Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark Mór bemutatkozása
A Hétkút Wellness Hotel & Lovaspark a 81-es főútról Mór felé kanyarodva közelítheti meg, a Vértes és a Bakony között található kisváros ad otthont a változatos programokat, wellness-szolgáltatásokat, kényelmes szobákat kínáló szállodának. A szálloda premium, kiemelt premium, superior kategóriájú szobákkal és négy darab lakosztállyal rendelkezik.
A szobák berendezése az osztrák Voglauer gyár bútoraiból áll.
Majdnem tökéletes első családi nyaralásunk volt. Az egyetlen dolog ami nem volt 100 %-os az a wellnes rész. A gyerekmedencébe akkorát kell lépni, hogy bele tudj menni kisbabával, hogy az életveszélyes mutatvány és nagyon hideg volt a vize, valamint jönnek fel az apró kis csempék és így megvágja az ember lábát, főleg a gyerekekét.
Az egész wellnes rész, pedig papucsban is nagyon csúszós, nem egy kisgyereket/nagy gyereket láttam elesni amíg ott voltunk és lehetne kicsit jobban szellőző, mert nagyon fülledt meleg volt. A személyzet hihetetlenül kedves és segítőkész. Az ételek hatalmas adagok és fenomenálisan finomak. Biztosan vissza térünk még ide. :)
A szoba minden igényemet kielégített, tiszta, szép, rendes. Az ellátás várakozáson felüli, jó minőségű kiados reggeli, vacsora. A személyzet udvarias, mindenben segitőkész. Az Öreg Prés Éteremben eltöltött vacsorát követöen a tulajdonos kérésünkre bemutatta a muzeumot és az ott lévő szálloda szobáit ami nagyon tetszet.
Gyönyörű helyen van a hotel. A személyzet nagyon kedves, türelmes a gyerekekkel. A szobánk akkora volt, hogy annak az előtere tágasabb,mint máshol az egész szoba. Apróságokkal lehetne tökéltesebbé tenni. A wifi sajnos nem eleg stabil. A félpanziós étlapra ráférne pár könnyű étel (minden finom ami rajta van,csak pár este után eléggé megterheli a gyomrot).
A szállás nagyon jó volt, szép igényes kialakítással, kényelmes ágyakkal. A wellness részleg is nagyon tetszett bár apró észrevételem lenne, hogy a gyermek medence alján lejött a csempe, mely balesetveszélyes és ezáltal éles is. Kislányom lábát elvágta. Az étteremben finom ételeket ettünk és hatalmas adagokat kaptunk.
Viszont itt is lenne apró észrevételem, hogy a menüválasztásos vacsoránál javasolnék tészta ételt is, mert elég egyhangú az étlap és a 4. nap már nem kívánja az ember a húst hússal. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és az apró észrevételeket csak építő jelleggel írtam. Köszönjük.
Családom és én is elégedettek voltunk a szállással, elhelyezkedéssel, kiszolgálással, személyzettel. A vacsorai ellátás talán jobb lett volna, ha és amennyiben az eredetiek szerint, svédasztalos formában valósul meg. A menüválasztásos vacsora is finom volt, csak valamivel több ideig készült el, mintha a svédasztalról válogattunk volna.
Már másodjára voltunk itt és most is azt kaptuk amit vártunk. Felesleges sorolni bármit, mert a Hotel tökéletes szolgáltatást nyújt és telesen vendégbarát. Lokális problémának tűnik, hogy néhány étel mintha sósabb lenne a szükségesnél, de lehet hogy bennem van hiba. .
Rám kismértékben zavaróan hatott, hogy a nem túl nagy úszómedencében labdáznak és szemet szúró kis gyerekek jakuzziban való hosszú ott tartózkodása. Előbb leírtak a Hotel értékéből semmit nem vonnak le és ha lesz pénzem boldogan leszek ismét vedég.
Téli szünetben Karácsony után gyermekekkel és baráti társasággal jártunk itt. Már több alkalommal pihentünk Hétkúton, sosem csalódtunk. Tágas, kényelmes szobák. Wellnesz nagyon jó. Játszószoba, csocsó nagy öröm volt a gyerekeknek. A környezet csodálatos. Reggeli jó, bőséges. Félpanzió keretein belüli vacsora kissé csalódás volt.
Fantasztikus volt minden. Két eleven kisfiammal türelmes és nagyon kedves volt mindenki. Igazi gyerekbarát hely. A szilveszteri program is nagyon jó volt, különösen a bűvész a gyerekeknek. A medencék is pont jók egy 3 és 7 éves gyereknek. Tisztaság, kedves személyzet, finom ételek, szép kilátás. Köszönjük!
3 napot voltunk itt a párommal, gyönyörű, csendes helyen van a szálloda, az udvarról megnyugtató kilátás nyílik egy szép zöld dombra. A szálloda végében lovak legelnek, és van egy kis tava is padokkal. Ideális romantikus helyszín pároknak. A szoba és a fürdőszoba tágas, és a modern stílusú fürdőszobában egy nagy ablak is van, így szuper világos van itt.
Az ágyak kényelmesek, az ételek finomak, a felszolgálók kedvesek. A vacsora mellé kaptunk szörpöt és ásványvizet is. A wellness részleg is jól felszerelt, egy lépés a szaunából és kint vagy az udvaron, ahol napozni, lazulni is jól lehet. Bárjuk is van, ha valaki megszomjazik :) A belső udvaron van ingyenes parkolójuk is. Egyedüli negatívum az volt (számomra) hogy még a régi típusú képcsöves televízió volt a szobában. Mindenkinek ajánlom, pároknak és gyermekes családoknak is remek kikapcsolódást nyújthat a hely.