rozsa23 étterem értékelései

Értékelései
13
19
12
12
0
0
94

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg rozsa23 értékeléseit!

Olvasd el rozsa23 étterem értékeléseit!

Hangulatos hely a lugas alatt -

Pál Csárda Tihany

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Nagyon kellemes hely. Tihanyi látogatásunk alatt külföldi vendégemmel jártam itt. akinek vágya igazi halászlé volt, mert ő még olyat sosem evett. Nagyon finomnak találta és örültem, hogy ezt a helyet találtuk ott nagy hirtelenjében. Hideg rozé fröccsöt is ittunk mellé így teljes volt az élmény a szőlőlugasok alatt megterített asztalunknál.
Megosztom
Tradicionális ételek -

Berek Halászkert Bajánsenye

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 21.
Kerceszomori Biofarmon ajánlották, hogy ezt az éttermet válasszuk. Még nem jártunk itt, csak egy közeli másik étteremben pár éve, így nagyon örültünk, hogy egy új helyet is kipróbálhatunk. Gyors kiszolgálással találkoztunk, és összességében finom ételekkel. én egy Őrségi hajdinás vargányalevest szarvaspörköltet dödöllével választottam, míg barátom rántott vargányát kért.
Megosztom
A legjobb Csopakon -

Márga Bisztró Csopak

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 19.
Ha Csopakon járok, visszatérek. Kihagyhatatlan. Bármit ettem, vagy ittam mindig elégedettem távoztam. Már a szép tálalás ami megfog. Csak ajánlani tudom másoknak is. Igaz, nem olcsó hely, de megéri. A látványért, a maradandó élményért, a Balaton hangulatát idefent lehet a legjobban átélni.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 19.
Már régóta szemezgettem a hellyel, de csak az idén volt alkalmam betérni az étterembe. Finom rozéfröccsöt ittam a nagy nyári melegben míg kihozták az ebédünket. Nagy örömünkre egy igazi magyaros, nyári étel töltöttpaprika is volt. Igaz, már ízvilág az édesítés terén, mint amit odahaza készítek. Én a különlegességnek számító bikafarkat választottam.
Megosztom
A csopaki strand legjobb helye -

Andi Grillkert Csopak

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 19.
Ha strandolunk mi a Balatonon strandolni legjobban Csopakon szeretünk. Gyönyörű a strandja. Finomak a csopaki fröccsök, de kiváltképpen az Andi nál. Remek olaszrizlingjét ajánlom mindenkinek. S ebédre se kell átmenni sehova, ha nem ssak egy olcsó menűre vágyunk együnk itt vmi szépet és finomat. Mi egyik nap foglaltunk itt asztalt és megebédeltünk.
Megosztom
Jó hely és jó borok -

Fabro Pincészet & Étterem Paks

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 19.
Már nem először jártam itt és fogok is még ide jönni. Mert szeretem a paksi borokat, a sillert és a Fabróét pedig különösen. Csodaszép környezet, a Sárgödör tér hangulatában egy ilyen étterem és kedves kiszolgálás örökre szép élmények ad. Ha csak borozni van kedved, ki ne hagyd, ha van idő érdemes itt megállni ebédelni és a pincét is meglátogatni, mert az is gyönyörű.
Megosztom
Ha tehetném mindennap idejárnék -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Borokat szeretm inkább, de bizonyos időszakban, főleg nyáron imádoma jó hideg söröket is. No, meg húsvétkor amikor lehet zöld sört kapni a Jaromirban. Így kerültem ismét sörőzőbe, s most ezt jól kifogtuk. Csodaszép helyen, kellemes (bár kissé lassú) kiszolgálással töltöttünk el itt barátommal pár órácskát S ha már itt voltunk ittunk a korsó Dudák zöld sör után egy pohár hidegen komlózott csapolt klostermannt is, s a végén dessertként pedig a végén egy üveg mézes Bakalárt.
Megosztom
Átlagos hely -

Tarcali Csárda Tarcal

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
A hely vonzó. Belülről egyszerű és kocsmahangulata van. Nagyon kedves, beszédes felszolgáló lányokkal. Helyi borválasztékuk azonban pocsék, így az ételek mellé ezen a vidéken inkább sört ajánlanék. Vagy más borvidék borát. Több napon keresztül nem érdemes idejárni, mert nem túl változatos az étlap. De laktató, finom, egyszerű. Alkalmi vacsoravendégként betérni megéri.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Régi vágyam volt már itt vacsorázni. Most egy remek borvacsorán vehettem rész egyik este. Olyannyira tetszett a hely, hogy másnap is itt vacsoráztunk. Barátom kedvence a cigánypecsenye, amit azóta is emleget, hogy ilyen finomat még sehol nem evett. Gratula a szakácsnak! Fantasztikus az étlap, imádom, hogy a ajánlanak borokat is ételhez, de azért egy Bodri birtokon ez el is várt és nem is volt csalódás.
Megosztom
Csodaszép és kellemes -

Via Luna Étterem Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti ajánlásra mentem az étterembe az idén tavasszal. Annyira tetszett, hogy azóta már többször is voltam itt. Gyönyörű enteriőr. Szép belső. Jó elrendezésű asztalok. Kandalló. Nagyon kedves a személyzet, nagyon finomak az ételek, nagyok az adagok. Szép teríték. Semmi panaszom nincs. Gratula a tulajdonosnak, szebb lett az étterem mostanra, mint bármikor eddig.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX