Oxigén Family Hotel Noszvaj - Vendégvélemények összefoglalója
Az Oxigén Family Hotel Noszvaj a családos vendégek számára kiemelkedő kényelmet és széles körű szolgáltatásokat kínál. A gyerekek számára szóló programok, játszóház, játékos medencék és az animátorok folyamatos figyelmet és szórakozást biztosítanak. A szálloda nagy, gondozott kerttel és külső játszóterekkel ideális helyszín a szabad programokhoz és a természet közeli kikapcsolódáshoz.
Az étkezés változatos és bőséges, kifejezetten figyelnek a családok igényeire, és külön éttermi részleg is segíti a kényelmes étkezést. A szobák tágasak és esztétikusak, a berendezés pedig praktikus megoldásokkal segíti a családos tartózkodást. Az Oxigén Family Hotel Noszvaj wellness részlege széles körű lehetőségeket kínál a pihenésre, és a szaunáktól a relaxációs programokig minden korosztálynak kínál kikapcsolódást. A személyzet udvarias és segítőkész, amely hozzájárul a gördülékeny és kellemes tartózkodáshoz. A hotel elhelyezkedése Noszvaj erdőkkel övezett környezetében különleges hangulatot kölcsönöz, és lehetőség nyílik a környék felfedezésére. A gyerekbarát szolgáltatások között kiemelkedő az all inclusive ellátás a gyermekek számára, valamint a programok támogatják a családi együttlétet. Az éttermi részek és közösségi terek korszerű dizájnja, a baba-mama szobák praktikusságával teszik kényelmesebbé a tartózkodást. Összességében a szálláshely továbbra is ajánlható családoknak és gyerekcentrikus pihenésre vágyóknak.
A környezet gyönyörű, szuper játszótér lenne, amely nagyobb gyerekek számára is alkalmas lenne, csak sajnos nem használható. Viszont a sakk, lengőteke . A személyzet nagyon kedves, animátorok is nagyon figyelnek a gyerekek szórakoztatására, Páfrány elbűvölő. Ellátás tökéletes. A wellness részleg állapota kifogásolható.
A jakuzziknál rendkívül éles sarkok, élek találhatók (gyereknél igen veszélyes), és nagyobb tisztaság, karbantartás is elvárható lenne. Az infraszauna egyáltalán nem is működött.
A szálloda nagyon szép helyen fekszik, óriási kerttel . A személyzet kedves, segitőkész. Az ételek finomak és sokfélék. A gyermekkel utazók nem fognak csalódni. Egész nap programok várják a gyermekeket. A kicsik számára a játszóházban egész nap térítésmentesen biztosítva van bébi étel, többféle gyümölcs , joghurt, túró rudi , gyümölcslevek.
Nagyon tetszett a szálloda nekünk, ugyanis a gyerekeknek rentgeteg játék lehetőség van kint a kertben, de a játszóházban is. A környezet csodálatos ami körbeveszi. Az étel nagyon finom volt, a szoba jó tágas, ötletesen vannak kialakítva a gyerekeknek az alvóhelyek. A személyzet minden tagja kedves és segítőkész volt. Visszatérünk.
Már 4. alkalommal voltunk ebben a szállodában, tekintettel arra, hogy tejfehérje allergiás gyermekeinknek az étkeztetése problémamentes, a szálloda mindenre fel van készülve. A kislányom születésnapjára tekintettel még tejfehérje mentes tortát is kaptunk amit Páfrány hozott ki neki.
Idén első alkalommal kipróbáltuk az esti animátoros meseolvasást is, így a gyermekeink a játszóházban voltak, amíg mi nyugodt körülmények közt megvacsoráztunk kettesben. A gyermek wellness részt is biztonságosabbá tették, a csúszásgátló gumiszőnyeggel, és ott is rengeteg játék és úszógumi/karúszó van biztosítva.
5 napra érkeztünk két gyerekkel (11 éves és 2 éves) Szép környezet, kedves személyzet és nagyon jó programok. Már-már túl aktív is volt a nyaralás, rengeteg program volt, és a wellness rész is nagyon szuper, mindkét gyerek nagyon élvezte. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. Ha valami gond volt (pl.
a mi szobánkban a hajszárító nem működött), azonnal intézkedtek. Finomak voltak az ételek is. Mi biztos, hogy visszajövünk még.
Kedves irnok!
Köszönjük visszajelzését, vendégeink véleménye kiemelten fontos számunkra. Nagy örömmel olvasom, hogy jól érezték magukat noszvaji szállodánkban, elégedettek voltak a gyerek-, és felnőttprogramok kínálatával, Zen Spa családi wellness birodalmunkkal és az egyéb szabadidős szórakozási lehetőségekkel is.
Két gyerekkel 4 napot töltöttünk az Oxigén Hotelban. Fantasztikus helyen lévő csodaszép szállás . A szoba berendezése nagyon igényesen lett kialakítva,minden részletre figyeltek. Kényelmes ágy! Rengeteg programok a szállodán belül kicsiknek nagyoknak. . , animátor vigyázz a gyerekre a szauna szeánsz vagy a felnőtt kikapcsolódások alatt. Vissza vágyunk! Csak ajánlani tudom bárkinek ezt a szállást.
Kedves Értékelő!
Nagyon szépen köszönjük, hogy értékelésével megtisztelte szállodánkat és ezzel is hozzájárul a fejlődésünkhöz.
Nagy örömünkre szolgál, hogy szép emlékeket őriznek a nálunk eltöltött hétvégéről, tetszett a kilátás, elégedettek voltak a szolgáltatásainkkal és a szauna program is szórakoztató volt.
Májusban jártunk a szállodában,egy éjszakát töltöttünk itt,de még biztosan vissza térünk hosszabb időre. Gyönyörű környezet,tiszta levegő,kényelem,kedvesség. Ennyire gyerekbarát szállodával még sehol nem találkoztam. Mindent a gyerekekért! Nagyon finom ételek,gyerekeknek ötszöri étkezést biztosítanak.
Nagyon szépen köszönjük értékelését, vendégeink véleménye nagyon fontos számunkra!
Nagy öröm számunkra olvasni, hogy jól érezték magukat szállodánkban, tetszett a környezet, elégedettek voltak az ellátással és a wellness részleggel is!
Április végén voltunk "édes hármasban" a két évet már betöltött, örökmozgó unokánkkal. Szép a környék, rendezett a szálloda parkja, a kicsiktől a nagyobbacskáig mindegyik kor-csoportnak kínálnak játék,illetve szórakozási lehetőséget, kint is és rosszabb idő esetén, bent is.
Aranyosak az animátorok, a foglalkozások, külön kedvence volt a kicsiknek Páfrány, a sárkány. Az első találkozás során egy kicsit idegenkedtek tőle, (legalább egy percig) de hamar megbarátkoztak vele és már várták a következő felbukkanását. Nagyon jó a játszószoba, olyan volt, mint az óvoda, ahol a szülők ott maradhatnak a gyerekkel. Remek ötlet a szobaajtók mellett gyermek magasságban elhelyezett tábla a különböző "jelekkel", így ők is tudták, hogy melyik szobában laknak. Feltétlenül meg kell említenem az ellátás színvonalát is. Valóban minden igényt kielégít. A bébiételektől a csemegéig minden volt. Az esti kakaóhoz a tejet megmelegítették nekünk, az etetőszéket odahozták az asztalunkhoz, anélkül, hogy kérnünk kellett volna. Maximális odafigyelés, lelkiismeretes munka. Mehet nekik a nagy piros pont! Annak ajánlom, akit nem zavar a gyerekzsivaj, mert az itt van. Talán éppen ez teszi még érdekesebbé az ottlétünket - egy nagy, családi játszótér. Érdemes volt elmenni, remélem, valamikor megismételjük.
Kedves Gyuszipapa!
Nagyon szépen köszönjük értékelését, véleményét nagyra értékeljük!
Hatalmas öröm számunkra olvasni, hogy jól telt a pihenésük Noszvajon, és Páfránnyal is sikerült megbarátkozni!
A hely autóval és busszal is könnyen elérhető. A buszmegálló konkrétan a hotel előtt van úgyhogy tényleg ideális olyan családoknak akik nem autóznak. Az épület maga nem túl hivalkodó de ahogy belépünk minden megváltozik. A miliő egyszerűen gyönyörű. Mondjuk nem véletlen. Mint megtudtuk egy neves belsőépítész tervezte a dizájnt.
Ezek után már azon se csodálkoztunk (na jó azért egy kicsit igen), hogy a szobában van egy kád! ! Akár onnan is nézhetjük a tv-t. Mondjuk a víz nyomással volt egy kis gond de annyira nem zavart. A szoba ajtókon nemcsak szám hanem egy állatos kép is van, ezzel könnyítve meg a tájékozódást a gyerekeknek. Egyszerű és nagyszerű ötlet! Ahogyan minden. Valahogy ügyelnek a részletekre és olyan kifinomult minden. Családoknak maga a paradicsom a rengeteg gyerekprogrammal. Még gyerek szauna is van. Én ősszel jártam itt de azt tervezem, hogy minden évszakban visszatérek, mert a környezet mesés és minden évszakra tartogat meglepetést. Az étterem rész kicsit szűk, ill nem az asztalok hanem ahol az ételhez lehet jutni. Más kritikám nincs. Érdemes elmenni hozzájuk!