében sütizzetek egy jót a cukrászdában! Térjetek be a 72 féle hazai és külföldi bort kínáló Görgey Pincébe is, hogy ne maradjatok szomjasak!
A fáradt testre és lélekre pedig a legjobb gyógyír a szálláshely feszített víztükrű medencéje és forró szaunája. Tovább az egyik legjobb kirándulóhely mentén elterülő szállás ajánlataihoz>>

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro (Visegrád)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro (Visegrád)

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro (Visegrád)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro (Visegrád)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Visegrád, a Dunakanyar éke - látnivalók, programok, kirándulóhelyek
Magyarország egyik legkisebb városa egyben az egyik legnépszerűbb is, ami minden évszakban nyújt valami izgalmasat az odalátogatók számára. Ebben a cikkben összegyűjtjük nektek mi az, amit semmiképp se hagyjatok ki, ha Visegrádon jártok!

 

 

Testi-lelki megújulás: Villa Park Panzió (Szilvásvárad)

Észak-Magyarország mesebeli vidékén, a páratlan szépségű Szalajka-völgytől csupán karnyújtásnyira fekszik a Villa Park Panzió, mellyel nehéz lesz betelni. A letisztult, tágas szobáktól, a praktikus apartmanokon át a fényűző lakosztályokig itt mindenki megleli álmai nyaralásának helyszínét. Sőt, mi több, még exkluzív, nagyméretű körkáddal és privát infraszaunával bíró szobát is választhattok!
Fedezzétek fel a környéken rejtőző látnivalókat, majd nyújtóztassátok ki a fáradt végtagjaitokat az exkluzív wellnessrészlegben! A frissítő kültéri medencéből, az ülőpadokkal, valamint a masszázsfunkciókkal bíró jakuzziból és az immunrendszert erősítő, bőrszépítő szaunákból kilépve úgy érzitek majd, hogy megfiatalodik a testetek és lelketek.  Rossz időben olyan fedett kikapcsolódási lehetőségek közül szemezgethettek, mint a csocsó, a pingpong és darts. Tovább az egyik legjobb kirándulóhely mentén elterülő szállás ajánlataihoz>>

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Villa Park Panzió (Szilvásvárad)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Villa Park Panzió (Szilvásvárad)

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Villa Park Panzió (Szilvásvárad) 5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Villa Park Panzió (Szilvásvárad)

 

 

Barátságos fogadtatás a Bükk lábánál: Hungária Panzió (Miskolctapolca)

Családias hangulattal, otthonos érzéssel és figyelmes személyzettel várnak benneteket a Hungária Panzióban, mely kőhajításnyira magasodik a híres Barlangfürdő bejáratától. A gyerekek biztosan értékelni fogják a hatalmas trambulint, illetve a homokozóval, csúszdával, mászókával színesített udvart.
A felnőttek kipróbálhatják a forró szaunákat, az ellazító pezsgőfürdőket, a népszerű flabélos gépet és izgalmas csocsócsatákat, óriás sakkpartikat, valamint pingpongmeccseket vívhatnak a lurkókkal. A szállás remek elhelyezkedésének köszönhetően ráadásul szinte minden látványosság és kihagyhatatlan program csak egy rövid sétányira lesz tőletek. Tovább az egyik legjobb kirándulóhely mentén elterülő szállás ajánlataihoz>>

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Hungária Panzió (Miskolctapolca)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Hungária Panzió (Miskolctapolca)

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Hungária Panzió (Miskolctapolca)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Hungária Panzió (Miskolctapolca)

 

 

Élmények mindenfelé: Tókert Fogadó (Nagymányok)

Varázslatos helyszínt kerestek a pihenéshez? Akkor kapcsolódjatok ki idilli, zöld környezetben, a Mecsekben fekvő nagymányoki Tókert Fogadóban! Ezt a szállást ugyanis minden évszakban megéri felkeresni. A barátságos szobákban mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. A jakuzzi masszírozó vízsugarai, a stresszűző szauna, valamint a ragyogó kül- és beltéri medencék segítenek majd nektek abban, hogy ne legyen hiányérzetetek a nyaralás alatt.  A bakancsos kirándulások szerelmesei pedig garantáltan nem fognak unatkozni a környéken meghúzódó, fantasztikus túraútvonalak miatt. Tovább az egyik legjobb kirándulóhely mentén elterülő szállás ajánlataihoz>>

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Tókert Fogadó (Nagymányok)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Tókert Fogadó (Nagymányok)

5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Tókert Fogadó (Nagymányok)5 csodás vidéki szálláshely a legjobb kirándulóhelyek közelében - Tókert Fogadó (Nagymányok)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Kevesen tudják, de a Vánkos egy csoda kis szálláshely, és reggelizőhely volt eddig. Badacsonytomaj/Badacsonyörs határában található. Idén nyártól viszont már van ebéd, és vacsora lehetőség is, egyenesen a grill lapról. Ki is próbáltuk!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.