Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
6
15
27
24
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus szolnoki értékelései

Egy kis ékszerdobozban csodás ételek -

Balalajka Orosz Bisztró Szolnok

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 10. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tüneményes pici hely (kb. 15-en férnének el, ha minden asztal foglalt), de amikor ott jártunk ebédelni, csak mi ketten voltunk a párommal, és a kedves házaspárral, akik vezetik ezt a helyet. Így beszélgetni is tudtunk ételekről, konyhákról, emberekről. Közben pedig: Éttermi szintű kiszolgálás, tálalás, az orosz konyha isteni házi ízeivel!
Megosztom
Másfél órás menüebéd! -

Merci - Gourmet House & Café Szolnok

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Már jártunk itt egyszer korábban, és elégedettek voltunk. Megpróbáltuk hát a napokban ismét, de most nagyon nem bizonyult jó ötletnek. Kellemes a hely belső berendezése, hangulata, és láttuk, hogy több asztalnál kedélyes hangulatú kis társaságok ebédelik a menüből választott ételeket.
Megosztom
Bennünket meggyőzött! -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 23.
Évek óta csak autóból, buszból néztem ezt a helyet, arra gondolva, hogy milyen szerencsétlen elhelyezkedésű, hiszen a Tisza-híd felhajtójában van tulajdonképpen. Csakhogy Szolnokon sajnos kevés jó étterem van, és mostanában elkezdték ezt a Halászcsárdát ajánlgatni az ottani barátaink, hogy érdemes kipróbálni.
Megosztom
Szeretjük, de most csalódtunk egy kicsit! -

Evezős Csárda Szolnok

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 29.
Évek óta ismerjük és szeretjük ezt a helyet. Mert nem akar másnak látszani, mint ami, nem akarnak olyasmibe fogni, ami nem a sajátjuk. Csinálják kitartóan és megbízhatóan jó színvonalon, azt, amit jól tudnak, és amit vár a vendégkörük tőlük. Elég nagy választék, halból is, marhahúsból is, ízletesen elkészítve.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször ettünk már itt, jellemzően napi menűt. De a Halnap alkalmából a napi kínálat sült keszegjét választottuk az ősszel. Korrekt hely. Ez az első, ami értékelésként eszembe jut. A legbelső terem kellemes hangulatú. Kedves kiszolgálók, elfogadható árak. Az étel semmi különös, de mindig rendben van. Ennyi, ilyen. Sajnos az italválaszték nem túl bőséges.
Megosztom


TérképX