PITYOR étterem értékelései

Értékelései
8
15
12
8
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg PITYOR értékeléseit!

Olvasd el PITYOR étterem értékeléseit!

Mire gondolt amikor az ételnek nevet adott? -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2021. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. március 9.
Az étterem kifőzdéjéből elvitt ételre a sváb vadas megnevezés sehogysem illett Mert megjelenése, íze és állaga illata egy borzalmat takart - otthagytam. Remélem a szakács nem evett belőle pedig megérdemelné! ! Az étterem kisebb döccenőkkel de jól működik. Az ott dolgozó kövérkés emberről a gyerekszoba hiánya lerí.
Megosztom
Az étterem rossz napja -

Csehülünk Telki

2020. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. október 4.
Nem volt szerencsénk amikor ebédelni mentünk az intézménybe. Kifogtunk egy fiatal, valószínűen beugró pincért aki mosoly nélkül - modortalanul végezte dolgát. Viselkedését azzal tetézte, hogy elmenetelkor szembe jött velünk és ki kellett kerülnünk. Elköszönni valószínűen azért nem volt hajlandó, mert kevesellhette a borravalót. Az ételek nem voltak szívdobogtatóak.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 1.
Nem a komenteket kell olvasni, hanem odamenni és enni - inni. MEGÉRI! ! Jó helyen lévő elegánsan berendezett hangulatos kávéház minőségi termékekkel és profi pincérekkel. Az elfogyasztott citromtorta és a már nem tudom minek nevezett somlói régi nagy idők ízeire emlékeztettek. Az adagok nagyok és ezt figyelembe véve nem is drágák.
Megosztom
Sajnos nem tudtam elkerülni. -

Hotel Laroba étterme Alsóörs

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 30.
Szép tavaszi napon kerestük (bár ne tettük volna) fel az éttermet. Általam rendelt halászlé kinézete meg sem közelítette a vendégcsalogató reklámban szereplőt. Körömnyi nagyságú (igaz megfelelő mennyiségű) halkockák úsztak egy semleges se íze se bűze, se színe víz folyékonyságú híg erőtlen lében. Feleségem sem járt jobban a kért kacsalevessel.
Megosztom
Ne hagyjátok ki, menjetek el -

Ape Regina Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Péntek délutáni kései bédre tértünk be. a Dizájn és a tisztaság, valamint a felszolgálás kifogástalan. Az ételek nem rosszak, de mintha nélkülöznék az olasz ízeket és a választék sem lehet fenére ülni. Legnagyobb kifogásunk a tenger termékeinek teljes hiánya volt. . Mindezt feledteti a pincérek hozzáértése . kedvessége.
Megosztom
aki nem tud arabusulc ... -

Cukorborsó Kertvendéglő Páty

2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 20.
Másodjára jártam itt és kellemes várakozással ültem le ebédelni. Kár volt. A rendelt vadas marha zsemlegombóccal minősége még a vicckategória alját sem érte el. - A hús még rendben lenne, de a vadas szósz nélkülözte e zöldségeket és emiatt enyhe kotyvalék íze volt. A fő attrakciónak szánt zsemlegombócról nagyon nehéz jó modorban írni.
Megosztom
Jóízű elegancia!!! -

Walter Vendéglő Perbál

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Vagy hatodszorra jártam itt, de mindig megkap a hely kifogástalan jó ízlése és az ételek egyedisége. Beszélni kell a személyzet -nem lakáj- közvetlenségéről és szakmai felkészültségéről. A vendéglőt nyugodtan lehet perbáli csodának nevezni. Egyszóval tökéletes. Ugye lehetek egy kicsit rossz indulatú. Az árak enyhén húzósak, következmény a hétköznapi délután alig volt vendég.
Megosztom
Kár volt dícsérni!!! -

Márkus Étterem Budapest

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi pozitív élményeink hatásár a ismételt látogatást tettem az étteremben. Kár volt. Fiamnak kihozott mézes mustáros csirkemell 3 mm-nélnem volt vastagabb. A fő problémát az okozta, hogy a szósz enyhén karcos volt, nélkülözte az ízek harmoniáját , alapanyagokat külön - külön ki lehetett érezni belőle. A rántott borjúláb balettcipő méretű volt és sötét barnára volt sütve.
Megosztom
Profi módon házias -

Márkus Étterem Budapest

2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először tértem be a vendéglőbe, mert soha nem okozott csalódást. A hely dizánja nem megkapó a helyiségek kialakításánál jobban oda lehetett volna figyelni. Enyhe retro hangulat érezhető, de mindez nem zavarja a vendéglőtől alkotott véleményemet, enni jöttem és most sem csalódtam A megrendelt ételek adagjai éhes embernek is elegendőek és mindenféle kunszt nélkül háziasak.
Megosztom
Irány és cél tévesztés -

Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi

2015. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. december 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két hete próbáltam vaslábosban készített sóletet enni. Rettenet volt, minősége még egy közepes babfőzelékét sem érte el A behírdetett füstölt libahús és töltött libanyak nem együtt főtt a babbal. Jaj! ! ! Az már hab a tortán, hogy a nem eszem baromfit és ezért az ételt hús nélkül kértem. Pincér első menetben a 2000 Ft-os étel árát 1730 Ft-ra csökkentette.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX