Elegancia, kényelem, élmények várják a vendégeket Magyarország egyik legszebb vidékén, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozban, Parádsasváron, Magyarország első ötcsillagos kastélyszállójában, a Kastélyhotel Sasvárban.
Parádsasvár Kastély hotelba jártunk immár ,második alkalommal. 2019,0428-2019,04,30 3nap 2 éjszakát töltöttünk a szállóba. Igaz az idő nem volt túl kedvező. e kárpótólta a gyönyörű környezet. Tiszt rendezett szoba ,barátságos segítőkész személyzet. Welness nem túl nagy ,de minden megtalálható. Szauna gőzkabin medencék tiszták.
Étkezés kielégítő. Tiszta levegő szép rendezett park. Mivel kutyust is vittünk a sétához is nagyon jó volt. Szórakozási lehetőség bowling szabaduló szoba. Az esti harang játék gyönyörű. Egyszóval,minden nagyon szép-csodás bútorokkal berendezéssel. Ide vissza térünk.
Másodjára tértünk vissza ide, s most is csodásan éreztük magunkat. Mindenről csak felsőfokon tudunk nyilatkozni. Tiszta, kényelmes szoba, csodás környezetben. A személyzet udvarias, a kaja ízletes volt. Plusz szolgáltatások, szórakozási lehetőségek is adottak. A közelbe is érdemes kiruccanni, a környéken szétnézni. Az a gyanúm visszatérünk még ide. . .
A szálloda nagyságához képest a wellness részleg nagyon kicsi, szűkös, nagyon csúszós kövezet, amelyről nem távolítják el a nedvességet. Valódi "tömegnyomor" a wellness részleg, pedig nem is volt teltház a szállodában. A környék nevezetességeiről igazán részletes tájékoztatót nem lehet beszerezni a szállodában.
A hivatalos presszó részleg nem működött, csak a bowling pályánál lehetett esetleg kávézni, és nem a szép kényelmes, tágas társalgókban. Összességében gyönyörű a szálloda, de ezek a fenti "apróságok" sajnos megmaradnak az emlékeztben.
Már a megérkezésnél meglepetés fogadott. Nem azt kaptuk amire befizettünk. Apartman helyett Lakosztályt. Minden kényelmével. Ezek után már a kényelem és az elhelyezkedés a maximális volt, nem lehetett kérdéses. Az pedig, hogy a tisztaság és az étkezés is kiváló volt, az csak hab a tortán. Nem is kis tortán.
Nagyon jóléreztük magunkat, élveztük a csendet a nyugalmat és a tiszta levegőt. Szerencsére kevesen voltak a kastélyban ,így a welnes részleg is elegendő volt . Kiemelném a konyhát, amely azételek minőségében és a kiszolgálásban is kiváló volt. Nagyon szép a környezet- kastélynak megfelelő, kiváló kirándulási lehetőségek vannak a környéken. Nagyon jóléreztük magunkat, másnak is ajánlom ezt a szép helyet.
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal a Parádsasvári Kastélyhotelben. Az épület és a környék egyszerűen mesés, a szabadidős programok köre nagyon nagy, nagyon finom svédasztalos reggeli és vacsora, személyzet nagyon figyelmes. Élmény volt!:)
Szerintem a kastélyhoz ízletesebb ételek jobban illettek volna, azzal nem voltam teljesen elégedett. A wellness részleget feltétlen bővíteni kellene, kissé zsúfoltan voltunk.
A környezet gyönyörű, az étkezés osztályon felüli ( a séf szenzációs, a pincérek udvariasak ), a szállás jó, de a személyzet már vegyes ( pl.: a szobában nem szabad értéket ott felejteni ). Összességében az élmény azért inkább pozitív!
Már az érkezés is csuda, a kert a kastély látványa csodálatos. Viszont nem panaszként, de nem jutottunk be, ugyanis percre pontosan lehetett elfoglalni a szállást. Talán igazuk van viszont ezt nem tapasztaltuk ennyire máshol hogy ennyire "szőrös" szívűek. . Addig elmentünk ebédelni, a szemben lévő étterembe.
Kár volt, inkább az otthonról hozott szendvicsekből kellet volna. . Drága volt, és teljesen íztelen. . A kastély viszont kárpótolt! Kényelmes, nagyon jó kaják, a wellness kicsi, de szép és jó volt! Máskor is eljövök!