rozsa23 étterem értékelései

Értékelései
7
11
6
10
0
0
42

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg rozsa23 értékeléseit!

Olvasd el rozsa23 étterem értékeléseit!

Ha tehetném mindennap idejárnék -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Borokat szeretm inkább, de bizonyos időszakban, főleg nyáron imádoma jó hideg söröket is. No, meg húsvétkor amikor lehet zöld sört kapni a Jaromirban. Így kerültem ismét sörőzőbe, s most ezt jól kifogtuk. Csodaszép helyen, kellemes (bár kissé lassú) kiszolgálással töltöttünk el itt barátommal pár órácskát S ha már itt voltunk ittunk a korsó Dudák zöld sör után egy pohár hidegen komlózott csapolt klostermannt is, s a végén dessertként pedig a végén egy üveg mézes Bakalárt.
Megosztom
Átlagos hely -

Tarcali Csárda Tarcal

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
A hely vonzó. Belülről egyszerű és kocsmahangulata van. Nagyon kedves, beszédes felszolgáló lányokkal. Helyi borválasztékuk azonban pocsék, így az ételek mellé ezen a vidéken inkább sört ajánlanék. Vagy más borvidék borát. Több napon keresztül nem érdemes idejárni, mert nem túl változatos az étlap. De laktató, finom, egyszerű. Alkalmi vacsoravendégként betérni megéri.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Régi vágyam volt már itt vacsorázni. Most egy remek borvacsorán vehettem rész egyik este. Olyannyira tetszett a hely, hogy másnap is itt vacsoráztunk. Barátom kedvence a cigánypecsenye, amit azóta is emleget, hogy ilyen finomat még sehol nem evett. Gratula a szakácsnak! Fantasztikus az étlap, imádom, hogy a ajánlanak borokat is ételhez, de azért egy Bodri birtokon ez el is várt és nem is volt csalódás.
Megosztom
Csodaszép és kellemes -

Via Luna Étterem Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti ajánlásra mentem az étterembe az idén tavasszal. Annyira tetszett, hogy azóta már többször is voltam itt. Gyönyörű enteriőr. Szép belső. Jó elrendezésű asztalok. Kandalló. Nagyon kedves a személyzet, nagyon finomak az ételek, nagyok az adagok. Szép teríték. Semmi panaszom nincs. Gratula a tulajdonosnak, szebb lett az étterem mostanra, mint bármikor eddig.
Megosztom
Bőséges és finom halászlé -

Határ Csárda Szentendre

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Gyakran csak elmentem mellette. Kívülről nem túl vonzó, de mindig teltházas hely. Most az ünnepi hosszú hétvégén is várakoztak a kerthelyiségben, épp ebédidő volt és a hideg idő ellenére sokan az udvari padoknál foglaltak helyet, ott ebédeltek. Míg körbesétáltunk és megnéztük a szigetmonostori révet, a Dunát, be is jutottunk, nem kellett sokat várakozni.
Megosztom
Bock borok közt -

Bock Óbor Étterem Villány

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nehezen sikerült szállást foglalni. Már évek óta küszültem ide, de mindig teltház volt a kiszemelt időponton. Most jóval előbb sikerült szállást foglalnom a Hotelbe és így eljutottam egy remek borkóstolós vacsorára is az Óbor étterembe. Felejthetetlen lett az impresszió és azóta is visszavágyó érzés kerít hatalmába. Aki teheti ne hagyja ki a Bock Pincészetet, ha Villányban jár.
Megosztom


TérképX