Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus budapesti értékelései

Kicsit drága, de bevált -

Café Vian - Liszt Ferenc tér Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 22.
Délutáni színházi előadásra készülve gyors ebédet enni ültünk be a most üveggel körbezárt teraszra, ami igen kellemes volt, mert kinn is voltunk, benn is voltunk, és az elektromos fűtők hatékonyan melegítettek. Még szinte le sem ültünk, a készséges pincér máris ott volt, az italokat is pillanatok alatt és megfelelően hűtve kaptuk.
Megosztom
Nem ilyenre számítottam! -

Szamos Today Budapest

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Kívülről is látszik, hogy nem igazán cukrászda, na de nem is kávéház! Valami fura zsúfolt büfé-hangulat van benn, némi pályaudvari váróterem-beütéssel. De legalább Szamos-édességek! És ezért mentünk! Végül a párom nem kért semmit, mert valahogy nem is néztek ki nagyon csábítóan a készítmények. Kicsit fáradtak voltak délutánra.
Megosztom
Méltatlan a Szépművészeti Múzeumhoz! -

Fine Art Bistro Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömmel olvastuk, hogy a felújított Szépművészeti Múzeumban étterem is lesz. Most jártunk ott az újranyitás óta először, és rögtön kipróbáltuk. Kár volt! Nagy kár! És sokba is került! Félig önkiszolgáló, félig a pult mögül szolgálják ki az ételt egy rideg, minimalista modern helyiségben. Önkiszolgálni a levest és a salátákat lehet, olyan csöppnyi tálkába, hogy abba a levesből csak kóstolásnyi mennyiség fér.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a Visegrádi utcai Trófea zárva volt, átvándoroltunk ide. A recepciónál nagyon kedvesen fogadtak, és hogy elpanaszoltuk a helyzetet, talán kárpótlásul egy igen jó asztalt kaptunk, az ablak mellett, kétszemélyest. Kiderült, hogy ezzel nagy jót tettek velünk, mert olyannyira tele volt az étterem, hogy egy zsúfolt és hangos tömegzaba (elnézést) hely érzetét keltette bennünk.
Megosztom


TérképX